Suia o le igoa komepiuta i le Windows 7

O loʻo i ai se mea faʻanoanoa e pei o le Silhouette CAMEO. Faatasi ai, e mafai e tagata faaaoga ona faia ni tusi talosaga i luga o mea eseese, auai i mea teuteu. Ae i lenei tusiga o le a tatou taulaʻi atu i le polokalame, lea e tatau ona avanoa mo tagata taitoatasi e ona lenei masini. O le a matou tilotilo i le Silhouette Studio, o se meafaigaluega e leai se totogi mo le puleaina o se mea e gaosia ai numera.

Laupepa

A maeʻa ona e faia se galuega fou, ona tatala ai lea o le faamalama autu, i le mea e nofo ai le tele o galuega. O le polokalama e pipii atu i le sitaili masani i le tele o faatonu faatonu, ma o lea ua i ai se faatulagaga masani o elemene. I le itu tauagavale o se meafaigaluega e iai mea taua - fatuina o laina, ata, ata e leai se totogi, faaopoopoina o tusitusiga.

Fale teu oloa

O le nofoaga aloaia o loʻo i ai lona lava faleoloa e mafai ai e tagata faʻapitoa ona faʻatau ma suʻeina le silia ma le 100 ituaiga o tusi eseese. Ae e le manaʻomia le tatalaina o le masini - o le fesuiaiga i le faleoloa e faʻatinoina e ala i le polokalama, ma download ma faʻaopopo le faʻataʻitaʻiga i le poloketi o loʻo faia tonu iina.

Galulue ma fugalaau

O le vavaeeseina o le mafaufau e tatau ona i ai le aoga o le puleaina o lanu. O le faʻataʻavale lava ia o loʻo faʻatinoina e fai ma faʻataʻitaʻiga, ae o loʻo i ai le avanoa e faʻaaoga ai se fugafulu faʻatumu, ata vali, faʻaopoopo se paʻu ma filifili le lanu o laina. O nei mea uma o loʻo i totonu o faʻamaufaʻailoga eseese i le autu o le Silhouette Studio window.

Faʻatinoga i mea faitino

E tele gaioiga eseʻese ma mea faitino, e tofu ma lana lava lisi ma faʻamau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia le galuega "Faalua" ma tuʻu i ai faʻataʻitaʻi kopi, faʻamaonia le taʻiala ma le numera o kopi. O meafaigaluega mo le felaʻuaiga ma le fesuiaʻiina o se meafaitino o loʻo i ai foi i lenei vaega, o loʻo faʻaalia i ata tutusa.

Fausiaina o faletusi

E le faigofie pe a faʻasalalau faila i laupepa eseese, o lea o le mauaina o ia e le faigofie tele. O le au atinaʻe o Silhouette Studio na muai silafiaina se faʻafitauli ma faʻaopoopo nisi faletusi. E na o le filifilia o le faila ma tuu i le tusi filifilia. O lenei ua e iloa o se mea faigaluega faapitoa o loʻo teuina i totonu o le pusa faʻatasi ma isi kopi, ma e vave ona maua i le faletusi.

Customize Design Page

Taulaʻi faapitoa i le faʻaaogaina o le mamanu itulau. O vaega autu nei o le pepa aʻo leʻi auina atu e lolomi. Fetuunai le lautele ma le maualuga e tusa ai ma le mamanu ma le tele o le galuega faatino. E le gata i lea, e mafai ona e suia le vaaiga e faʻaaoga ai se tasi o filifiliga e fa.

A o leʻi tipi le gauai atu i isi avanoa. Faʻasolo le faiga o le tipi, faaopoopo le lanu laina ma faʻatumu. Aua nei galo e seti le ituaiga o mea o le a faia ai le tipi. Kiliki "Auina atu i Silhouette"e amata ai le gaioiga gaioiga.

Sini tuʻufaʻatasia Silhouette

Siaki le pusa o loʻo faʻaalia i totonu o le lisi o loʻo i luga o le lisi, aua e ono leiloloa ma e le mafai ona iloa le masini. O le avanoa i nei galuega e naʻo le mataupu pe afai e te faʻaaogaina le masini fai mea, faatasi ai ma isi faʻataʻitaʻiga, o le a le aoga lenei uiga.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma uluai faufautua.

Faʻafitauli

  • E leai se avanoa e faʻasaoina ai le poloketi i le faʻatulagaina o ata.

Ua maeʻa lenei iloiloga o le Silhouette Studio. I le faapipiiina i luga, ou te manaʻo e maitau na taumafai le au atinaʻe lelei, faʻasaʻo le polokalama a le tusitala mo a latou masini tipi. O lenei masini komepiuta e sili atu ona fetaui mo amateurs ona o lona faigofie ma le le i ai o ni mea faigaluega faigata ma galuega faigata.

Download Silhouette Studio mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Wondershare Scrapbook Studio Tuning Car Studio Wondershare Photo Collage Studio CLIP STUDIO

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Silhouette Studio o se mea faigaluega e fatu ai ni laasaga mo soʻo se faufautua. O le faleoloa e sili atu ma le 100 faʻataʻitaʻiga saoloto, ma o le polokalama lava ia o mea uma e manaʻomia mo le fausiaina o lau lava galuega.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: RussCom-RecTech
Tau: Faʻatau
Toa: 140 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.6.057