Faʻatulaga le igoa ogatotonu VKontakte

O le upega tafaʻilagi lautele o le VKontakte, e pei ona tatau ona iloa e le toʻatele, aemaise lava tagata faʻapitoa, e tele mea lilo. O nisi oi latou e mafai ona mafaufauina o ni uiga tulagaese, ae o isi o ni mea sese matuia o le pulega. Naʻo totonu o nei uiga o le mafai ona faʻapii le igoa ogatotonu (igoa tauvalaau) i lau itulau.

I le uluaʻi lomiga, na avanoa lenei faʻatinoga i tagata uma e faʻaaogaina ma e mafai ona suia i le auala tutusa e pei o le muamua poʻo le igoa mulimuli. Ae ui i lea, ona o faʻamatalaga, ua aveesea e le pulega le tuusaʻo mafai e seti le igoa ole igoa. O le mea e lelei ai, o lenei 'upega tafaʻilagi e leʻi maeʻa maeʻa ma e mafai ona toe faʻafoʻi i ni auala eseese.

Faʻatulaga le igoa ogatotonu VKontakte

Mo se amataga, e tatau loa ona e faia se maliega e faapea o le kalafi "Faʻatonu" o loʻo i ai i le auala tutusa e pei o le igoa muamua ma le igoa mulimuli i le faʻailoga faʻamatalaga. Ae ui i lea, i le uluai lomiga, e masani lava mo tagata fou, oe, i luga o le resitalaina, e le i talosagaina e ulufale i se igoa ogatotonu, e leai se avanoa saʻo e fai ai se igoa tauvalaau.

Ia faaeteete! Ina ia faʻauluina se igoa tauvalaau, e matua le fautuaina e faʻaaoga polokalame faʻa-tolu lea e manaʻomia ai lau lava faatagaga e ala i le saini ma le upega tafailautusi.

O aso nei e iai se numera itiiti o auala e faʻagaoioia ai le koluma "Faʻatonu" VKontakte. I le taimi lava e tasi, e leai se tasi o nei metotia e le tusa ai ma le tulafono, o lona uiga, e leai se tasi o le a poloka pe tape lau itulau, ona o le faʻaogaina o le gaioiga faʻamalosi o lenei ituaiga.

Metotia 1: faʻaoga le faʻaopoopoga o le masini

Ina ia faʻapipiʻi le patronymic i luga o lau itulau i lenei auala, e tatau ona e sii mai ma faʻapipiʻi i lau komepiuta soʻo se sailiga talafeagai mo oe, lea o le a faʻapipiʻi ai le VkOpt extension. O le talosaga manaomia 100% lagolagoina polokalama nei:

  • Google Chrome
  • Opera;
  • Yandex Browser;
  • Mozilla Firefox.

Mo le manuia o le auala, e te manaʻomia le lomiga lata mai o le Initaneti. A leai, o mea sese e ono mafai ona o le leai o se fesoʻotaʻiga o le lomiga lata mai o le faʻaopoopoga ma lau upega tafaʻilagi.

Afai i le taimi o le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o le faʻaopoopoga o loʻo i ai ou faafitauli e fesoʻotaʻi ma le le mafai ona faʻaaogaina le talosaga, o le fofo sili lava o le faʻapipiʻi lea o se faʻamatalaga muamua mai le nofoaga o le aufaʻatasi.

I le maeʻa ona e sii mai ma faʻapipiʻi le masini e faigofie mo oe, e mafai ona e amata galue ma le faʻaopoopoga.

  1. Tatala lau Initaneti ma alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le WCPW.
  2. Faʻasalalau i le itulau i tala fou, o le igoa lea e aofia ai le faʻaaliga o le faʻaopoopoga, mo se faʻataʻitaʻiga, "VkOpt v3.0.2" ma mulimuli i le sootaga "Download Page".
  3. Lenei e tatau ona e filifilia lau kilivaina ma kiliki "Faʻamau".
  4. Faamolemole ia matau o le lomiga o le faʻaopoopoga mo Chrome o loʻo faʻapipiʻiina i luga o isi 'upega tafaʻilagi e faʻavae i Chromium, e ese mai Opera.

  5. I totonu o le faʻatalatalanoaga o loʻo faʻaalia, faʻamaonia le faʻapipiʻiina o le faʻaopoopoga i lau 'upega tafaʻilagi.
  6. Afai e manuia le faʻatulagaina, o le a e vaʻai i se savali i luga o lau sailiga.

