Faʻamamaga atoa Yandex. Sue mai le otaota

O le AdBlock faʻaopoopoga, mamanu mo masini lauiloa ma faʻatau i le poloka o faʻasalalauga, e mafai ona faʻafitauli le tumau mo le taimi e toe mafai ai. O lenei polokalama e mafai ona faʻagaoioia i le tele o auala, e fuafua i le uluai setete. I le gasologa o le tusiga o lenei aso o le a tatou talanoa e uiga i le aofia ai o lenei faʻaopoopoga i le Google Chrome browser.

Vaai foi: Faatuina le AdBlock i le Google Chrome browser

Enable AdBlock i Google Chrome

O le faʻatinoga mo le faʻaopopoina o le faʻaopoopoga i le fesili e ese mai le faʻagasologa o se faʻagasologa e faʻatatau i isi faʻaopoopoga sei vagana ai le filifiliga lona lua. I nisi auiliiliga ma lenei autu, e mafai ona e faitau i faatonuga ile sootaga lea.

Faitau atili: Faʻateʻa faʻaopoopoga i Google Chrome

Faʻataga 1: Faʻataʻitaʻiga Faʻaopoopoga

O lenei metotia e talafeagai i mataupu pe afai e le atoatoa le faʻaopoopoga e ala i tulaga o le Initaneti ma e le mafai ona faʻaaogaina soʻo se punaoa tatala.

  1. Faʻailoa lau 'upega tafaʻilagi, faʻalautele le lisi autu e ala i le kilikiina o le fetaui tutusa ile tulimanu pito i luga, ma filifili "Meafaigaluega faaopoopo". Mai le lisi ua saunia, filifili le aitema "Faʻaopoopoga".
  2. I luga o le itulau e tatala, saili le poloka. "Totogi" poʻo "AdBlock Plus" (e tusa ai ma le faʻatulagaina o le faʻaopoopoga). Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻaogaina le 'au suʻesuʻe.
  3. Suʻe le setete o le tagata faʻataʻitaʻifaga o loʻo i le tulimanu pito i lalo o le poloka e ala i le kiliki i le kuluma o le kuki. O se taunuuga, o lona lanu o le a suia, ma o le ai ai se ata fou o le a faʻaalia i le pito i luga.
  4. E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaoga le itulau faʻalautele ua tatala i le ki. "Auiliiliga". I lenei mea e te manaʻomia foʻi le fesuiaʻiina o le kesi i le laina "OFF", ma suia ai le taua i "ON".

O lenei mea e faʻataunuʻuina ai faatonuga, e pei ona faia i le maea o gaioiga na faia, o le a galue le AdBlock e pei ona masani ai, e faʻavae i ona lava faatulagaga. Aua nei galo e toe faafou itulau ua tatala aʻo lei faʻagasolo le faʻaopoopoga.

Filifiliga 2: Faʻasologa o le AdBlock

E le pei o le metotia muamua, o lenei metotia o le a mafai ai e oe ona faʻaoga le faʻaopoopoga e ala i se faʻalapotopotoga faʻapitoa. Mo le faʻaauau, e tatau ona e mautinoa muamua o AdBlock ua faʻagaoioia e tusa ai ma faatonuga o loʻo i luga i lau sailiga. Ioe o le taimi e faʻatulagaina pe faʻalavelave faʻafuaseʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le toilalo, faʻalavelaveina o le polokaina o poloka i nisi o Initaneti.

  1. I le pito i luga o le upega tafaʻilagi i luga o le itu taumatau o le tuatusi o le tuatusi, saili le faʻaopoopoga ata. Afai e le atoatoa le malosi, atonu o le a lanu meamata le atigipusa.

    Manatua: Afai e le o faʻaalia le AdBlock i luga o le laulau, atonu e natia. Tatala le faʻailoga autu a le masini ma toso le ata i tua.

  2. Faʻasataomi i luga o le ata ma filifili "Faʻasaʻo faʻalauiloa".

    Ona o le tele o filifiliga mo le le mafai ona taofia le loka, e mafai ona suia le laina ua faamaotiina i "Faʻatoaga le AdBlock i lenei itulau".

    Atonu ei ai foi tulaga pe a le faʻaletonu le faʻaopoopoga i luga o itulau i luga o le Initaneti, ae o isi e aoga lelei. Mo le faaleleia o lenei mea, e tatau ona e maua ma le lima ia punaoa le amanaiaina ma amata le loka.

  3. O nisi taimi e faaopoopo ai nofoaga i le lisi e le aofia, lea e mafai ona faʻamaonia. Ina ia faia lenei mea, e ala i le faalauteleina o le lisi, tatala "Filifiliga" ma alu i le lisi "Customize".

    Suʻe se poloka "Seti faʻamalosi lima"kiliki le faamau "Seti" ma faʻamalo le atigipusa avanoa i lalo. Kiliki le ki "Faasaoina"ina ia mafai ai ona faʻamalosi.

  4. Pe a vavae ese e aunoa ma le faia o ni vailaau, na o le pau lava le vaifofo o le aveese ma toe faʻaleleia le faʻaopoopoga.

I le tulaga o soʻo se faʻafitauli i le faʻatinoina o faʻatagaga poʻo le lelei o le polokalame faʻapitoa, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi mai i matou mo fautuaga i faʻamatalaga

Faaiuga

O le tusi o loʻo faʻamatalaina e le manaʻomia ai se poto faapitoa, e mafai ai ona aofia ai le faʻaopoopoga i nai laasaga faigofie. Faamoemoe, pe a uma ona suʻesuʻe la matou tusiga, e leai sau fesili i le autu.