O fea oi ai le tagata faʻasolo mai le meli Le Bat!

O le Initaneti faʻaonaponei ua tumu i faʻasalalauga, ma o lona aofaiga i luga o 'upega tafaʻilagi' eseʻese e tupu faʻatasi ma taimi O le mafuaʻaga lea i totonu o tagata faʻapitoa o loʻo matua manaʻomia tele auala e taofia ai lenei mea le aoga. O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i le faʻapipiʻiina o le faʻaoga sili ona mataalia, na fuafuaina faapitoa mo le lauiloa sili ona lauiloa - AdBlock mo Google Chrome.

Faʻapipiʻi AdBlock mo Google Chrome

O faʻaopoopoga mo le Google web browser e mafai ona maua i le Chrome WebStore. O le mea moni, o loʻo i ai le AdBlock i totonu, o se sootaga i lea mea o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Maua le AdBlock mo Google Chrome

Manatua: I le Google Google Extensions Store, o loʻo iai ni filifiliga AdBlock e lua. Matou te fiafia i le muamua, i ai le tele o numera o mea faʻapipiʻi ma faailogaina i le ata o loʻo i lalo. Afai e te manaʻo e faʻaaoga lona faʻaopoopoga, faitau faatonuga nei.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi AdBlock Plus i Google Chrome

  1. A maeʻa ona e kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga luga i le itulau AdBlock i le faleoloa, kiliki i luga le ki "Faʻamau".
  2. Faʻamaonia au taga i le faamalama palola e ala i le kiliki i le elemene o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo.
  3. A maeʻa ni nai sekone, o le faʻaopoopoga o le a faaopoopoina i le masini, ma o le a tatalaina lana upega tafaʻilagi aloaia i se lisi fou. Afai i luga o faʻasalaga mulimuli ane o Google Chrome oe toe vaʻai i le feau "Faatuina o le AdBlock", mulimuli i le sootaga i lalo i le itulau lagolago.
  4. A maeʻa le faʻatulagaina o le AdBlock, o le a faʻaogaina le ala saʻo o le tuatusi, kiliki i luga o le a tatalaina ai le lisi autu. E mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻatulagaina lenei faʻaopoopoga mo le faʻaleleia atili o le faʻapolopoloina o faʻamatalaga ma faʻafefe televave i luga o le initaneti mai se isi mea i luga o la matou upega tafaʻilagi

    Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le AdBlock mo Google Chrome

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata e faʻaopopo ai AdBlock i Google Chrome. Soo se isi lava faʻaopoopoga i lenei masini faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina i se algorithm faapena.

Vaʻai foi: Faʻatuputele mea faʻaopoopo ile Google Chrome