Faʻafefea ona fesoʻotaʻi se komepiuta i se 'upega tafailagi Wi-Fi. Aisea atonu e le faigaluega Wi-Fi i luga o se komepiuta

Taimi lelei.

I le taimi nei, e avanoa Wi-Fi i le toetoe lava o fale nofo uma ei ai se komepiuta. (e oʻo lava i tagata o loʻo tuʻuina atu pe a fesoʻotaʻi i le Initaneti toetoe lava o taimi uma lava e faʻatūina ai se taʻavale Wi-Fi, e tusa lava pe e te faʻafesoʻotaʻi na o le 1 le PC).

E tusa ai ma aʻu matauga, o le tele o faafitauli i le fesootaiga i le va o tagata faaaoga, aʻo galue i se komepiuta, o le faʻafesoʻotaʻi atu i se 'upega tafailagi Wi-Fi. O le faʻatinoga lava ia e le faigata, ae o nisi foi taimi e le mafai ona faʻapipiʻi avetaavale fou i komepiuta komepiuta, e le o faʻatulaga nisi o tafaoga, ia e talafeagai mo le faʻatonuina atoa o le fesoʻotaiga (ma ona o le fea o le liona o le leiloa o sela nerve tupu :)).

I lenei tusiga o le a ou tilotilo i laasaga o auala e faʻafesoʻotaʻi ai se masini komepiuta i soʻo se 'upega tafailagi Wi-Fi, ma o le a ou vaʻaia mafuaaga autu e le mafai ai e Wi-Fi ona galue.

Afai e faʻapipiʻi avetaavale ma o loʻo i ai le faʻaogaina Wi-Fi (pe a lelei mea uma)

I lenei tulaga, i le pito i lalo taumatau o le mata o le a e vaʻaia ai le faʻamaonia Wi-Fi (e aunoa ma ni mumu mumu, ma isi). Afai e te le o nofo i ai, o le a lipotia mai e Windows e iai fesoʻotaʻiga e maua (pe a maua ai se 'upega tafailagi Wi-Fi poʻo se fesoʻotaiga, vaʻai le faʻamalama i lalo).

I le avea ai o se tulafono, e faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga, ua lava lava le iloa na o le upu faʻaulu (e le o se fesoʻotaiga vavalalata). Muamua, e tatau lava ona e kiliki i le Wi-Fi icon, ona filifili lea o le upega tafailagi lea e te manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ma ulufale i le upega tafai mai le lisi (silasila i le faʻamalamalamaga i lalo).

Afai e lelei mea uma, ona e vaʻaia lea o se savali i luga o le faʻamaufaʻailoga ua aliali mai le Initaneti (e pei ona i ai i le ataata i lalo)!

I le ala, pe afai na e fesoʻotaʻi atu i le Wi-Fi network, ma fai mai le komepiuta "" e leai se avanoa i le Initaneti " Ou te fautuaina e faitau lenei tusiga:

Aisea ua i ai se koluse mumu i luga o le upega tafailagi ma e le fesootai le komepiuta i Wi-Fi ...

Afai e le saʻo le fesoʻotaʻiga (sili atu ma le faʻaoga), ona i luga o le 'upega tafailagi o le ae vaʻai i se koluse mumu (pe a foliga i le Windows 10 o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo).

Faatasi ai ma se faafitauli faapena, mo tagata amataina, ou te fautuaina e gauai atu i le Uila ile masini (faʻamatalaga: i luga o le tele o api o loʻo i ai se LED faapitoa e faʻaalia ai le faʻaogaina o le Wi-Fi. Faataʻitaʻiga i le ata oi lalo).

I luga o le vaega o le komepiuta, i le ala, o loʻo i ai ki faʻapitoa mo le fuliina o le faʻaogaina o le Wi-Fi (o nei ki e masani lava ona tosoina i se faʻamaonia Wi-Fi tulaga ese). Faataitaiga:

  1. ASUS: lolomi le tuufaatasiga o le FN ma le F2 button;
  2. Acer ma Packard logo: FN ma F3 paʻu;
  3. HP: Ua faʻaaogaina le Wi-Fi e ala i se paʻi paʻu i se ata faʻatusa o le aniani. I luga o nisi o faʻataʻitaʻiga, o se kesi puʻupuʻu: FN ma le F12;
  4. Samsung: FN ma F9 buttons (o nisi taimi F12), faʻalagolago i le mamanu o le masini.

Afai e leai ni kuluma faapitoa ma ni LED i luga o le masini (ma i latou o loʻo i ai, ma e le faʻamalamalamaina le Uila), ou te fautuaina le tatalaina o le pule o le masini ma siaki pe afai ei ai ni faafitauli i le avetaʻavale i le mea e faʻaoga ai le Wi-Fi.

Faʻapefea ona tatala le pule o masini

O le auala pito sili ona faigofie o le tatalaina lea o le komipiuta o Windows, ona tusi ai lea o le upu "auina atu" i totonu o le sailiga saili ma filifili le mea e manao i ai mai le lisi o taunuuga na maua (vaai i le ataata i lalo).

