O le a le mea e fai pe afai e le taunuu mai imeli i le Mail.ru


Faʻaaogā faʻapitoa faʻaopoopoga - plug-ins e mafai ai e oe faʻafaigofie faʻafaigofie ma faʻateleina le galuega i Photoshop. O nisi plugins e mafai ai e oe ona faia taga o le ituaiga e tasi vave, o isi e faaopoopo ni aafiaga eseese pe i ai foi isi galuega lagolago.

Mafaufau i ni faʻaoga faʻaoga e leai se aoga mo Photoshop CS6.

HEXY

O lenei masini e mafai ai e oe vave ona maua tulafono LX ma le tulafono RGB. Galulue faʻatasi ma le meafaigaluega "Pipette". A e kiliki i luga o soʻo se lanu, e faʻapipiʻi e le plugin le code i luga o le laupapa laupapa, pe a uma ona tuʻuina atu faʻamatalaga i se faila faila poʻo se isi pepa.

Toa faailoga

Lautele Faailoga e faʻaalia ai se faʻailoga o le igoa mai se filifiliga faʻamaufaʻailoga. E le gata i lea, o le igoa e tuʻuina i luga o se tala fou fou ma fesoasoani i le galuega a le mamanu, faʻatagaina oe e fuafua le tele o elemene e aunoa ma le tatau ma le faʻatatau.

PICTURA

O se fuʻa aoga e mafai ai e oe ona suʻeina, sii mai ma faʻapipiʻi ata i le pepa. O mea uma lava e tupu saʻo i le 'upega tafailagi Photoshop.

DDS

Atiaeina e Nvidia. O le faʻapipiʻiina o le DDS mo Photoshop CS6 e mafai ai e oe ona tatala ma faʻafeiloaʻi le tele o taaloga i le faatulagaga o le DDS.

VELOSITE

O se isi faʻapipiʻi mo tusiata uepi. E aofia ai le tele o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga (grid). Lisi faila ua faʻatagaina e mafai ai ona vave faia ni elemene elemene.

LOREM IPSUM GENERATOR

Le mea e taʻua o le "generator gene". Aʻa - upu e leai se uiga e faʻatumu ai palakalafa i luga o laupepa o laupepa e te fatuina. O se faʻatusatusaga o afi eletise i luga o le initaneti o le "iʻa", ae e saʻo lelei i Photoshop.

Ua na o se pau lava i le sami o polo-plug mo Photoshop CS6. O tagata uma lava o le a latou mauaina mo i latou lava le seti o faʻaopoopoga e faʻaleleia ai le faigofie ma le saoasaoa o le galuega i lau polokalama e sili ona e fiafia i ai.