Windows 8.1 - faafou, download, fou

O le faʻafouina lea o le Windows 8.1. Faʻafouina ma ou faanatinati e taʻu atu ia te oe pe faapefea. O lenei tusiga o le a tuʻuina atu faʻamatalaga pe faʻapefea ona faia se faʻamatalaga, pe mafai ona e maua se faʻasalalauga mulimuli Windows 8.1 i luga o le 'upega tafaʻilagi a Microsoft (pe a fai ua i ai sau Windows 8 laiseneina poʻo se ki mo se masini mama mai se ata ISO ua tusia i le disk poo faʻataʻavale taavale.

O le a ou faʻamatalaina foi uiga fou - e le o le tele o le tele o taʻaloga ma le button Start, o lona uiga e leai se aoga i le taimi nei, o mea ia e faʻalauteleina ai le faʻatinoina o le faʻatinoga o faʻatinoga faʻatusatusa i isi lomiga muamua. Vaʻai foi: 6 auala fou mo galuega mataalia i le Windows 8.1

Faʻaleleia i le Windows 8.1 (faʻatasi ai ma le Windows 8)

Ina ia faʻaleleia mai le Windows 8 i le faʻauʻuga mulimuli o le Windows 8.1, alu i le faleoloa o le faleoloa, o fea e te vaʻaia ai se fesoʻotaʻiga i le faʻafouina saoloto.

Kiliki "Download" ma faʻatali mo le 3 gigabytes o faʻamaumauga e utaina. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaauau ona galue i le komepiuta. A maeʻa le download, o le a e vaʻai i se feʻau o taʻu mai e manaʻomia lou toe amataina o lau komepiuta e amata ai le faʻaleleia i le Windows 8.1. Fai. Ona faʻafuaseʻi lea ona tupu mea uma lava, ma, e tatau ona maitauina, umi lava: i le mea moni, i le avea ai o se faʻapipiʻi fou o le Windows. Lalo, i ni ata se lua, toetoe lava o le faagasologa atoa o le faapipiiina o le faafouga:

I le maeʻa, o le a e vaʻai i le mataitusi muamua o le Windows 8.1 (mo aʻu, mo nisi mafuaaga, na muamua setiina le fofo sesega o le screen) ma nisi o talosaga fou i paʻu (kuka, soifua maloloina, ma se isi mea). E uiga i uiga fou o le a tusia i lalo. O polokalame uma o le a tumau ma o le a galue, i soo se tulaga, ou te lei mafatia, e ui lava o iai (Android Studio, Visual Studio, ma isi) e matua nofouta lava ile faatulagaga. O le isi itu: i le taimi lava e uma ai le faʻapipiʻiina, o le a faʻaalia e le komepiuta le tele o gaoioiga o le disk (o se isi faʻafouga o loʻo sii mai, lea e faʻaogaina i le Windows 8.1 ma SkyDrive ua maeʻa faʻatonuina, e ui i le mea moni ua maeʻa uma faila).

Fai, leai se mea faigata, e pei ona e iloa.

O fea e faʻapipiʻi ai le Windows 8.1 aloaia (e te manaʻomia se ki poʻo ua uma ona faʻapipiʻiina le Windows 8)

Afai e te manaʻo e teu le Windows 8.1 ina ia mafai ai ona faʻapipiʻiina se masini faʻapipiʻi, mumu se puʻupuʻu pe fai se masini komepiuta USB flash, aʻoe faʻaaogaina le aloaia aloaia o Win 8, alu i le itulau talafeagai i le Microsoft: //windows.microsoft.com/ru -ru / windows-8 / faʻaleleia-oloa-key-only

I le ogatotonu o le itulau o le ae vaʻai i le fetaui fetaui. I le tulaga ua talosagaina oe mo le ki, ona saunia lea mo le mea moni e le aoga mai le Windows 8. Ae ui i lea, e mafai ona foia lenei faafitauli: Auala e sii ai le Windows 8.1 e faaaoga ai le ki mai le Windows 8.

O le downloading ua faia e ala i se aoga mai Microsoft, ma a uma ona sii mai le Windows 8.1, e mafai ona e fatuina se ata ISO pe tusi foi faila faapipiʻi i se masini USB, ona faʻaaoga lea e faamamaina ai le Windows 8.1. (O le a ou tusia le faʻatonuga i tala faʻatusa, masalo, i le taimi nei).

Faiga fou o Windows 8.1

Ma o le a le mea fou i le Windows 8.1. O le a ou taʻu puupuu le mea ma faaali le ata, lea o loʻo faʻaalia ai le mea o iai.

  1. Faʻapipiʻi vave i luga o le komepiuta (faʻapea foʻi ma le "All Applications" screen), faʻaali le faʻapipiʻi o luga o le fale i le mata o le fale.
  2. Faʻamatalaga ile Initaneti e ala i le Wi-Fi (faʻapipiʻiina i le faiga faʻaoga). O se avanoa taua lenei. Ou te lei mauaina lava aʻu lava, e ui lava e tatau ona i ai i le "Suia o komepiuta komipiuta" - "Network" - "Sooga e manaʻomia ona tufatufa atu e ala i le Wi-Fi". E pei ona ou malamalama, o le a ou faaopoopo atu faʻamatalaga iinei. I le faʻamasinoga i mea na ou mauaina i le taimi nei, na o le tufatufa atu o fesoʻotaʻiga 3G i luga o papamaa e lagolagoina.
  3. Lolomiina le Wi-Fi Direct.
  4. Faʻasolo atu i le 4 Metro faʻaaogaina ma le tele o laulu faamalama. Tele taimi o le talosaga lava e tasi.
  5. Suʻe fou (taumafai, sili ona manaia).
  6. Faʻasaga i luga o le loka.
  7. E fa ituaiga o tile i luga o le mataitusi muamua.
  8. Internet Explorer 11 (vave tele, lagona alofa).
  9. Faʻapipiʻi i SkyDrive ma Skype mo Windows 8.
  10. Faʻasalaga o le komivaina o le komipiuta e fai ma galuega le tumau (e le o tofotofoina, faitau talafou.) O le a ou taumafai i le masini masini).
  11. Fesoasoani a le Atunuu mo le lomiga 3D.
  12. O mataitusi faʻamaonia mo le uluai matapiuta ua avea ma mea ola.

O iinei, i le taimi nei e mafai ona ou matauina nei mea. O le lisi o le a faʻafouina aʻo faagasolo le suʻesuʻeina o elemene eseese, afai ei ai sau mea e faʻaopopo - tusi i faʻamatalaga.