Toe faʻafoe le Opera browser e aunoa ma le leiloloa o faʻamaumauga

O nisi taimi e tupu ai e manaʻomia ona toe faʻafoʻi le masini. Atonu e mafua mai i faafitauli i lana galuega, poʻo le le mafaia ona faʻafouina auala masani. I lenei tulaga, o se mataupu taua tele o le saogalemu lea o faʻamatalaga o tagata. Sei o tatou mafaufau pe faʻapefea ona toe faʻatulagaina Opera e aunoa ma le leiloloa o faʻamaumauga.

Faʻamaumauina tulaga faʻasaʻo

E sili le lelei o le Browser Opera aua e le o teuina faʻamaumauga a le tagata faila i le faila o le polokalame, ae i totonu o se isi tusi o le faʻaaliga faʻapipiʻi PC. O le mea lea, e tusa lava pe faʻaumatia le masini, e le mou atu faʻamaumauga a le tagata, ma a maeʻa ona toe faʻaleleia le polokalama, o faʻamatalaga uma o loʻo faʻaalia i totonu o le masini, pei o muamua. Ae, i lalo o tulaga masani, e toe faʻaofi le masini, e te le manaʻomia foʻi le tapeina o le tuai o le polokalama, ae e mafai ona e faʻapipiʻi se mea fou i le pito i luga.

Alu i le official website opera.com opera.com. I luga o le itulau autu ua ofoina mai ia i tatou e faʻapipiʻi ai lenei 'upega tafaʻilagi. Kiliki i le "Download Now" button.

Ma, o le faila faila e sii mai i le komepiuta. A maeʻa le download, tapuni le masini, ma taʻalo le faila mai le tusi faʻasologa na faʻaolaina ai.

A maeʻa le lafoaʻiina o le faila faila, tatala se faamalama lea e te manaʻomia e kiliki i le "Talia ma faʻafou" button.

E amata le faagasologa o le toe faʻaleleia, lea e le tele se taimi e alu ai.

A maeʻa ona toe faʻaleleia, o le a vave ona amata le masini. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le a faʻaolaina faʻaoga uma.

Faʻasaa le initaneti ma faʻamalo faʻamatalaga

Ae, o nisi taimi o faafitauli i le galuega a le faʻataʻitaʻiga e faʻamalosia ai i matou e le gata ina toe faʻaofiina le polokalama lava ia, ae o faʻamatalaga uma e faʻaaogaina e faatatau iai. O lona uiga, ia faia se faʻatoaga atoa o le polokalama. O le mea moni, e toaitiiti tagata e fiafia e vaʻai misi tusi, faʻaupuga, tala faasolopito, faʻaaliga manino, ma isi faʻamatalaga atonu na aoina e le tagata faʻaaoga mo se taimi umi.

O le mea lea, e talafeagai le kopiina o faʻamatalaga sili ona taua i se vaʻa, ma, a maeʻa ona toe faʻaleleia le masini, toe faafoi i lona nofoaga. O le mea lea, e mafai foi ona e faʻasaoina tulaga o le Opera pe a toe faʻafouina le polokalama a le Windows atoa. O faʻamaumauga uma Opera o loʻo teuina i se talaaga. O le tuatusi o le talaaga e mafai ona fesuisuiaʻi, e faalagolago i le faʻaogaina o le faiga faʻaoga, ma le faʻaaogaina o le faʻaoga. Ina ia maua le tuatusi o le talaaga, alu i totonu o le lisi o mea e suʻe i le vaega "E uiga i le polokalama."

I luga o le itulau e tatala, e mafai ona e mauaina le ala atoa i le faʻailoga o le Opera.

Faʻaaogaina o soʻo se faila faila, alu ile faʻailoga. O le taimi nei e tatau ona tatou filifili poo fea faila e teu ai. Ioe, o tagata uma lava e filifili mo ia lava. O le mea lea, tatou te taʻu na o igoa ma galuega a faila sili.

  • Faailoga tusi - o lo o teu ai tusi tusi iinei;
  • Kuki - teuina o kuki;
  • Fiafia - o lenei faila e nafa ma mea o loʻo i totonu o le faʻaaliga manino;
  • Talafaasolopito - o faila e aofia ai le talafaasolopito o asiasiga i itulau uepi;
  • Faʻamatalaga Faʻamatalaga - i totonu o le laulau SQL o lo oi ai lologa ma upu faʻaulu i na 'upega tafaʻilagi, o faʻamaumauga na faʻatagaina e le tagata faʻaaoga e manatua ai le masini.

E tumau pea le filifili o faila o latou faʻamaumauga e fia maua e le tagata e teu ai, kopi i latou i le komepiuta USB flash, poʻo se isi puʻepuʻe puʻe, aveese atoa le browser Opera, ma toe faʻaaoga, pei ona faʻamatalaina i luga. A maeʻa lenei mea, o le a mafai ona toe faafoiina faila i le tusi faʻasologa i mea na latou i ai muamua.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le tulaga toe faʻaleleia o Opera e faigofie lava, ma i le taimi o faʻaaoga uma ai le 'upega tafailagi e faʻaolaina. Ae, afai e te manaomia le aveeseina o le masini ma le faʻailoga ao le i toe faʻaleleia, poʻo le toe faʻaleleia o le masini komepiuta, e mafai lava ona faʻapolopolo tulaga e faʻaaogaina ai tagata e ala i le kopiina.