Uso DCP-1512R MFP download avetaavale


Na e manaʻomia le natia o lau tuatusi IP moni? O lenei galuega e mafai ona faigofie ona ausia faatasi ai ma le fesoasoani a polokalama faʻapitoa. O aso nei o le a tatou vaʻavaʻai atu i gafatia o se tasi o nei meafaigaluega - Hide IP Eazy.

Hide IP O se polokalame faigofie mo le teuina o le le amanaiaina i luga o le Initaneti, e mafai ai ona e natia atoa lou tuatusi IP i le faʻaaogaina o faʻamaumauga faʻapitoa faapitoa e faʻataʻitaʻi lou tulaga i atunuu eseese i fafo atu.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: Isi polokalame mo le suia o tuatusi IP o le komepiuta

O le tele o tuatusi IP mai atunuu eseese

I le taimi lava e tasi, e mafai ona e malaga i soʻo se atunuu o lau filifiliga: Amerika, Farani, Suitiselani, ma isi. O le talosaga o loʻo tuʻuina mai ai se tele o tautua faʻapipiʻi talimalo ma le tele o filifiliga ip o tuatusi o atunuu eseese.

Faaopoopo i le taʻavale

O le a le faʻaumatia lou taimi i le fuliina o le Hide IP Easy polokalama i le taimi lava e uma ai le amataina o le Windows, e fautuaina e tuʻuina atu i luga, ma o le a le na o le amataina, ae amata loa ona galue i le suia o le IP.

Sui le tuatusi tuatusi

O se tasi o mea sili ona taua e taua le taua o le gafatia e otometi le suia o le IP i le taimi o le taimi faatulagaina.

Faʻatulaga galuega mo suʻega eseese

Afai e te manaʻo e faʻaagaoioia Faʻamauina le Igoa Faʻamatalaga E le faigofie i upega tafaʻilagi uma i luga o lau komepiuta, ae naʻo mea e sili ona e fiafia i ai, ona i ai lea i le polokalame o le a mafai ai ona e faʻatulagaina lenei parakalafa.

Faʻapitoa:

1. Faigofie faigofie;

2. Galuega lelei i le suia o le IP.

Faʻafitauli:

1. Ua totogi le talosaga, ae faʻatasi ai ma se faʻataʻitaʻiga 30 aso;

2. E le lagolagoina e le atinaʻe le gagana Rusia.

Hide IP Easy o loʻo i ai se atinaʻe sili ona lelei e tutusa lelei ma Platinum Hide IP. E le gata i lea, o nei polokalama e tutusa lava le faʻatulagaina o galuega tauave ma le tutusa o le 30-aso. I le faʻaaogaina o nei mea, e sili atu ma le 60 aso o le leoleoina o lugaga o le initaneti.

Faʻatau le faʻataʻitaʻiga o le Hide IP Easy

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Platinum Tuna le IP Mafaʻi laʻu IP Super Hide IP Auto masini IP

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Hide IP O le faigofie o se faʻaoga faigofie lea e mafai ai e le tagata faʻafaigofie ona faʻamaonia le le iloa i luga o le Initaneti e ala i le natia o le tuatusi IP moni.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faʻamaonia le IP faigofie
Tau: $ 28
Toa: 5 MB
Gagana: Igilisi
Version: 5.5.5.8