Faʻasalaga o Faʻafitauli: E na o le 30 sekone e maua mai ai

O se faʻataʻitaʻiga mai se ata po o se vitio o se avanoa sili lea e puʻeina ai taimi e manatua pea poʻo le faia o se meaalofa manaia i se tasi e pele. E masani lava, polokalama faʻapitoa poʻo faila vitio e faʻaaogaina e fatu ai, ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e liliu i auaunaga i le initaneti mo se fesoasoani.

Fausia se ata faʻataʻitaʻi i le initaneti

I luga o le Initaneti, e tele lava le tele o 'upega tafaʻilagi e maua ai le mafai e fatufatu ai ata muamua ma sili ona lelei. O le mea moni, o le faafitauli o le tele oi latou o ni faʻatapulaʻaina o lomiga o talosaga pe ofoina atu a latou tautua mo se totogifuapauina. Ae ui i lea, na matou mauaina ni fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi e talafeagai lelei e foia ai o matou faafitauli, ma o le a matou faʻamatalaina i lalo.

Metotia 1: Faʻasalalau-Ola

Faigofie le aʻoaʻo ma faʻaoga auaunaga faʻainitaneti lea e maua ai le gafatia e fatu se ata faʻataʻitaʻi i luga o se tasi o faʻataʻitaʻiga avanoa. E pei o le tele o punaoa i luga o le upega tafaʻilagi, o le Slide Life e manaʻomia se totogifuapauina mo le avanoa i ana galuega uma, ae o lenei tapulaʻa e mafai ona faʻasalaga.

Alu i le initaneti Slide-Life

  1. Kiliki i luga le sootaga oi luga. "Taumafai e aunoa ma se totogi" i luga o le itulau autu o le saite.
  2. Le isi, filifili se tasi o faʻataʻitaʻiga o loʻo maua.

    E ala i le kiliki i luga o le pepa e te manaʻo i ai, e mafai ona e vaʻavaʻai pe o le a le ata o le ata e faʻavae i luga o lona faavae o le a pei.

  3. I le faʻamoemoeina o le filifiliga ma kiliki i le mamanu, kiliki i luga le ki "Lisi" e alu i le isi laasaga.
  4. O lea e tatau ona e lafoina i luga o ata o le upega tafaʻilagi lea e te manaʻo e fai se ata faʻataʻitaʻi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki ma le faʻamatalaga talafeagai

    ma i le faamalama e aliali mai, kiliki le ki "Filifili ata". O le a tatalaina le faamalama o le polokalama. "Saili", alu i totonu i le pusa ma ata o loʻo manaʻomia, filifili i latou i le kusi ma kiliki "Tatala".

    O le taimi lenei e toe manatua ai tapulaʻa na tuʻuina atu e le free free version of Slide-Life: e mafai ona e faʻasili atu se vitio "teuteuina," o lona uiga, faatasi ai ma se numera itiiti o slides nai lo le faʻaopopo. Ina ia mafai ona "faʻasesēina le faiga," faʻapipiʻi atu faila i le initaneti nai lo le fuafua e faʻaopoopo i le poloketi. O le filifiliga pito sili ona lelei o le fatuina lea o ata o na ata o le ai ai i le pito i luga o le faʻataʻitaʻiga, ma faʻaopopo i ai faʻatasi ma autu autu. I tulaga ogaoga, e mafai ona vavae le vaega tele o le video ua maeʻa.

    Tagai foi:
    Vitio Trimming Software
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi ata vitio

  5. I le faamalama faatasi ai ma ata faaopoopo, e mafai ona e suia la latou faatulagaga. Matou te fautuaina le faia o nei mea, talu ai i le lumanaʻi o le a le maua lenei avanoa. I le faia ai o se faaiuga i le faasologa o ata i le lumanaʻi faaali ata, kiliki "Lisi".
  6. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaopoopo musika o le a faʻaalia i le ata na faia. O le 'upega tafaʻilagi i le fesili e ofoina atu ni filifiliga se lua - filifilia se pese mai le falefaitautusi poʻo le downloadina o se faila mai se komepiuta. Mafaufau i le lona lua.
  7. Kiliki le ki "Talia le pese"i le faamalama e tatala "Saili" alu i le faila faatasi ai ma le faila leo manaʻomia, filifili i le kiliki i le faamaumatau o le kuki ma kiliki "Tatala".
  8. A maeʻa ni nai sekone, o le pese o le a faʻapipiʻi atu i le 'upega tafaʻilagi a Slide-Life, lea e mafai ona e faʻalogo iai pe ae manaʻo ai. Kiliki "Lisi" e alu i le faʻatulaga saʻo o se ata faʻasolo.
  9. O le a amata ona amataina le poloketi, o le umi o lenei faagasologa o le a faʻalagolago i le numera o faila ua filifilia ma le umi ole musika.

