Tikiake avetaʻavale mo le komepiuta Lenovo B560

Soo se aso malolo e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma meaalofa, maliega, musika, paluni ma isi elemene fiafia. O kata feʻalofaʻi o se isi vaega autu o soo se faafiafiaga. E mafai ona faʻatau i le faleoloa faapitoa, pe mafai foi ona e faia oe lava ia e faʻaaoga ai se tasi o Microsoft Word templates.

Lesona: Faʻafefea ona fatuina se faʻataʻitaʻiga i le Upu

E leitioa latou fai mai o le meaalofa sili lava na e faia i ou lava lima. O le mea lea, i lenei tusiga o le a matou faamatalaina pe faapefea ona fai se kata i le Upu lava oe.

1. Tatala le MS Word ma alu i le lisi. "File".

2. Filifili se mea "Fausia" ma tusi i totonu o le poloka suʻesuʻega "Kapeneta" ma kiliki "UI".

3. I le lisi o faʻataʻitaʻiga pepa o loʻo maua, saili le mea e te manaʻo i ai.

Manatua: I le itu taumatau saʻo, e mafai ona e filifilia le vaega o le kata o loʻo e faia o le aso fanau, aso fanau, tausaga fou, Kerisimasi, ma isi ...

4. A uma ona filifilia se faʻataʻitaʻiga talafeagai, kiliki i luga ma kiliki "Fausia". Faatali seiloga e sii mai lenei mamanu mai le Initaneti ma tatala i se faila fou.

5. Faatumu avanoa avanoa, tusia o se faamalo, tuu se saini, faapea foi ma isi faamatalaga e te manatu e tatau ai. Afai e manaʻomia, faʻaaoga la matou faʻasologa o tusitusiga.

Lesona: Faʻamatalaina o le Upu i le Upu

6. A maeʻa ma le mamanu o le pepa faʻafeiloaʻi, faʻasaʻo ma lolomiina.

Lesona: Lomiaina o se pepa i MS Word

Manatua: O le tele o faʻailoga i le pito i lalo e aofia ai laasaga i lea laasaga taʻitasi e faʻamatala ai pe faʻapefea ona lolomi, tipi ma piilima le tasi pe le isi kata. Aua e te le amanaiaina lenei faamatalaga, e le lolomiina i luga o le lolomi, ae o le a fesoasoani tele foi.

Faʻailoa, na e faia se faʻailoga i le Upu. O lea ua na o le tuuina atu i le toa o le sauniga. I le faʻaaogaina o mamanu ua fausia i totonu o le polokalama, e mafai ona e fatuina le tele o isi mea mananaia, mo se faataitaiga, o le kalena.

Lesona: Faʻafefea ona fai se kalena i totonu o le Upu