Faʻafefea ona faʻaleleia le lelei o le vitio ma le CinemaHD

O tagata faʻaaogaina o le telefoni smartphones atonu e feagai ma nisi taimi sese i nisi taimi, ma o nisi taimi latou te tupu ai i le fatu o le faiga faʻaoga - le Google Play Store. O nei mea sese uma lava ei ai lana lava tulafono, i luga o le faavae e tatau ai ona suʻe mo le mafuaʻaga o le faʻafitauli ma filifiliga mo le faʻapipiʻi. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoaina pe faʻapefea ona faʻateʻa ese mea sese 492.

Filifiliga mo le aveeseina o mea sese 492 i le Play Market

O le mafuaaga autu mo le faʻailoga code 492, lea e tupu pe a sii mai / toe faʻafouina se tusi talosaga mai le faleoloa, o le masini faʻafefe. E le gata i lea, e mafai ona faʻatumu e pei o nisi "polokalama faʻapitoa," ma le faiga atoa. Lalo o le a tatou talanoa e uiga i fofo uma i lenei faafitauli, agai i le itu mai le faigofie i le mea e sili ona faigata, e mafai e se tasi ona fai mai e mataʻutia.

Metotia 1: Toe faʻatulaga le talosaga

E pei ona taʻua i luga, o se mea sese ma le code 492 e tupu pe ae taumafai e faʻapipiʻi pe faʻafouina se tusi talosaga. Afai o le lua o lau filifiliga, o le mea muamua e fai o le toe faʻafoʻi lea o le tagata solitulafono. O le mea moni, i na tulaga pe a sili atu le taua o nei talosaga po o taaloga, e tatau ona e faia se faʻamaumauga muamua.

Faʻaaliga: O le tele o polokalama e iai se faʻatagaga e mafai ai ona toe teu i tua faʻamaumauga ma faʻamaopoopoina. I le tulaga o ia polokalama, e le toe i ai le manaʻoga e faia se faʻamaumauga.

Faitau atili: Faʻailogaina o faʻamatalaga i le Android

  1. E mafai ona e soloia se tusi talosaga i le tele o auala. Mo se faataitaiga, e ala i "Faʻatonu" faiga:

    • I tulaga, saili le vaega "Talosaga"tatala ma alu i "Faʻatulagaina" poʻo "Talosaga uma"poʻo "Faaali uma talosaga" (faʻalagolago i le faʻaogaina o le OS ma lona atigi).
    • I totonu o le lisi, saili le mea e te manao e tape, ma tapuni lona igoa.
    • Kiliki "Aveesea" ma, afai e manaʻomia, faʻamaonia ou manaʻoga.
  2. Motugaafa: E mafai foi ona e tape le tusi talosaga e ala i le Faleoloa Taaloga. Alu i lona itulau i le faleoloa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le sailiga poʻo le taʻavale i totonu o le lisi o polokalama na faʻapipiʻi i lau masini, ma kiliki iina "Aveesea".

  3. Faʻafitauli le faʻafitauli o le a aveesea. Toe suʻesuʻe i ai i le Faleoloa Taalo ma faʻapipiʻi i luga o lau telefoni i le kilikiina o le ki talafeagai ile itulau. Afai e talafeagai, tuʻuina atu faʻatagaga tatau.
  4. Afai o le faʻapipiʻiina e leai se mea sese 492 e tupu, e foia le faafitauli.

I le tulaga lava e tasi, afai o gaoioiga na faʻamatalaina i luga e leʻi fesoasoani e faʻaitiitia le toilalo, faʻaauau i fofo nei.

Metotia 2: Faʻamaumauga o faleoloa mama

O se auala faigofie mo le toe faʻaleleia o le polokalama faʻanatura e le faatagaina i taimi uma e faʻaumatia mea sese o tatou mafaufauina. O le a le aoga e tusa lava pe iai se faʻafitauli i le faʻapipiʻiina o le talosaga, ae le o le toe faʻafouina. O nisi taimi e sili atu le mamafa o fuafuaga, ma o le mea muamua o loʻo faʻamaonia le leoleoina o le Play Market, lea e lofia i le taimi ma puipuia ai le faigamalo mai le masani ai.

