Laʻasaga STOP 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

O se tasi o mataupu masani o le lanu lanumoana o le oti (BSOD) - STOP 0x00000050 ma le mea sese PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA i le Windows 7, XP ma le Windows 8. I le Windows 10, o loo i ai foi le mea sese i ituaiga eseese.

I le taimi lava e tasi, o le anotusi o le savali sese e mafai ona aofia ai faʻamatalaga e uiga i le faila (ma afai e le oi ai, ona mafai lea ona e maimoa i lenei faʻamatalaga i le manatuaina o le memory using BlueScreenView poʻo WhoCrashed, lea o le a faʻamatalaina mulimuli ane), lea na mafua ai, i le tele o faʻafesoʻotaʻiga - win32k.sys , atikmdag.sys, hal.dll, ntoskrnl.exe, ntfs.sys, wdfilter.sys, applecharger.sys, tm.sys, tcpip.sys ma isi.

I totonu o lenei tusi lesona, o eseesega masani o lenei faafitauli ma auala talafeagai e faasaʻo ai le mea sese. I lalo ifo foi o se lisi o pateni aloaia Microsoft mo faʻamaoni STOP 0x00000050.

O lona mafuaʻaga BSOD PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (STOP 0x00000050, 0x50) e masani lava ona i ai faafitauli i faila avetaʻavale, mea leaga (RAM, ae le gata, e mafai ona i ai masini faʻapipiʻi), faʻailoga o le Windows, le saʻo le faʻaogaina poʻo le le faʻatusatusaina o polokalame (tele - antiviruses) , faʻapea foʻi ma le solia o le faʻamaonia o vaega o Windows ma mea sese o faʻamalosi ma SSD. O le aʻafiaga o le faafitauli o le sese lea o avanoa i le mafaufau pe a faʻaoga le polokalama.

Laasaga muamua e faasaʻo ai BSOD PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

O le mea muamua e fai pe a aliali mai se lanu lanumoana i le STOP 0x00000050 o se mea sese (pe a fai e le oʻo mai pe a faʻapipiʻi le Windows i luga o se komepiuta).

Faʻaaliga: afai e iai se mea sese i luga o se komepiuta po o le komepiuta ma e le o toe faʻaalia o ia lava (o lona uiga, o le lanumoana lanumoana o le oti e le oso i taimi uma), atonu atonu o le tali aupito sili o le a le faia se mea.

Atonu o mea nei e masani ai (e pei ona taua i lalo o le a talanoaina atili auiliili)

  • Faʻatulagaina o masini fou, e aofia ai "masini" masini, mo se faʻataʻitaʻiga, polokalama masini komepiuta. I lenei tulaga, e mafai ona manatu o le avetaavale o lenei masini poʻo se mafuaaga mo ia lava e le o lelei lona galue. E talafeagai le taumafai e faʻafouina le avetaʻavale (ma o nisi taimi - e faʻapipiʻi ai tagata matua), ma ia taumafai foi le komepiuta e aunoa ma lenei meafaigaluega.
  • Faʻatulagaina poʻo le faʻafouina o avetaavale, e aofia ai le faʻaleleia faʻafuaseʻi o avetaʻavale OS poʻo le faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai se avetaavale. E aoga le taumafai e toe foʻi i tua le avetaʻavale i le masini masini. O fea avetaavale e mafua ai le BSOD PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA e masani lava ona maua i le igoa ole faila o loʻo taʻuina i le faʻamatalaga sese (na o le suʻe i le Initaneti pe o le a le faila fai). O le tasi, o le auala sili atu ona faigofie, o le a ou faʻaalia atili.
  • Faʻatinoga (faʻapea foi ma le aveeseina) o le antivirus. I lenei tulaga, masalo e tatau ona e taumafai e galue e aunoa ma lenei antivirus - masalo, mo nisi mafuaaga, e le ogatasi ma lau komepiuta.
  • Virus ma faʻamalosi i lau komepiuta. E lelei le siakiina o le komepiuta iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina o le siakiina o siama-anti-virus poʻo le pu.
  • Fesuiaʻiga o faatulagaga o le tino, aemaise lava pe a oʻo mai i le le mafai ona faʻaaogaina, tautua o le tino, ma taga faapena. I lenei tulaga, e mafai ona fesoasoani le faasologa o le polokalama mai le mea toe faʻaleleia.
  • O nisi o faafitauli i le mana o le komepiuta (aua le faʻasala i le taimi muamua, faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le tutusa). I lenei tulaga, o faafitauli e mafai ona i ai i le RAM poʻo le disks. E mafai ona faia e ala i le siakiina o le manatuaina ma le aveeseina o le komiti ua faʻaleagaina, siakiina o le puʻupuʻu, ma i nisi tulaga e le faʻaaogaina le faila faila o le Windows.

