Faailoaina o le kamupanī e ala i le tuatusi MAC


O le keyboard i le Windows 7 o se meafaigaluega aoga, ae e mafai ona ita ona o le tuai o ona foliga vaaia, ae maise lava, pe a fai o seevae o le tino. I le isi itu, tatou te tilotilo atu i le faagasologa o le le faʻaaogaina o lenei vaega.

Faʻafefea ona faʻamalo le keyboard keyboard i le Windows 7

E leai se mea faigata i le tapunia masani o le mea o loʻo tatou mafaufauina: "Papa Lisi Mata" i le Windows 7 - naʻo se isi talosaga lea e mafai ona tapunia e ala i le kiliki i luga o le satauro.

Afai e faʻalavelave se polokalama ona o se faʻalavelave, e mafai ona e faʻaumatiaina e ala ile soloina o le faagasologa Task Manager.

  1. Valaau Task Manager soʻo se auala talafeagai.

    Faitau atili: Faʻapefea ona tatalaina le Pule Faʻatonu

  2. Alu i le faailoga tusi "Faagasologa" ma maua i ai osk.exe. Kiliki i le ki o le kuki saʻo ma filifili "Faauma le faagasologa".
  3. Faamautu le taotoga.

O le algorithm e faʻamaeʻa atoatoa le keyboard keyboard e sili atu ona faigata. E lua auala e faia ai lenei mea: e ala i "Nofoaga Tutotonu mo Avanoa" poʻo le aveeseina o se mea mai le uta.

Metotia 1: Ata faapitoa o Windows

O le masini faʻaaogā lelei i le Windows 7 ua mamanuina mo tagata e le atoʻatoa le malosi, o lea o le pulega o lenei vaega ua tuʻuina i totonu o le elemene talafeagai. Alu ese "Papa Lisi Mata" e pei o lenei:

  1. Valaau "Amata" ma kiliki mea "Lisi Pulea".
  2. Agaʻi i le pito o le lisi o le "Nofoaga Faʻatonu Avanoa" tatala ai.
  3. Mea e fai a le mea e fai ai mea e fai i totonu o se poloka faitalia. "Faʻaaogaina o se PC e aunoa ma se kiore po o se piano" - alu i ai e ala i le kiliki i luga.
  4. O le filifiliga e tatau ona makaina i luga. "Faʻaaoga le Papa Lisi Mata" - siaki lenei filifiliga.

    Aua nei galo e teuina ia faatulagaga.

O lea o le a le toe i ai le keyboard i luga o le mata ma faʻafefe oe.

Metotia 2: Faʻatautaia le Amataina o Windows

Afai e le fesoasoani le metotia na muamua ia te oe, e mafai ona e aveesea lenei vaega e ala i le le mafai ona fai le auaunaga, lea e nafa ma le amataina. O laasaga o loʻo i lalo:

  1. Katia uma faʻamatalaga tatala nei.
  2. Faasolo le autū autu Manumalo + R. I le faamalama Taumafai ituaigamsconfigma kiliki "Lelei".
  3. Alu i le lisi "Amata". O le elemene tatou te manaʻomia e valaʻauina "osk" - faʻaaogaina, ona faʻasalalauina lea "Faaaoga" ma "Lelei".
  4. Toe toe fai le komipiuta.

O lenei metotia o le ala aupito sili lea ona lelei e faʻaaoga ai se meafaigaluega. Afai e toe manaʻomia lenei vaega, e mafai ona toe faʻafouina - o le a fesoasoani lenei tusi lesona ia te oe.

Faitau atili: Faʻapefea ona mafai le keyboard i luga o le Windows 7

Matou te iloiloina auala o loʻo faʻaogaina ai le keyboard i le Windows 7. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le avanoa i le pulea o lenei elemene e faigofie lava ona maua.