  1. A uma ona tatala le telefoni, alu i "Talosaga".
  2. O lenei tatala le lisi o talosaga uma o loʻo faʻapipiʻi i luga o lau telefoni.
  3. Saili i totonu o lenei lisi le Maketi Taaloga ma kiliki i lona igoa.
  4. Skip i le vaega "Teuina".
  5. A e le o le tapuni i le ki Clear Cache ma "Tape faamaumauga".

    Afai e manaʻomia, faʻamaonia ou faʻamoemoega i se faamalama pop-up.

  6. E mafai ona alu "Faʻatonu". Ina ia faʻaleleia le lelei o le faʻatinoga, matou te fautuaina le toe faʻafouina o le telefoni. Ina ia faia lenei mea, uu i lalo le kulie / loka, ona i ai lea i le faʻaaliga vaaia, filifili le mea "Toe amata". Masalo o le ai ai foi se faamaoniga.
  7. Faʻafouina le Faleoloa Taaloga ma taumafai e faʻafou pe faʻapipiʻi le talosaga na i ai le mea sese 492 pe a sii mai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina le Fale Taʻaloga

Atonu o le faafitauli i le faapipiiina o le polokalama o le a le toe tulai mai, ae afai e tupu, toe mulimuli i laasaga o loo i lalo.

Metotia 3: Faʻamalamalama faamatalaga o Google Play Services

Google Play Services o se vaega telefoni feaveaʻi o le polokalama faʻaaogaina Android, e aunoa ma se polokalama e le lelei le galue. O lenei polokalama, faʻapea foi i totonu o le Faleoloa Store, e faʻapupulaina ai le tele o faʻamatalaga e le talafeagai ma le natia ao faʻaaogaina, lea e mafai foi ona avea ma mafuaʻaga o le sese o loʻo fesiligia. O la tatou galuega i le taimi nei o le "faʻamaonia" auaunaga i le auala tutusa e pei ona tatou faia i le Maketi Taʻaloga.

  1. Toe faia laasaga 1-2 mai le metotia muamua, saili i le lisi o talosaga faʻapipiʻi "Google Play Services" ma tapuni i lenei mea.
  2. Alu i le vaega "Teuina".
  3. Kiliki "Tatala le natia"ona kiliki lea o le isi ki - "Pulea le Nofoaga".
  4. Kiliki le ki lalo. "Aveese faamatalaga uma".

    Faʻamaonia ou manaʻoga pe a manaʻomia ile kiliki "Lelei" i totonu o se faamalama matala.

  5. Tufa i fafo "Faʻatonu" ma toe faʻaleleia lau masini.
  6. A uma le amataina o le telefoni, alu i le Faleoloa Taaloga ma taumafai e faʻafou pe faʻapipiʻi le talosaga, i le taimi na e maua mai ai se mea sese ma le code 492.

Mo le sili atu le lelei i le taulimaina o le faʻafitauli o loʻo fesiligia, matou te fautuaina oe muamua e faia laasaga o loʻo faʻamatalaina i le Metotia 2 (laasaga 1-5), faʻamamaina faʻamaumauga o le Store Store. I le maeʻa ai o lenei mea, faʻaauau le faʻatinoga o faʻatonuga mai lenei metotia. I le tulaga maualuga o le a faʻaumatia le mea sese. Afai e le tupu lenei mea, alu i le metotia i lalo.

Metotia 4: Faʻamalamalama le Cache Dalvik

Afai o le faʻamamaina o faʻamatalaga o tusi talosaga sa le maua ai se taunuuga lelei i le tau faasagatau i le mea sese 492, e aoga le faʻamamaina o le cache Dalvik. Mo nei faʻamoemoega, o le ae manaomia le fesuiaiga i le toe faʻaleleia o masini feaveaʻi poʻo le toe faʻaleleia o mea. E le afaina pe afai o le falemaʻi poʻo le faʻalautele (TWRP poʻo le CWM Recovery) o loʻo i luga o lau telefoni, o faatinoga uma e faʻatino tutusa, e tusa ai ma le algorithm o loʻo i lalo.

Manatua: I la tatou faʻataʻitaʻiga, o se masini feaveaʻi ma se siosiomaga faʻaleleia faaleaganuu - TWRP. I lona tutusa ClockWorkMode (CWM), e pei o le toe faʻaleleia o le fale, o le tulaga o mea atonu e ese siʻeseʻese, ae o le igoa o le a tutusa pe tutusa foi ma le mafai.