O nei mea uma e le o filifiliga uma, ae mafai ona fesoasoani i le tagata e manatua le mea na faia ao le i tupu le mea sese, ma, masalo, vave ona toe faaleleia e aunoa ma nisi faatonuga. Ma e uiga i ni faʻamatalaga patino atonu e aoga i mataupu eseese nei tatou te talanoa.

Filifiliga patino mo le faʻaalia o mea sese ma le auala e foia ai

O le taimi nei mo nisi o tulaga masani masani pe a oʻo mai le mea sese STOP 0x00000050 ma e ono galue i nei tulaga.

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA matala lanumoana i Windows 10 pe a faʻamalosi pe faʻaaogaina uTorrent o se filifiliga masani i taimi nei. Afai o le uTorrent o loʻo i luga o le uta, ona oʻo mai lea o le mea sese pe a amata le Windows 10. E masani lava o le mafuaaga e galue ai i se pafu i se isi vaega-anti-virus. Fofo faʻafitauli: taumafai e faʻamalosi le pauna, faʻaaoga BitTorrent o se tagata gaosi vaitafe.

BSOD STOP faʻamaoni 0x00000050 ma le faila AppleCharger.sys - e tupu i luga o faʻailoga a le Gigabyte, pe afai ua faʻapipiʻi le firmware On / Off Charge firmware i luga o le polokalama e leʻi faʻaaogaina mo i latou. Tau lava o le aveeseina o lenei polokalame e ala i le komiti e puleaina.

Afai e tupu se mea sese i le Windows 7 ma le Windows 8 ma le auai i win32k.sys, hal.dll, ntfs.sys, ntoskrnl.exe faila, taumafai muamua e faia mea nei: taofiofia le faila faila ma toe amata le komepiuta. A maeʻa lena, mo sina taimi, siaki pe toe faʻaalia le mea sese. A leai, toe taumafai e toe faila le faila faila ma toe faʻaleleia, atonu o le a le toe i ai le mea sese. Aoao atili e uiga i le gafatia ma le le mafai: Faila faila i le Windows. E mafai foi ona aoga le siakiina o le puʻupuʻu mo mea sese.

tcpip.sys, tm.sys - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA mea sese i le Windows 10, 8 ma le Windows 7 faatasi ai ma nei faila e ono eseese, ae o loʻo i ai le isi filifiliga sili atu - o se alalaupapa i le va o fesoʻotaʻiga. Faasolo i luga o le keyboard le Win + R i luga o lau piano ma type ncpa.cpl i totonu o le Matala Matala. Vaʻai pe i ai ni alalaupapa fesoʻotaʻiga i le lisi o fesoʻotaʻiga (vaʻai i le ataata). Taumafai e aveese (manatu oe iloa e le o manaʻomia i lau faʻalapotopotoga). Ma i lenei foi tulaga e mafai ona fesoasoani e toe faʻafouina pe toe foʻi i tua avetaavale mo le keli o fesoʻotaiga ma le faʻailoga Wi-Fi.

atikmdag.sys o se tasi o faila avetaavale ATI Radeon e mafai ona mafua ai le faʻamatalaga lanu lanumoana faʻamatalaina. Afai e aliali mai le mea sese i le maeʻa ai o le komepiuta mai le moe, taumafai e faʻalavelave vave le amataina o le Windows. Afai e le ogatasi le mea sese i lenei mea na tupu, taumafai e faʻapipiʻi mama le avetaʻavale ma se uluaʻi faʻamavaega faʻaalia i le Faʻaali Aveʻesea o le Avetaavale (o se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻamatalaina ii, talafeagai mo ATI ma e le gata mo le 10-i-Net - faʻapipiʻi NVIDIA o le Windows 10).

I mataupu pe a fai o le mea sese e aliali mai pe ae faʻapipiʻiina Windows i luga o se komepiuta po o le komepiuta, taumafai e aveese se tasi o faʻamaumalama (i luga o le komepiuta tape) ma toe amataina le faʻapipiʻi. Atonu o le taimi lenei o le a manuia. Mo mataupu pe a aliali mai le lanu lanumoana pe ae taumafai e faʻaleleia le Windows i le lomiga fou (mai le Windows 7 poʻo le 8 i le Windows 10), e mafai ona fesoasoani se faʻapipiʻi mama o le masini mai se pulou poʻo le taavale eletise, vaai i le Installing Windows 10 mai se masini komepiuta USB.