I le isi itu, toe amata lau 'upega tafaʻilagi ma faʻapipiʻi i le' upega tafaʻilagi faʻasalalau VKontakte faʻatasi ai ma lau initaneti ma lau upega tafailagi.

  1. E mafai ona vave tapunia le faamalama VkOpt welcome, e pei ona i ai i tulaga o lenei faʻaopoopoga o galuega uma talafeagai e faʻaaogaina ona o le le mafai ona seti le igoa ogatotonu o VKontakte.
  2. I le taimi nei, e tatau ona matou oi le vaega e faʻasaʻo ai faʻamatalaga patino o le VK profile. E mafai ona e faia lenei mea i le kilikiina o le ki. "Faʻamaonia" i lalo o lau avatar ile itulau autu.
  3. E mafai foi ona e alu i tulaga manaomia i le tatalaina o le lisi o le VC menu i luga o le pito i luga ma filifili le mea "Faʻamaonia".
  4. I luga o le itulau e amata, i le faaopoopo i lou igoa muamua ma le igoa mulimuli, o le a faʻaalia foi se koluma fou. "Faʻatonu".
  5. Lenei e mafai ona e ulufale i soo se seti o tagata, tusa lava pe o le a le gagana ma le uumi. I lenei tulaga, o faʻamatalaga uma i soʻo se mataupu e aliali mai i lau itulau, e aunoa ma se siakiina e le pulega o VKontakte.
  6. Faʻasalaʻi i totonu o le itulau faʻasologa i le pito tonu ma kiliki le ki. "Faasaoina".
  7. Alu i lau itulau ina ia mautinoa o le igoa ogatotonu poʻo le igoa tauvalaau ua maeʻa faʻavaeina.

O lenei auala e faʻapipiʻi ai le igoa ogatotonu VKontakte e faigofie ma saoasaoa, ae peitai, na o tagata e faigofie ona faʻapipiʻi le VkOpt extension i luga o la latou upega tafaʻilagi. I isi tulaga uma lava, o le a sili atu le tele o faʻafitauli, ona o le a manaʻomia e le e ona le itulau le toe faʻaaogaina o nisi faʻataʻitaʻiga.

O lenei faiga o le faapipiiina o igoa patronymic i luga o le itulau VK.com e leai lava ni faaletonu, talu ai o le tagata e atiaʻe lenei faʻaopoopoga ua faʻatuatuaina mo le tele o tagata faʻaoga. I le faʻaopoopoga, e mafai i soo se taimi ma aunoa ma ni faʻafitauli faʻafesoʻotaʻi pe aveesea uma lenei masini faʻapipiʻi.

O le igoa faaigoa sa i ai ina ua uma le aveesea o Windows o le a le mou atu mai le itulau. Faatoaga "Faʻatonu" o le a mafai pea ona faʻamaonia i tulaga o le itulau.

Metotia 2: Faʻasologa le numera o itulau

Talu mai le faitau "Faʻatonu" VKontakte, o le mea moni, o se vaega o le faʻamaufaʻailoga masani o lenei fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona faʻaaoga e ala i le faia o suiga i le numera o itulau. O gaioiga o lenei ituaiga e mafai ai ona e faʻagaoioia se fanua fou mo se igoa tauvalaau, ae le faʻaaoga i isi faʻamaumauga, o lona uiga, o le muamua ma le igoa mulimuli o le a manaʻomia pea le faʻamaoniga e le pulega.

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina vaega na saunia o le code lea e faatagaina ai oe e faʻagaoioia le koluma manaʻomia i totonu o itulau. E taua tele le faʻaaogaina o fuainumera mai faʻamaumauga faʻapitoa!

Mo lenei metotia, o le a manaʻomia oe e faʻapipiʻi ma faʻamalosia soʻo se 'upega tafaʻilagi e faigofie mo oe, lea o loʻo i ai se faʻamafanafanaga mo le faasaʻoina ma le matamataina o le numera o le itulau. I le tulaga lautele, o lea galuega ua tuufaatasia nei i le toetoe lava o soʻo se masini komepiuta, e aofia ai, ioe, polokalama sili ona lauiloa.

I le faʻamalamalamaina o le 'upega tafaʻilagi, e mafai ona e amata faʻapipiʻi le igoa ogatotonu VKontakte e ala i le faʻamafanafanaga.

