E faʻapefea ona tusi se faila i le 'ie


Soo se disk e mafai ona galue e pei o le avetaavale e mafai ona aveesea e pei, fai mai, o se komepiuta flash USB masani. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai atu i le faagasologa o le tusiaina o faila ma faila i le disk e ala i le faasino i le fesoasoani o le polokalama CDBurnerXP.

O le CDBurnerXP o se mea faʻaaogaina e faʻaaogaina ai masini e leai se mea e mafai ai ona e faia ituaiga eseese o faʻamatalaga tusitusia: o se faʻamaumauga o faʻamaumauga, o se CD leo, o se ata ISO, ma sili atu.

Faʻapipiʻi CDBurnerXP polokalama

E faapefea ona faamaumauina faila mai le komepiuta?

Faamolemole ia matau o le polokalama CDBurnerXP o se meafaigaluega faigofie mo le faʻaaogaina o puʻu ma se mea itiiti. Afai e te manaʻomia se atigipusa sili atu o meafaigaluega faʻapitoa, e sili atu le tusitusi o faʻamatalaga i le taʻavale e ala i le polokalama Nero.

Aʻo leʻi amataina, ou te manaʻo e faʻamalamalama se mea se tasi: i totonu o lenei tusi lesona o le a matou tusia faila i le taavale, lea o le a matou faia i le matou tulaga e pei o se ave taavale afi. Afai e te manaʻo e susunuina le taaloga i le disk, ona tatau lea ona e faʻaaogaina isi a matou faʻatonuga lea na matou taʻu atu ai pe faʻapefea ona mu le ata i le disk ile UltraISO.

1. Faʻapipiʻi le polokalama i luga o le komipiuta, faʻaofi le disk i le taʻavale ma taʻavale CDBurnerXP.

2. O le a faʻaalia le pupuni autu lea e te manaʻomia e filifili ai le mea muamua lava. "Disc Disc".

3. Tusia uma faila e manaʻomia e te manaʻo e tusi i le avega i le faamalama o le polokalama poʻo le kiliki i le ki "Faaopoopo"e tatala ai Windows Explorer.

Faamolemole ia maitauina e faaopoopo atu i faila, e mafai ona e faʻaopopo ma fatuina soʻo se laupepa ina ia sili atu ona faigofie ona suʻeina mea o loʻo i le ave.

4. I luga tonu atu o le faila o le faila, ei ai se mea faigaluega laiti, o fea e te manaʻomia ai ia mautinoa o loʻo i ai le sao saʻo e filifilia (pe afai e tele), faʻapea foi, pe a manaʻomia, le numera manaʻomia o kopi (pe afai e te manaʻomia le mu 2 pe sili atu faʻamatalaga tutusa).

5. Afai e te faʻaaogaina se faʻamatalaga fou, mo se faʻataʻitaʻiga, CD-RW, ma ua uma ona i ai faʻamatalaga, e tatau ona e faʻamaonia muamua e ala i le kilikiina o le ki "Aveeseina". Afai ei ai sau faʻatalanoaga atoatoa, ona e faʻafefe lea o lenei mea.

6. O lea ua saunia mea uma mo le pueina o faamaumauga, o lona uiga e amata le faagasologa, kiliki le faamau "Faamaumauga".

Vaʻai foi: Polokalama mo faila faʻamalosi

O le a amata le faagasologa, lea o le a faia ai ni nai minute (taimi e faalagolago i le aofaʻi o faʻamaumauga tusitusia). O le taimi lava e maeʻa ai le faʻamalosia o le faagasologa, o le polokalama CDBurnerXP o le a logoina oe i lenei mea ma e otometi foi ona tatala le avega ina ia vave ona e aveeseina le kilipa maeʻa.