Faamamaina o Safari: faʻamalologa talafaasolopito ma faʻamalo le faʻaoga


Toeitiiti lava o faʻatupega uma i le matou taimi o loʻo i ai se filifiliga o nisi o faletupe, o lona paleni e fesoʻotaʻi atu i le paleni o le atotupe i le tino ma e faigofie ona faʻaaoga. O le auaunaga a le QIWI e leʻi faʻasolosolo ai lenei tulaga, ma o iinei foi e tele ni kata moni ma se tasi faletupe lakapi vili e filifilia mai.

Vaʻai foʻi: Taualumaga o le kiliaina o le card QIWI

Faʻafefea ona fatuina se kata faiva ma maua ana auiliiliga

O le faagasologa o le fatuina o se kata mai le Kamupani QIWI Wallet e matua faigofie lava ma tuusao, ma le isi, o le tagata e leai se mea e leai se mea e fai. O le mea o le faia o se kata faiva faatasi ai ma le fatuina o se atotupe i totonu o le polokalama totogi. O le mea lea, afai ua uma ona lesitala le tagata faʻaoga i le polokalama Qiwi, ona le manaʻomia lea ona ia mauaina se kata faiva, ua uma ona i ai.

O auiliiliga o le kata na tatau ona sau i le telefoni i le maeʻa ai o le feau e uiga i le faʻamauina lelei o le atotupe. Afai ua uma le SMS, ona e manaʻomia lea ona e iloa auala e maua ai faʻamatalaga i le faʻafanua.

Mauaina o auiliiliga

  1. I le taimi lava e teu ai i lau lava faamatalaga i le polokalama QIWI Wallet, e tatau i le tagata faʻaoga ona alu i le lisi e mafai ai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i kata - "Faletupe Faletupe".
  2. Lenei e tatau ona e taʻalo i lalo seia e vaʻai i le vaega. "O lau kata". I totonu o lenei vaega, e tatau ona e maua le faʻafanua mamanuina ma kiliki.
  3. O se itulau e iai faʻamatalaga puupuu i luga o le faafanua ma le liua o le a vave ona tatalaina.
  4. I luga o lenei itulau i le itu tauagavale e te manaʻomia e maua ai le mea "Auina atu auiliiliga".
  5. O le a iai se feʻau fou i le ogatotonu, lea o le a taʻuina atu ia te oe le tele o taimi e mafai ona e mauaina ai auiliiliga o pepa. A maeʻa lenei savali o loʻo i ai le faamau "Auina atu", lea e tatau ona kiliki.

Toeitiiti lava, o le telefoni o le a maua ai se feʻau o le ai ai se vaega o le kata ma se faʻailoa faalilolilo. O le isi vaega o le potu o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi i le lisi autu. "Map Information".

Faʻafouina

O tagata uma e faʻaaogaina le polokalama e maua le avanoa e toe faʻafoʻi atu ai se kata faiva i le loto. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ni nai taga.

  1. Ma le isi, e tatau ona e alu i le vaega "Faletupe Faletupe" QIWI faʻapipiʻi i lau faʻafanua faʻafanua, e pei o le auala muamua.
  2. Ia i le lisi, filifili le mea "Reissue QVC".
  3. O le a oʻo mai se savali ma nisi faʻamatalaga e uiga i le toe tuʻuina atu o le kata. A uma ona faitau, lolomi "Reissue QVC".
  4. O le a maua e le telefoni se feau ma le numera ma le faalilolilo faʻailoga mo le kata fou, ma o le mea tuai i le taimi e tasi o le a vavaeese atoa mai le polokalama.

O lea e naʻo oe e le gata ina e iloa auʻiliʻiliga o le katalama card QIWI, ae faʻasaʻo foi se mea fou pe afai e le faamalieina le matua tuai mo nisi mafuaaga, mo se faʻataʻitaʻiga, e muta.

Afai ei ai pea ni fesili e uiga i le kata tioata mai le Qiwi payment system, fesili ia i latou i faʻamatalaga, o le a matou taumafai e tali vave mea uma.