  1. Tape le telefoni, ona taofi lea i lalo o le leotele ma le pule. A maeʻa ni nai sekone, o le a amata le siosiomaga toe faʻaleleia.
  2. Manatua: I luga o nisi masini, nai lo le faʻalauteleina o le voluma, atonu o le ae manaʻomia le taʻalo i le isi itu - faʻaititia. I luga o masini Samsung, e tatau ona e uuina le ki faaletino. "Aiga".

  3. Sue se mea "Tape" ("Faamama") ma filifili, ona alu lea i le vaega "Avanoa" ("Faamamaina Filifilia"), siaki le atigi pusa "Tafaʻi Dalvik / Art faalilo" pe filifili lenei mea (faʻalagolago i le ituaiga o le toe faʻaleleia) ma faʻamaonia au taga.
  4. Taua: E le pei o le TWRP na talanoaina i la tatou faʻataʻitaʻiga, o le siosiomaga o le toe faʻaleleia o mea fale ma lona faʻaleleia atili (CWM) e le lagolagoina le faʻamalosi lima. Mo le uia o mea, e tatau ona e faʻaaogaina le ki (Volume / Up), ma faʻamaonia lau filifiliga, le Lelei (On / Off).

  5. A maeʻa le faʻatagaina o le Dalvik Cache, toe foʻi i le matala o le toe faʻaleleia o le faʻaaogaina o le tino poʻo le taina o le lau. Filifili se mea "Toe faʻafouina i le faiga".
  6. Manatua: I le TWRP, e le tatau ona e alu i le laupepa autu e toe faʻafou le masini. I le taimi lava e maeʻa ai le faʻamalosiga, e mafai ona e kiliki le laiga talafeagai.

  7. Faatali mo le faiga e taʻavale ai, amata le Faleoloa Taʻavale ma faʻapipiʻi pe faʻafouina le talosaga lea na tupu muamua ai le sese 492.

O lenei auala e faʻaitiitia ai mea sese tatou te mafaufau i ai o le sili ona aoga ma toetoe lava o taimi uma e maua ai se taunuuga lelei. Afai na te le fesoasoani ia te oe, o le mea mulimuli, sili ona sili ona mataʻutia o vaifofo o loʻo totoe, talanoaina i lalo.

Metotia 5: Faʻafou Faʻatonu

I se mea e le masani ai, e leai se tasi o metotia o loʻo faʻamatalaina i luga e mafai ona foia le mea sese 492. O le mea e faanoanoa ai, na o le pau lava le fofo i lenei tulaga o le toe faʻafoʻiina o le telefoni i fausaga fausaga, pe a uma ona toe faafoi atu i le "fafo mai le atigipusa". O lona uiga o faʻamatalaga uma e faʻaaogaina, faʻapipiʻiina o talosaga ma faʻavaeina OS faʻapitoa e faʻaumatia.

Taua: Matou te fautuaina malosi lau faʻamatalaga ao leʻi toe faʻauluina. O le ae mauaina se sootaga i se tusiga e uiga i lenei autu i le amataga o le auala muamua.

I luga o le auala e toe faafoi atu ai le Android-smartphone i lona uluai setete, ua uma ona matou tusia muamua i luga o le saite. Tau lava o le mulimuli i le sootaga i lalo ma faitau le auiliiliga auiliili.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faatulaga seti faʻamasinoga i le Android

Faaiuga

I le faaputuputuina o le tusiga, e mafai ona matou fai atu e leai se mea faigata i le faasaʻoina o le mea sese 492 e tupu pe a sii mai talosaga mai le Faleoloa Taaloga. I le tele o tulaga, o se tasi o uluai metotia e tolu e fesoasoani e aveesea lenei faafitauli le lelei. I le auala, e mafai ona faʻaaogaina i se faʻalavelave, lea o le a manino ai le faateleina o avanoa e ausia ai se taunuuga lelei.

O se fuataga sili atu ona mataʻutia, ae e mautinoa lava le faʻamaonia o le a aoga, o le faʻamamaina o le cache a Dalvik. Afai, mo nisi mafuaʻaga, e le mafai ona faʻaogaina lenei metotia pe na le fesoasoani foi e faʻamalo le mea sese, na o se mea faʻafuaseʻi e tumau pea - toe faʻalauteleina le telefoni faʻatasi ma le le atoatoa o faʻamaumauga o loʻo teuina. Matou te faʻamoemoe o le a le tupu lenei mea.