Faʻamaumauga Faʻasolopito a le Atunuu 2018 18.0

O loʻo iai le tele o faʻamatalaga aoga e mafai ona aoga, ae o le teuina i tusitala tusitusi poʻo auala tali tutusa e le faigofie. E sili atu ona faigofie le siiina o itulau uma ma tuu i totonu o le fale teu oloa ina ia mafai ai ona e mauaina i latou e tusa lava pe leai se initaneti. O lenei mea o le a fesoasoani i le polokalama Lisi Faʻapitonuʻu Faʻapitonuʻu. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Faʻasologa autu

O elemene uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma e faʻataʻitaʻia i le lapopoa mo le faʻaogagofie. Mai le faamalama autu, o polokalama uma o polokalama e pulea: archives, folders, sites saved, parameter. Afai ei ai le tele o laupepa ma itulau uepi, ona i ai lea o se sailiiliga e vave maua ai le mea e manaʻomia.

Faʻaopoopo nofoaga i le fale teu

O le galuega autu a le Falemeli o le Initaneti Faʻapitonuʻu o le teuina o kopi o itulau uepi i luga o se komepiuta e ala i faamaumauga eseese. E faia lenei mea i ni nai kiliki. E na ona e manaʻomia e faʻatumu uma laufanua i se isi faamalama mo le faaopoopoina o se fale teu faamaumauga, ma siaki le saʻo o le tuatusi o le tuatusi. O le siiina mai ma le tuʻuina atu e vave, e oʻo lava i se fesoʻotaiga i luga ole initaneti.

Faʻaalia Sini

E mafai ona e suʻeina faʻamatalaga uma o le 'auʻaunaga i le taimi lava e uma ai ona sii mai, e aunoa ma le tuʻuina atu o le polokalame. Mo lenei mea ei ai se vaega faapitoa i le faamalama autu. E suia i le tele, ma o fesoʻotaʻiga uma o loʻo i luga o le itulau o le a kiliki pe afai e te maua le Initaneti pe o teuina i lau komepiuta. O le mea lea, o lenei eria e mafai ona taʻua o le tele-browser.

Faʻasalalau itulau

O le mea moni, o nofoaga suʻesuʻe e avanoa e le gata i le polokalama lava ia, ae ese foi, talu ona maua mai le pepa HTML. Ina ia maimoa, e tatau ona e alu i le tuatusi o le faila, lea o le a faailoaina i se isi laina, poʻo le fea e sili atu ona faigofie le auina atu o itulau i le fale teu. E naʻo lou manaʻo e mulimuli i faatonuga ma filifili filifiliga e te manaʻo e teu. E mafai ona tatala le tusi faʻamaonia i luga o soʻo se masini.

Lomia

E i ai mataupu pe ae manaʻomia le lolomiina o se itulau, ae o le faʻaaogaina o mea uma i le Upu poʻo isi polokalama mo se taimi umi ma e le o mea uma e tumau i lona tulaga e aunoa ma ni suiga. Faʻapipiʻi Faʻapitonuʻu Faʻapitonuʻu e mafai ai ona e lolomiina kopi uma o se itulau i totonu o ni nai sekone. E na ona e manaʻomia e filifili ma faʻamaonia ni numera lolomi.

Lagolago / Toe faafoi

O nisi taimi e matua faigofie lava le leiloa uma o au faʻamatalaga ona o se polokalama laiti, pe suia se mea, ona le maua ai lea o le faila faila. I lenei tulaga, fesoasoani i le faʻamaumauga, lea e fatuina ai kopi o faila uma i se isi faʻamaumauga, ma pe a manaʻomia, e mafai ona toe faʻaleleia. O lenei galuega o loʻo iai i lenei polokalame, o loʻo faʻaalia i se isi faamalama i le lisi "Meafaigaluega".

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • O faagasologa uma lava e faia toetoe lava i le taimi lava lena;
  • O loʻo i ai se inisiua-inisiua.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

O le pau lenei o mea ou te fia taʻu atu ia te oe e uiga i le Faletusi Tutotonu a le Initaneti. O se polokalama lelei tele lenei mo le vave faasaoina o itulau uepi i lau komepiuta. Latou te le tele se avanoa, e pei ona vave ona teuina. Ma o le faʻatulagaina o galuega fesoasoani o le a fesoasoani e aua le faʻamalo le kopi na faasaoina.

Faʻasalaga faʻataʻitaʻiga o le Archive Archive

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

HTTrack Website Copier Faʻasalalau Faʻasalalau Polokalama mo le siiina o le 'upega tafaʻilagi atoa Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻapitonuʻu Faʻasinomaga Faʻapitonuʻu o se polokalama faʻapitoa mo le vave kopiina o itulau i luga o le komepiuta. Faʻafetai i lenei mea, e mafai ona e matamata i se kopi o le 'upega tafaʻilagi tusa lava pe leai se avanoa i le Initaneti.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Agicberger Software
Tau: $ 30
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 2018 18.0