Google Chrome mo Android

O faʻamatalaga i luga ole Initaneti e faʻatautaia Android i tausaga taʻitasi e sili atu. Ua tele naua i latou i galuega faaopoopo, e vave ona latou vave, e toetoe lava a faatagaina i latou lava e faʻaaogaina e avea o se polokalama faʻasaga. Ae o loʻo i ai pea le isi suʻesuʻega, o le, ma e tumau pea le leai o se suiga. O le Google Chrome lenei i le Android version.

Galulue vavalalata ma faʻamau

O se tasi o foliga autu ma matagofie o Google Chrome o le fetuunaiga faigofie i le va o itulau tatala. O le mea lea e foliga mai o loʻo galue ma se lisi o faʻataʻitaʻiga: o se lisi faʻasalalau lea o loʻo i ai ia afifi uma e te tatalaina.

O le mea e fiafia ai, i le firmware e faavae i luga o le Android mama (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o masini Google Nexus ma laina Google Pixel), i le mea e faʻapipiʻiina ai Chrome i le masini komepiuta, o lisi taʻitasi o se mataitusi faʻaaogaina ma e tatau ona e fesuiaʻi i le va oi latou e ala i le lisi.

Faamaumauga o le tagata lava ia

Google e masani ona faitioina mo le tele o tagata e mataituina a latou oloa. I le tali atu, o le Faalapotopotoga o Lelei ua faʻatuina i totonu o ana faʻatautaia o amioga faʻapitoa i faʻamaumauga patino.

I totonu o lenei vaega e te filifilia pe o fea le auala e te suʻesuʻeina ai le upega tafailagi: e faʻavae i luga o telefoni feaveaʻi poʻo le le faʻatusa (ae le o le igoa!). O loʻo maua foi le tomai e mafai ai ona faʻatapulaʻa le sailiga ma faʻamalamalama lelei i kuki ma le tala faasolopito.

Faʻasaʻoina le nofoaga

E mafai ona taʻua se fofo mataʻutia mo le saogalemu ma le mafai ona faʻasalalau le faʻaalia o le anotusi i luga o itulau Initaneti.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia le video autoplay e aunoa ma se leo i luga o le itulau o loʻo utaina. Pe, afai e te faʻapolopolo auala, faʻaaoga uma.

E le gata i lea, o le gaioiga o le faʻaliliuina vave o itulau e faʻaaoga ai Google Translate e maua mai iinei. Ina ia mafai ona galue lenei tulaga, e tatau ona e faʻaeʻeina le Google Translator application.

Faʻasaoina o auala

E leʻi leva talu ai, na aʻoaʻoina ai e Google Chrome le auala e teu ai fefaʻatauaiga o faʻamaumauga. Faʻatagaina poʻo le le mafai ona faʻamalosi lenei uiga e avanoa i le lisi o taʻaloga.

O lenei faʻatulagaga e foliga mai o le tali mai Opera, faʻaaogaina i Opera Mini ma Opera Turbo - e tuʻuina atu ai faʻamatalaga i la latou 'auʻaunaga, pe a faʻamalosi le felaʻuaʻiga ma ua i ai i se pepa faʻapipiʻi ua oʻo mai i luga o le masini. E pei ona i ai i le Opera talosaga, pe a faʻaagaoioina le faʻaogaina o le mode, o nisi itulau e le mafai ona faʻaalia saʻo.

Faʻaauau le incognito

E pei ona i ai i le PC, Google Chrome mo Android e mafai ona tatala nofoaga i se tulaga tumaoti - e aunoa ma le faasaoina oi latou i le talafaasolopito o le sailiga ma le tuua ai se faailoga o le asiasiga i le masini (e pei o kuki, mo se faataitaiga).

O lenei galuega, e ui i lea, i le taimi nei, e leai se mea e ofo ai

Faʻamaumauga atoa o nofoaga

E iai foi i le masini mai Google o loʻo avanoa le mafai ona fesuiaiga i le va o faʻaliliuga feaveaʻi o itulau Initaneti ma a latou filifiliga mo polokalama faʻapipiʻi. I le masani ai, o lenei filifiliga e maua i le lisi.

E tatau ona maitauina i luga o le tele o isi Initaneti (aemaise lava i luga o le masini Chromium, mo se faataitaiga, Yandex Browser), o lenei galuega e masani ona le saʻo. Ae ui i lea, i totonu o Chrome mea uma lava e tatau ona faʻaaoga.

Faʻatonuga faʻatasi ma le version o le papa

O se tasi o pito sili ona aoga o Google Chrome o le faʻagasologaina o au tusi tusi, itulau faʻapolopolo, faʻaupuga ma isi faʻamatalaga faʻatasi ma se polokalama komepiuta. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le faʻagaoioia lea o le synchronization i totonu o faatulagaga.

Mama

  • E leai se aoga a le app;
  • Faʻasinomaga Fou;
  • Faʻafiafiaga i le galuega;
  • Faʻatasi i le va o telefoni feaveaʻi ma le telefoni o le polokalama.

Faʻafitauli

  • O loʻo faʻatulagaina le tele o avanoa;
  • Talia tele le aofaʻi o le RAM;
  • O le faʻatinoga e le o le tamaoaiga e pei o analogues.

Google Chrome atonu o le masini sili lea ma sili ona fiafia i le tele o tagata PC ma masini Android. Atonu e le o se mea faʻapitoa e pei o ona tagata, ae o loʻo galue vave ma mausali, lea e lava mo le tele o tagata e faaaogaina.

Tikiake Google Chrome mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store