Resolution Resolution Resolution 2.1

O le manaʻoga e faʻaopopo se itulau fou i se tusitusiga i totonu o le Microsoft Office Word e le tulaʻi mai i le tele o taimi, ae a manaʻomia pea, e le o tagata uma e malamalama i le auala e faia ai lenei mea.

O le mea muamua lava e oʻo mai i le mafaufau o le seti lea o le fetuu i le amataga poʻo le pito i tua o le tusiga, e faalagolago i le itu e manaʻomia se pepa avanoa, ma lolomi "Ulufale mai" seia oʻo ina aliali mai se itulau fou. O le fofo, ioe, e lelei, ae e mautinoa e le sili ona saʻo, aemaise lava pe afai e te manaʻomia e faʻaopoopo ni itulau i le taimi e tasi. O le a matou faamatalaina pe faapefea ona faʻaopoopo saʻo se laupepa fou (itulau) i totonu o le Upu o loʻo i lalo.

Faʻaopoopo se itulau avanoa

I totonu o le MS Word o loʻo i ai se meafaigaluega faʻapitoa lea e mafai ona e faʻaopopo ai se itulau avanoa. O le mea tonu lava, o le mea tonu lava lea e taua ai. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo.

1. Kiliki le faamaumatau i le itu agavale i le amataga po o le pito i tua o le tusiga, e fuafua i le mea e te manaʻomia e faʻaopoopo ai se itulau fou - aʻo leʻi i ai le tusiga o loʻo i ai pe mulimuli ane.

2. Alu i le lisi "Faaofi"i totonu o se vaega "Itulau" maua ma kiliki "Itulau Lelei".

3. O le a faʻaopopoina se itulau fou, avanoa i le amataga poʻo le pito i tua o le pepa, e fuafua i le mea e te manaʻomia ai.

Faʻaopoopo se itulau fou i le faʻaofiina o se avanoa.

E mafai foi ona e fatuina se laupepa Fou i le Upu e faʻaaoga ai se vavaega o itulau, aemaise lava talu ai e mafai ona sili atu ona vave ma sili atu ona talafeagai nai lo le meafaigaluega. "Itulau Lelei". Taru, o le a e manaʻomia ni kiliki laiti ma ni kesi.

Ua uma ona matou tusia e uiga i auala e faʻaofi ai se itulau o le itulau, i auiliiliga auiliili e mafai ona e faitau e uiga i ai i le tusiga, le sootaga i lea o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona fai se vaeluaga o itulau ile Upu

1. Tuu le pusi o le kusi i le amataga po o le faaiuga o le tusitusiga, muamua pe mulimuli ane e te manao e faaopoopo se itulau fou.

2. Kiliki "Ctrl + Ulufale" luga o le komepiuta.

3. Aʻo le i ai poʻo le maeʻa foi o le tusiga, o le a faaopoopo se itulau itulau, o lona uiga o se pepa fou, leai se mea o le a faʻaofiina.

E mafai ona maeʻa lenei, ona o le taimi nei ua e iloa le faʻaopopoina o se itulau fou i le Upu. Matou te moomoo maimau pe ana na o ni taunuuga lelei i galuega ma aʻoaʻoga, faʻapea foʻi ma le manuia i le suʻesuʻeina o le polokalame Microsoft Word.