  1. Alu i lau itulau VK.com ma alu i le faʻamaumauga o faʻamaumauga a le tagata lava ia, e ala i le ki i le itulau autu i lalo o lau avatar.
  2. O faʻamaumauga patino a le tagata lava ia e mafai ona tatalaina e ala i le lisi o loʻo faʻaitiitia i le pito i luga taumatau o le VK interface.
  3. O le tatalaina o le faʻamafanafanaga e tulaga ese mo soʻo se 'upega tafaʻilagi, ona o le tele o atinaʻe ma, o lona uiga, o igoa o vaega. O gaioiga uma na tupu i le na o le kilikiina o le kiliki i le 'aumatau i luga o le fanua. "Igoa Mulimuli" - e taua tele lenei mea!
  4. Pe a faʻaaoga le Yandex Browser, i le lisi matūua, filifili "Saili i le Vaega".
  5. Afai o lau upega tafailagi autu o Opera, ona e manaʻomia lea ona e filifili "Vaaia le numera o mea".
  6. I totonu o le Google Chrome browser, o le faamafanafanaga e amata i le "View code".
  7. I le tulaga o le Mazil Firefox, filifili le mea "Saili i le Vaega".

A maeʻa i le tatalaina o le faʻamafanafanaga, e mafai ona e saogalemu e amata le teuteuina o le numera. O isi vaega o le faʻagasologa o le faʻagasologaina o kalafa "Faʻatonu" foliga tutusa mo masini suʻesuʻega taʻitasi.

  1. I le faʻamafanafanaga e tatala, e tatau ona e kiliki-kiliki i le vaega faapitoa o le tulafono:
  2. Tatala le lisi autu i luga o lenei laina ma filifili "Faʻaliliu o HTML".
  3. I le tulaga o Firefox, filifili le mea Faʻaliliu pei o le HTML.

  4. E le gata i lea tatou te kopiina mai iinei se vaega faapitoa o tulafono laiti:
  5. Tuatotonu:


  6. Faʻapipiʻi pupuu "FMT + V" Pasia le kopi o kopi i le pito i tua o le tusitusiga i le faamalama HTML editing.
  7. Faʻasalaga i so o se mea i luga o le itulau e faitau ai "Faʻatonu" faʻaauau.
  8. Katia le komepiuta faʻamafanafana ma ulufale i le igoa ole igoa ole igoa poʻo lou igoa ile vaeluaga ile fanua fou.
  9. Aua le popole i le tulaga le saʻo o le fanua. E tumau mea uma pe a uma ona faʻasaoina tulaga ma faʻafouina le itulau.

  10. Faʻamau i lalo i lalo o le itulau ma kiliki. "Faasaoina".
  11. Alu i lau itulau ina ia mautinoa o le igoa ogatotonu VKontakte ua faʻapipiʻiina lelei.

O lenei metotia, e pei ona mafai ona e vaʻaia, sili atu le taimi e faʻaaoga ai, ma o le a fetaui ma tagata faʻaaoga latou te iloa le HTML. O le masani masani o le pule o le VK ua fautuaina e faʻaaoga filifiliga saunia, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaopoopoga le suʻega o loʻo i ai muamua.

O nisi faʻamatalaga e uiga i le igoa ogatotonu VKontakte

Ina ia faʻaleleia le igoa ogatotonu VKontakte e le manaʻomia oe e tuʻuina atu i se tasi lau 'upega tafailautusi ma lau mai le itulau. Aua le faʻalagolago i sikola!

E i ai se tala i luga o le Initaneti ona o le faʻaaogaina o lenei galuega faatino, VK atonu ei ai ni aʻafiaga. Ae ui i lea, o nei mea uma ua na o se taumatematega, talu ai o le mea moni o le faʻapipiʻiina o le patronymic e le faʻasalaina ma e le o siakiina foi e le pulega.

Afai e te faʻaaogaina le vaeluaga o oe lava igoa, ae manaʻo e aveese, o le mea lea e faia i le fufulu faigofie. O lona uiga, e tatau ona faʻaogaina lenei fanua ma faʻasaʻo tulaga.

O le a le auala e faʻamalosia ai na galuega VKontakte e oʻo ia te oe, e faavae i luga o lou lava poto masani. Matou te moomoo mo oe manuia!