Ole avetaavale ole Xerox Phaser 3116

O le PDF format o le sili ona taʻutaʻua ma faigofie mo faʻasaoina pepa ao leʻi lomia pe na o le faitauina. E le talafeagai le lisiina o ona lelei uma, ae o loʻo i ai foi ni faʻafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatalaina ma e le faʻamaonia e soʻo se tulaga faʻavae i totonu o le polokalama faʻaoga Windows. Ae ui i lea, o loʻo i ai polokalame e mafai ai e oe ona suia faila o lenei faatulagaga, ma o le a tatou iloiloina i lenei tusiga.

Adobe Acrobat Reader DC

O le polokalama muamua i la matou lisi o le a avea ma polokalama mai le kamupani lauiloa Adobe, lea ei ai le tele o mea manaia. E faʻamoemoeina mo na o le maimoaina ma le faʻataʻitaʻia o faila faila PDF. O loʻo i ai se avanoa e faʻaopopo ai se tusi pe filifili se vaega o le tusiga i se ituaiga lanu. Acrobat Reader e tufatufa atu mo se pili, ae o le faʻataʻitaʻiga o le avanoa e maua mo le maua fua i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia.

Download Adobe Acrobat Reader DC

Foxit faitau

O le isi sui o le a avea ma polokalama mai tagata tautaua i le atinaʻe. O le faʻatinoina o le Foxit Reader e aofia ai le tatalaina o pepa PDF, faʻapipiʻi tamatamailima. E le gata i lea, e faʻaaogaina faʻamaumauga, ma faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i mea ua tusia, ma e tele isi gaioiga aoga e faia. O le faʻaaogaina tele o lenei masini komepiuta, o le tufatufaina atoa lea o le totogi e aunoa ma ni tapulaa i luga o galuega. Ae ui i lea, e iai foʻi mea le lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, e le lagolagoina le iloa o tusiga, e pei ona i ai i le sui ua mavae.

Download Foxit Reader

PDF-Xchange Viewer

O lenei masini komepiuta e talitutusa lava ma le muamua, e le gata i galuega ma fafo atu. I lana auupega o loʻo i ai foʻi le tele o isi faʻaopoopoga, e aofia ai le amanaiaina o tusitusiga, e le oi Foxit Reader. Faʻaavanoa e tatala, faʻasaʻo ma liliu pepa i le faiga manaʻomia. PDF-Xchange Viewer ua matuai saoloto ma ua sii mai i le upega tafaʻilagi aloaia a le au atinaʻe.

Download PDF-Xchange Viewer

Faʻamatalaga PDF Editor

O le isi sui o lenei lisi e le o se polokalama lauiloa tele mai se kamupani talavou. E le o manino pe aisea e fesoʻotaʻi ai lenei tulaga lauiloa o lenei polokalama, aua o loʻo i ai mea uma o loʻo i ai i vaifofo muamua o le polokalama, ma e sili atu foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻapipiʻiina se galuega faaliliu iinei, lea e le maua i Foxit Reader poʻo Adobe Acrobat Reader DC. Faʻapipiʻi PDF Editor ua faʻapipiʻiina ma isi meafaigaluega aoga atonu e manaʻomia pe a faʻataʻitaʻia se PDF, peitaʻi o loʻo i ai se "tele" tele. Ua totogiina le polokalame, e ui lava o loo i ai se lomiga faʻamaonia ma ni tapulaa i le tulaga o se mea e faʻafefe ai.

Tikiake le Infix PDF Editor

Nitro PDF Professional

O lenei polokalame o se vaeluaga i le va o le Infix PDF Editor ma le Adobe Acrobat Reader DC i le lauiloa ma i galuega. E aofia ai mea uma e manaʻomia pe a faʻataʻitaʻia ia faila PDF. E tufatufa atu mo se totogifuapauina, ae o loʻo avanoa le faʻataʻitaʻiga. I le faiga faʻalosolo, e leai ni sima poʻo ni faʻataʻitaʻiga e sili atu i luga o le tusiga faʻasalalau, ma o mea uma lava e tatala. Ae ui i lea, o le a leai se totogi mo na o ni nai aso, mulimuli ane e tatau ona e faʻatau mo le faʻaaogaina i le lumanai. O lenei masini komepiuta e mafai ona auina atu pepa e ala i meli, faatusatusa suiga, sili ona lelei le PDF ma sili atu.

