Faitau le numera o tagata i totonu o le pepa a le Microsoft Word.


Mo le faʻaogaina masani o soʻo se masini e fesoʻotaʻi ma le polokalama, polokalame faʻapitoa - e manaʻomia avetaavale. I nisi tulaga, o faila talafeagai e maua i luga o le PC, ma o nisi taimi e tatau ona suʻeina ma faʻapipiʻatasi. O le isi, matou te faʻamatalaina lenei faiga mo se lomitusi o le Canon MP230.

Download ma Faʻasaʻo le Canon Canon MP230 Avetaavale

E tele auala e faʻapipiʻi ai ma faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa mo lenei mamanu. O se faiga faʻaaogaina lenei, e aofia ai se asiasiga i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupanī, faʻapea foi le faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻalautele - polokalama poʻo meafaigaluega na fausia i totonu o le polokalama. O loʻo i ai se isi filifiliga - suʻeina faila i le Initaneti e ala i le ID ID.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa

I luga o itulau laupepa faʻapitoa e mafai ai ona matou maua uma auala talafeagai mo la matou faataitaiga o avetaavale. I lenei tulaga, o eseesega i afifi o loʻo i ai i le siʻosiʻomaga o le faiga e tatau ona faʻapipiʻiina, faʻapea foʻi i le faʻamoemoe o le polokalama.

Canon official page

  1. I le mulimuli ai i le fesoʻotaʻiga i luga, o le a matou vaʻaia se lisi o avetaavale mo la matou lomitusi. E lua i latou iinei. Muamua o le faavae, e aunoa ma se masini e le o atoatoa le gaioiga. I le lona lua, lolomi ma se loloto o le 16 bits ma le lagolago mo le faatulagaga XPS (tutusa le PDF, ae mai ia Microsoft).

  2. Muamua tatou te manaʻomia se pusa autu (avetaavale MP). I le lisi pa'ū, filifili le faʻatulagaga ma le bit o le faiga faʻaogaina ua faʻapipiʻiina i luga o la matou PC, pe afai e le otometi ona iloa e le punaoa.

  3. Faʻasaga le itulau i lalo ma kiliki le ki "Download". Aua nei faʻafememeaʻi ia afifi.

  4. Faitau ma le faʻaeteete le Canon disclaimer i totonu o le faamalama pop-up. Matou te malilie i aiaiga.

  5. O le isi folau o loʻo i ai ni faʻamatalaga pupuu mo le sailia o le failaina o le faila i luga o le komipiuta mo le masini o lo o faʻaaoga nei. A maeʻa ona e suʻesuʻeina le faʻamatalaga, e tatau ona e tapunia, ona amata loa lea o le download.

  6. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, e tatau ona e tamoe. E tatau ona fai lenei mea e avea ai ma sui o le pule ina ia aloese mai mea sese.

  7. O loʻo mulimuli mai le faʻagasologa o faila faila.

  8. I le faamalama faʻafeiloaʻi, matou te masani i faʻamatalaga ua tuʻuina atu ma kiliki "Lisi".

  9. Matou te malilie faatasi ma tuutuuga o le maliega o laisene.

  10. A maeʻa se faʻagasologa faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le lomitusi i le PC (pe a fai e leʻo fesoʻotaʻi) ma faʻatali seʻia iloa e le polokalama. Ua tapunia le faamalama i le taimi lava e tupu ai.

Ua maeʻa le faʻatulagaina o le avetaavale autu. Afai e te manaʻo e faʻaaoga nisi vaega faaopoopo o le lomitusi, ona toe fai lea o le faʻataʻitaʻiga ma le atigipusa lona lua.

Metotia 2: Polokalame Tolu

E ala i polokalame faʻa-tolu, matou te faʻaogaina polokalama faʻapitoa e mafai ai e oe ona suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale talafeagai i luga o le initaneti poʻo le tuusao faʻaali. O se tasi o mea sili ona talafeagai o le DriverPack Solution.

Vaʻai foi: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le faʻaaogaina o le polokalame e matua faigofie lava: naʻo le downloadina ma faʻatautaia i luga o lau komepiuta, ma o le a otometi le faʻavasegaina o le masini ma saili mo faila e fetaui ma meafaigaluega o iai.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: ID ID

O masini taʻitasi i totonu o le masini e iai sona lava faʻamatalaga uiga ese (ID), ma ua e iloa e mafai ona e suʻeina avetaavale tatau i punaoa faʻapitoa i le Initaneti. O lenei metotia o le a aoga pe afai ua uma ona tuʻuina le lolomi i le PC. Mo la matou masini, o le faʻamatalaga o:

USB VID_-04A9 & -ID_-175F & -MI_-00

Faitau atili: Le auala e maua ai se avetaʻavale i le ID ID

Metotia 4: Meafaigaluega o Meafaigaluega

Windows e aofia ai pusa avetaʻavale masani mo le tele o pitonuʻu. E taua le maitauina o nei afifi na o le faʻatagaina oe e faʻamatalaina le masini ma faʻaaoga ona tomai masani. Mo le faʻaaogaina o galuega uma, e tatau ona e vaʻai i le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa poʻo le fesoasoani o polokalama (silasila i luga).

O le mea lea, matou te iloa o loʻo i ai avetaavale i le tino, e tatau lava ona matou sailia ma faʻapipiʻi. E faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Valaʻau le lisi Taumafai kulupu autu Windows + R ma faʻatino le poloaiga e faʻaogaina ai le vaega o loʻo manaʻomia.

    pulea ia lomitusi

  2. Kiliki le ki e amata ai le faʻapipiʻiina o le masini faʻapipiʻiina i le screenshot.

  3. Faʻaopoopo se lomitusi lolomi ile kiliki i mea talafeagai.

  4. Filifili le taulaga lea e fesoʻotaʻi ai le lomitusi (poʻo le a fesoʻotaʻi).

  5. O le isi pupuni ua vaevaeina i ni vaega se lua. I le tauagavale, tatou te vaʻai i mea faʻatau oloa, ma i le taumatau, faʻataʻitaʻiga avanoa. Filifili se kamupanī (Canon) ma vaavaai mo la tatou faʻataʻitaʻiga i le lisi. Matou te fetaomi atu "Lisi".

  6. Tuʻu le igoa o le lomitusi ma toe kiliki. "Lisi".

  7. Matou te fetuunai avanoa lautele ma matou pasi atu i le mea mulimuli.

  8. O iinei e mafai ona e lolomiina se itulau o suʻega pe faʻauma le faʻapipiʻiina i le ki "Fai".

Faaiuga

I totonu o lenei tusiga, na matou tuʻuina atu avanoa uma mo le sailiga ma le faʻapipiʻi mo avetaavale mo le lolomiina o le Canon MP 230. E leai se mea faigata i lenei taotoga, o le mea sili o le faʻaeteete i le filifilia o pusa ma le faʻaogaina o masini komepiuta, ma le faʻaaogaina o meafaigaluega, aua nei faʻalavelave le mamanu o le masini.