    I luga o le itulau lava e tasi, e mafai ona e faamasaniina oe lava i tapulaa ua tuuina mai e le faaaogaina saoloto, e aofia ai le taimi faʻatali mo le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. I le itu taumatau e mafai ona e vaʻavaʻai pe faʻapefea ona foliga mai i le mamanu filifilia. O se fesoʻotaʻiga e sii mai ai le poloketi o le a oʻo mai ile i-meli, lea e te manaʻomia e te ulufale i totonu o se nofoaga tuʻufaʻatasia. A uma ona e ulufale ile tuatusi imeli, kiliki le ki. "Faia se vitio!".

  10. O mea uma lava - i le initaneti Slide-Life o le a faʻafeiloaia oe ma le manuia o le faʻatinoga o le faʻatinoga,

    a maeʻa na o le faʻatali mo le tusi ma se fesoʻotaʻiga e sii mai ai le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

  11. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le fatuina o se ata faʻatalanoa o au lava ata ma e tusa lava pe oe lava musika i le upega tafaʻilagi a Slide-Life. O le le lelei o lenei auaunaga i le initaneti o nisi o tapulaa o le saolotoga ma le leai o se faʻataʻitaʻia o le galuega atoa ma ona elemene.

Metotia 2: Kizoa

O lenei auaunaga i le initaneti e maua ai le tele o avanoa e faia ai se ata faʻataʻitaʻi e faʻatusatusa i le muamua. O lona tulaga e le mafai ona faʻamagaloina o le leai lea o ni tapulaa faʻaaogaina ma avanoa saoloto i le tele o galuega tauave. Sei o tatou mafaufau i auala e foia ai le faafitauli ia i tatou.

Alu i le auaunaga i le initaneti Kizoa

  1. O le alu i le sootaga o loʻo i luga o le a faasinoina oe i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi, lea e te manaʻomia e kiliki ai "Taumafai".
  2. I le itulau e sosoo ai, e tatau ona e faʻatagaina le faatagaga e faʻaaoga ai le Flash Player. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le vaega o loʻo faʻamaonia i le ata o loʻo i lalo, ona i ai lea i le faamalama pop-up, kiliki "Faataga".

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona mafai ai le Flash Player i le masini

  3. O le isi laasaga o le fuafuaina lea o le faiga o le taʻaloga ma le auaunaga i le initaneti Kizoa. Filifili "Faataitaiga Kizoa"pe afai e te fuafua e faʻaaoga se tasi o mamanu o loʻo maua i luga o le 'upega tafaʻilagi e fatu ai lau faʻataʻitaʻiga, poʻo "Fausia e oe lava ia"pe afai e te manaʻo e atiaʻe lau poloketi mai le vevesi ma mataitu taʻitasi taʻitasi. I a tatou faataitaiga, o le filifiliga lona lua o le a filifilia.
  4. I le taimi nei, e tatau ona e filifili i le faatulagaga o le ata o le lumanaʻi. Filifili ituaiga o aʻoaʻoga ("Ata tusi" poʻo "Fanua"a) ma le tulaga tulaga, ona kiliki lea "Faamaonia".
  5. I le itulau e sosoo ai kiliki i le ki. "Faaopoopo", e tuʻuina atu ata ma / poʻo vitio mo lau faʻataʻitaʻi,

    ona filifili lea o le filifiliga e faʻaopoopo faila - "O laʻu komepiuta" (faʻaopoopoga, e mafai ona sii mai ia ata mai le Facebook).

  6. I le faamalama e tatala "Saili" Alu i le faʻailoga faatasi ai ma ata ma / poʻo vitio lea e te manaʻo e fai se ata faʻataʻitaʻi. Filifili ma kiliki. "Tatala".

    Manatua o Kizoa e faʻatagaina oe e sii mai e aofia ai faila i le GIF format. Pe a faʻaaogaina, o le auaunaga i luga o le initaneti o le a ofoina mai e filifili ai le mea e fai ma i latou - fatuina se vitio poʻo le tuʻuina o se animation. Mo filifiliga taʻitasi o loʻo i ai lana lava faʻamau, i se faaopoopoga, e tatau ona e siakia le pusa "Faaaoga lenei filifiliga mo laʻu downloadga GIF" (ioe, e le susulu le aufaasalalau ma le tusitusi tusitusi).

  7. O ata o le a faaopoopoina i le faatonu o le Kizoa, mai le mea e tatau ona feaveai ai taitoatasi i se nofoaga faapitoa i le faasologa e te manatu e talafeagai ai.

    Pe a faʻaopoopo le ata muamua i le ata faʻasolosolo o le lumanaʻi, kiliki "Ioe" i totonu o se faamalama matala.

    Afai e manaʻomia, i le taimi lava e uma ai le faʻamaoniga, e mafai ona e filifili i le ituaiga o fesuiaiga i le va o ata vitio. Ae peitai, e sili atu le faaseʻeina o lenei manatu, aua o le laasaga e sosoo ai e maua ai le avanoa e sili atu ona auiliiliga.

  8. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Suiga".

    Filifili se suiga fetaui talafeagai mai le lisi lapoa e maua ma tuu i le va o ata vitio - i le vaega o loʻo faʻaalia e le mataitusi "T".

  9. Mo le faʻagasoloina o elemene o le faʻataʻitaʻiga o faʻaaliga, alu i le lisi o le igoa tutusa.

    Filifili le talafeagai talafeagai ma toso atu i le ata.