Download Nitro PDF Professional

PDF Editor

O lenei atinaʻe polokalame faʻapitoa e matua ese lava mai mea uma na muamua atu i lenei lisi. E matua le talafeagai lava, e foliga mai e lofituina ma faigata ona malamalama. Ae afai e te malamalama i le polokalama, e matua ofo lava ona o lona tele o galuega faatino. Ua faʻapipiʻiina i ni nai pusa fiafia, e matua aoga lava i nisi tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le saogalemu faʻatasi ma filifiliga sili atu. Ioe, o le malupuipuia o le PDF file e le o lona uiga autū, peitaʻi, pe a faʻatusatusa atu i le puipuiga o loʻo tuʻuina atu i polokalama tuai, e na o ni mea matagofie lava i lenei itu. PDF laisene ua laiseneina, ae mafai ona e faʻataʻitaʻiina e aunoa ma ni nai faʻatapulaʻa.

Download PDF Editor

Tusitusia PDF PDF

VeryPDF PDF E le o ese tele le Faʻatonu a le Sui Faʻatonu. O loʻo i ai mea uma e te manaʻomia mo se polokalama o lenei ituaiga, ae e tatau ona e gauai atu i se auiliiliga faapitoa. E pei ona e iloa, o se tasi o mea le lelei o le PDF o lo latou mamafa tele, aemaise lava i le faʻaleleia o uiga o ata i totonu. Ae ui i lea, o lenei polokalama e mafai ona galo ia te oe. E lua galuega e faʻaitiitia ai le tele o pepa. Muamua e faia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o elemene le talafeagai, ma le lona lua e ala i le faʻamalosi. O le pito i lalo o le polokalame o le i ai i le demo demomark e sili atu i luga o pepa uma ua faʻamaonia.

Tikiake le PDF Editor

Foxit Advanced PDF Editor

O le isi sui mai Foxit. O iinei o loʻo i ai se faʻatulagaga autu o galuega faʻatinoina o lenei ituaiga polokalama. Mai le taua ou te fia taʻua se avanoa talafeagai ma le gagana Rusia. Se meafaigaluega lelei ma taulaʻi e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga mea uma e tatau ai mo le faasaʻoina o faila PDF.

Download Foxit Advanced PDF Editor

Adobe Acrobat Pro DC

I le Adobe Acrobat na aoina uma polokalame sili ona lelei o lenei lisi. O le mea pito i sili ona maualuga o le toe faʻataʻitaʻiga o le sili lea o faʻataʻitaʻiga o le suʻega. O loʻo i ai i le polokalame se faʻataʻitaʻiga sili ona manaia ma faigofie lea e faʻafetaui taitoatasi i le tagata faʻaaoga. E le gata i lea, o loʻo i ai se vaega talafeagai e matamata i meafaigaluega uma, o loʻo avanoa i luga o se faʻamaumauga faapitoa. E tele ituaiga avanoa i le polokalama, o le toʻatele oi latou, e pei ona taʻua muamua, na o le taimi lava e faʻatau ai.

Download Adobe Acrobat Pro DC

O le lisi atoa lenei o polokalama e mafai ai ona faʻataʻitaʻia pepa PDF e pei ona e finagalo i ai. O le toʻatele oi latou e iai se faʻamalologa faʻapitoa faʻatasi ma se vaitaimi o le faamasinoga o ni nai aso po o se faʻasaʻoga i luga o galuega. Matou te fautua atu e te suʻeina ma le totoa ia sui taʻitasi, faailoa mea uma e tatau ai mo oe lava ia ma faʻaauau le faʻatau.