Mo nisi faʻataʻitaʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, ua maitauina le MSI iinei), e ono tulai mai se mea sese pe a suia i se fou fou o Windows. Taumafai e faʻafou le BIOS mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Vaʻai Faʻafefea ona faʻafouina BIOS.

O nisi taimi (pe afai o le mea sese e mafua mai avetaavale faapitoa i polokalama o talosaga) o le faamamaina o faila faila faila e mafai ona fesoasoani i le faaleleia o le sese. C: Tagata faaaoga Username AppData Local Temp Temp

Afai e manatu le sese o le PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA e mafua mai ile faafitauli i le avetaavale, o se auala faigofie e iloilo ai le masini e gaosia ai le manatuaina ma iloa ai po o le fea avetaavale e mafua ai le sese o le polokalama saoloto WhoCrashed (o le site aloaia o http://www.resplendence.com/whocrashed). A maea le suʻega, o le a mafai ona iloa le igoa o le avetaavale i se pepa e mafai ona malamalama i ai mo le tagata faʻapitoa.

Ma, faʻaaogaina le pule o masini, e mafai ona e taumafai e toe foʻi i tua lenei avetaʻavale e faasaʻo le mea sese, pe aveese atoa ma toe faʻaaogaina mai le punavai aloaia.

I luga foi o laʻu 'upega tafaʻilagi, o loʻo tuʻuina mai ai se vaifofo se tasi mo le faʻamavaeina o le faafitauli - le lanu lanumoana o le maliu BSOD nvlddmkm.sys, dxgkrnl.sys ma dxgmss1.sys i Windows.

O le isi gaioiga e mafai ona aoga i le tele o eseesega o le ata lanumoana o le maliu o Windows o le siakiina o le manatuaina o le Windows. Mo se amataga - faʻaaogaina le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina ai suʻesuʻega faʻapitoa, lea e mafai ona maua i Paefaʻaluga Pulea - Faʻataʻitaʻiga Faʻatasi - Windows Memory Checker.

Fixes STOP 0x00000050 PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA i luga o le upega tafaʻilagi a Microsoft

E i ai faʻamalo aloaia aloaia (toe fetuutuunai) mo lenei mea sese, lafo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Microsoft mo lomiga eseese o Windows. Ae ui i lea, e le o se mea lautele, ae fesootai i mataupu e sese ai le PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA ona o ni faafitauli faapitoa (faamalamalamaina o nei faafitauli ua tuuina mai i itulau talafeagai).

  • support.microsoft.com/ru-ru/kb/2867201 - mo Windows 8 ma le Tūmau 2012 (storport.sys)
  • support.microsoft.com/ru-ru/kb/2719594 - mo le Windows 7 ma le Server 2008 (srvnet.sys, e talafeagai foi mo code 0x00000007)
  • support.microsoft.com/ru-ru/kb/872797 - mo Windows XP (mo sys)

Ina ia mafai ona e siiina le meafaigaluega faʻapipiʻi, kiliki i luga o le "Faʻataʻitiga Papuni E Maua mo le Tulei" (o le isi itulau e mafai ona tatala i se tuai), malie i tuutuuga, download ma faʻatautaia le seti.

I luga foi o le upega tafaʻilagi aloaia aloaia a le Microsoft, o loʻo i ai foʻi faʻamatalaga mo le faʻatalolilo 0 le faʻailoga 0 code 0x00000050 ma nisi o auala e faʻaleleia ai:

  • support.microsoft.com/ru-ru/kb/903251 - mo Windows XP
  • msdn.microsoft.com/library/windows/hardware/ff559023 - faʻamatalaga lautele mo tagata tomai faapitoa (i le Igilisi)

Ou te faʻamoemoe o nisi o nei mea e mafai ona fesoasoani i le aveeseina o le BSOD, ma afai e leai, faamatala lou tulaga, mea na faia ao le i tupu le mea sese, o le faila e lipotia mai e le lanu lanumoana poʻo le polokalama o faʻataʻitaʻiga (e ese mai le igoa WhoCrashed, o se polokalama saoloto e mafai ona aoga iinei BlueScreenView). Atonu e mafai ona maua se tali i le faafitauli.