Faʻafefea ona faʻalelei le liʻo lanumoana i Hamachi


Afai o se liʻo lanumoana e aliali mai i tafatafa o le igoa tauvalaau o le tafaoga i Hamachi, e le lelei le sosoʻo. O le faʻamaoniga lea e le mafai ona faia se laina tuusao, i le faasologa, o le toe faʻaaogaina o le faʻaaogaina mo faʻamatalaga faʻamatalaga, ma o le ping (tuai) o le a tele mea e manaʻomia.

O le a le mea e fai i lenei mataupu? E i ai le tele o metotia faigofie o suʻesuʻega ma faasaʻoga.

Siaki le loka faʻailoga

I le tele lava o tulaga, o le foia o se faafitauli e oʻo mai i se siaki siaki e taofia le fesiitaiga o faʻamatalaga. E sili atu ona patino, o le fesoʻotaʻiga faʻatasi o Windows (Palola, Paofaʻi) e faalavelave i le galuega a le polokalama. Afai ei ai sau laupepa faaopoopo ma se palola, ona faaopoopo atu lea o Hamachi i tuusaunoaga i totonu o le setete pe taumafai foi e faʻaaoga atoa le paʻu.

Mo le puipuiga faavae o Windows, e tatau ona e siakiina le faʻailoga o le pa. Alu i le "Panel Control Panel> Faʻamatalaga Puipuiga uma> Faʻasalalauga Faʻasalalau" ma kiliki i le itu tauagavale "Faʻataga le fegalegaleaiga ma le talosaga ..."


Ia maua nei le polokalama e tatau ai i le lisi ma ia mautinoa o loo i ai ni mea e sosoo ma le igoa ma le mea saʻo. E tatau ona vave siaki ma tapulaa mo soʻo se taaloga patino.

Faatasi ai ma isi mea, e manaʻomia le faailogaina o le fesootaiga a le Hamachi e pei o le "faalilolilo", ae e ono aʻafia ai le saogalemu. E mafai ona e faia lenei mea pe ae amataina le polokalama.

Siaki lau IP

E i ai se mea e pei o le "paʻepaʻe" ma le "gutu" IP. O le faʻaaogaina o Hamachi e matua manaomia lava "papaʻe." O le tele o kamupani e tuʻuina atu faʻasalalauga, e ui lava i lea, o nisi e le o lauga ma faia faʻasologa o NAT i IP faʻapitonuʻu e le faatagaina se komepiuta se tasi e faʻaoga atoatoa i luga o le Initaneti. I lenei tulaga, e taua le faʻafesoʻotaʻi o lau ISP ma faʻatonuina le auaunaga "paʻepaʻe" IP. E mafai foi ona e iloa le ituaiga o lau tuatusi i auiliiliga o le fuafuaga o le faasologa o tau pe ala i le valaau atu i lagolago lagolago.

Faʻailoga o le taulaga

Afai e te faʻaaogaina se alalaupapa e faʻafesoʻotaʻi ai i le Initaneti, atonu ei ai se faʻafitauli i le faʻaleleia o le tau. Ia mautinoa o le "UPnP" galuega e mafai ona i ai i le alalaupapa, ma le "Faʻasili UPnP e le" i totonu o le Hamachi settings.

E faʻapefea ona siaki pe i ai se faʻafitauli i ports: faʻafesoʻotaʻi saʻo le initaneti i le komepiuta komipiuta PC ma faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti ma le faʻaogaina o le igoa ma le upu faila. Afai e oʻo lava i lenei tulaga e le saʻo le alavai, ma o le liʻo lanumoana e le fiafia, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi le tagata o loʻo tuʻuina atu. Masalo ua tapunia ia taulaga i luga o le masini mamao. Afai e lelei mea uma, e tatau ona e suʻesuʻe i totonu o le laina o le router.

Faʻasalaga le faʻasalalau

I le polokalame, kiliki "System> Options".

I luga o le "Taamilosaga" tafaʻamau, filifili "tulaga faʻatulagaina".


O lea o loʻo matou sailia le vaega o le "Sootaga i le 'auʻaunaga" ma e sosoo ma le "faʻaaoga le faʻaufaʻailoga tūmau" matou te setiina le "Leai". O le taimi nei o le a taumafai pea Hamachi e fatuina se laina tuusao e aunoa ma ni tagata faufautua.
E fautuaina foi e faʻamaonia le faʻamalamalamaga (atonu e mafai ona faasaʻo le faafitauli i tafatafa samasama, ae tele mea e uiga i lenei mea i se isi tusitusiga).

O le mea lea, o le faafitauli i le lanumoana i Hamachi e masani lava, ae o le faʻamautu i le tele o mataupu e matua faigofie lava, sei vagana ua i ai sou IP "gutu".