I totonu o le masini masini, ia gauai i tafaoga e lua: "O isi masini" (o le ai ai ni masini e leai ni avetaavale na maua, ua faailogaina i se faailo samasama faailo), ma i luga o le "Network adapters" (o le a na o se Wi-Fi. o loʻo tatou sailia).

Matau le faʻamaonia i tafatafa ane. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalamalamaga i lalo o loʻo faʻaalia ai le masini mai le inisiua Ina ia mafai ai, e tatau ona e kiliki-i luga o le faʻaogaina o le Wi-Fi (faʻamatalaga: O le Wi-Fu adapter e faailogaina i taimi uma i le upu "Lelei" poʻo le "Lelei") ma faʻagaoioia (faʻaaoga i luga).

I le ala, faʻalogologo, pe afai o se faʻailoga o loʻo i luga o lou faʻailoa - o lona uiga e leai se avetaavale mo lau masini i le polokalama. I lenei tulaga, e tatau ona sii mai ma faʻapipiʻi mai le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa. E mafai foi ona e faʻaaoga faʻapitoa. avetaavale suʻesuʻega.

Leai se avetaavale mo le Suiga o Vaalele Fesuiaiga.

E taua! Afai ei ai ni ou faafitauli i avetaavale, ou te fautuaina le faitauina o lenei tusiga iinei: Faatasi ai ma le fesoasoani, e mafai ona e faʻafouina avetaavale e le gata mo masini fesoʻotaiga, ae faʻapea foi mo nisi.

Afai e le afaina avetaavale, ou te fautuaina foi e alu i le Faʻasalalau Manaʻo Network ma Intaneti & Network fesoʻotaʻiga ma siaki pe a lelei mea uma ma le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga.

Ina ia faia lenei mea, lolomi le tuufaatasiga o le Win + R button ma tap ncpa.cpl, ma lolomi Enter (i le Windows 7, o le Run menu is md i le lisi autu o le START).

O le isi, o se faamalama e matala i fesootaiga uma. Manatua le fesoʻotaʻiga e taua o le "Network Wireless". Liliu pe afai ua tape. (e pei ona i ai i le sikikipipiata i lalo.) Ina ia mafai ai - ia naʻo le pāti-tonu i luga ma filifili ai "mafai" i le lisi o mea e sili ona popoto).

Ou te fautuaina foi oe e alu i meatotino o se fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga ma vaʻai pe mafai ona maua le otometi le mauaina o ip-address (lea e fautuaina i le tele o mataupu). Muamua tatala meatotino o le fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga (pei o le ata o loʻo i lalo)

I le isi, saili le lisi "IP version 4 (TCP / IPv4)", filifili lenei mea ma tatala meatotino (e pei o le ataata i lalo).

Ona seti lea o le otometi le mauaina o IP-address ma le DNS-server. Faasao ma toe amata le PC.

Pule o Wi-Fi

O nisi komipiuta ei ai o latou pule faapitoa mo le galulue faatasi ma le Wi-Fi (mo se faataitaiga, na ou mauaina nei mea i le komepiuta HP, Fale puipui, ma isi). Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o nei pule HP Wireless Fesoasoani.

O le laina pito i lalo, afai e leai sau pule, o le Wi-Fi e toetoe a le mafai ona tamoe. Ou te le iloa pe aisea e faia ai e le atinaʻe, ae afai e te manaʻo ai, e te le manaʻo i ai, ma o le a manaʻomia le faʻatonuina o le pule. I le avea ai o se tulafono, e mafai ona e tatalaina lenei pule i le Amata / Polokalama / Polokalama Polokalama (mo le Windows 7).

O le amio mama o loʻo i ai iinei: siaki luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga o lau komepiuta, pe oi ai ni avetaavale, o se pule e fautuaina mo le faʻapipiʻiina ...

HP Wireless Fesoasoani.

Fesoʻotaiga Faʻamaumauga

I le auala, e toatele tagata ua le amanaia, ae i Windows e tasi le mea faigaluega lelei mo le sailia ma le faaleleia o faafitauli e fesootai i fesootaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se isi itu mo se taimi umi na ou tauivi ai ma le le saʻo o le faʻaogaina o le vaalele i se tasi laptop mai Acer O le mea moni, na sau o ia ia te aʻu pe a uma ona le mafai e le tagata faaaoga ona sui le Wi-Fi i le maea ai o sea ituaiga faigamalaga ...).

O lea la, o le aveesea o lenei faafitauli, ma le tele o isi, e fesoasoani i se mea faigofie e pei o le faʻafitauli (ia valaʻau i ai, kiliki i luga o le initaneti).

Le isi, e tatau ona amata le Wizard Windows Diagnostics Wizard. E faigofie lava le galuega: e na ona e taliina fesili, filifili se tali se tasi pe o le isi foi, ma o le vaitau matala i laasaga taitasi o le a siakiina le fesootaiga ma faasaʻo mea sese.

A maeʻa se siaki foliga faigofie - o nisi faafitauli ma le fesoʻotaʻiga o le a foia. I le lautele, ou te fautuaina e taumafai.

I lenei tusiga ua maeʻa. Fesootaiga lelei!