    I le faamalama pop-up e aliali mai, e mafai ona e vaʻai pe faʻapefea ona aʻafia le ata patino i lau filifiliga filifilia. Ina ia faʻaaogaina, kiliki i luga le ki laiti. "Faamaonia",

    ona sosoo ai lea ma le tasi.

  10. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopopo faʻamalosi i le ata - ia faia lenei mea, alu i le lisi "Upu".

    Filifili le faʻataʻitaʻi talafeagai ma tuu i luga o le ata.

    I le faamalama pop-up, ia tusia le saini manaomia, filifili le vai talafeagai, lanu ma le lapoa.

    Ina ia faaopoopo se pepa i luga o le ata, kiliki faalua "Faamaonia".

  11. Afai e te faia se faʻataʻitaʻiga slidehow poo, mo se faʻataʻitaʻiga, fatuina mo se tamaititi, e mafai ona e faʻapipiʻi tagata laupepa i le ata. E moni, o iinei e valaʻauina ai i latou "Taaloga". E pei o isi mea faigaluega uma, filifili le mea e te manaʻo i ai ma toso i luga o le mea e manaʻomia. Afai e tatau ai, toe fai lenei gaoioiga mo ata taʻitasi.
  12. E pei o le 'upega tafaʻilagi a le Slide-Life o loʻo talanoaina i le auala muamua, e maua ai e Kizoa le mafai e faʻaopoopo musika i se faʻataʻitaʻiga.

    E lua filifiliga e filifilia mai - se fati mai le potutusi o totonu lea e manaʻomia ona filifilia ma tuʻuina i luga o se isi auala, pe sii mai i se komepiuta. Ina ia faaopoopo a oe lava musika, kiliki le faamau i le itu tauagavale. "Faaopoopo aʻu musika", alu i le pusa manaʻomia i le faamalama e tatala "Saili", filifili se pese, filifili ma kiliki "Tatala".

    Faʻamaonia ou faʻamoemoe e ala i le kiliki "Filifili e fatu se ata o le ata" i totonu o se faamalama matala.

    Ma, e pei o fati mai lau lava 'upega tafaʻilagi o tautua i luga o le initaneti, filifili le lipine faʻaopoopo faʻaopoopo ma faʻafeiloaʻi i le faʻataʻitaʻiga.

  13. E mafai ona e alu i le gaioiga faaiu ma le auina ese atu o le poloketi na e faia i le lisi "Faʻatulagaga". Muamua, seti le igoa o le ata faʻataʻitaʻi, fuafua le umi o kata taʻitasi ma le umi o fesoʻotaʻiga i le va oi latou. E le gata i lea, e mafai ona e filifilia se lanu talafeagai ma le isi itu. Ina ia faʻamuamua le kiliki i le ki. "Suʻega faʻataʻitaʻiga".

    I le faamalama o le tagata e tatala, e mafai ona e matamata i le galuega maeʻa ma filifili le filifiliga e auina atu i fafo. Ina ia teu le ata faʻataʻitaʻi i luga o lau komepiuta o se vitio, kiliki le ki. "Download".

  14. Afai o lau poloketi e itiiti ifo ma le 1 GB (ma atonu e iai), e mafai ona e siiina mai mo le saʻoloto e ala i le filifilia o le filifiliga talafeagai.
  15. I le isi siata, faʻamalamalama mea e faʻaogaina ai fafo ma filifili le lelei talafeagai, ona kiliki lea "Faamautu".

    Kuni le matala i luga o le lanu pe a kiliki le ki. "Logo" e alu e sii mai le faila.

    Kiliki "Talia lau ata tifaga",

    ona sosoo ai lea "Saili" faʻamaonia le faʻailoga mo le faʻaolaina o le ata faʻasolo faʻataʻitaʻi ma kiliki "Faasaoina".

  16. O le auaunaga i le initaneti Kizoa e sili atu le lelei nai lo Slide-Life, aua e mafai ai e oe lava ia ona faʻagasolo ma faʻaleleia elemene taʻitasi o le ata faʻatalanoaina. E le gata i lea, o tapulaa o lona saolotoga saoloto e leai se auala e aafia ai le masani masani, laitiiti galuega.

    Vaʻai foi: Polokalama mo le fatuina o vitio mai ata

Faaiuga

I lenei tusiga, matou te tilotilo pe faʻapefea ona faia se faʻataʻitaʻiga i luga o ni 'upega tafaʻilagi faʻapitoa faʻapitoa. Muamua e maua ai le mafai gafatia e fatuina lau oe lava galuega faatino i le faigamalo aunoa, o le lona lua e mafai ai ona e faʻapipiʻi ma le faʻaeteete taʻiala taʻitasi ma faʻaaoga i ai nisi o faʻamatalaga avanoa. O le fea o 'upega tafaʻilagi o loʻo tuʻuina atu i totonu o le tusiga e filifili ai e oʻo ia te oe. Matou te faʻamoemoe na fesoasoani e ausia le taunuʻuga na manaʻomia.