Lolomiina le komepiuta mo le nVidia GeForce GT 740M card video

O taaloga vitio e matua faigata lava i luga o le faatulagaga o le komepiuta, o nisi taimi o feteenaiga, faʻavave ma mea faapena e mafai ona tupu. I ia tulaga, o le toʻatele ua amata ona mafaufau i auala e faʻaleleia ai le faʻatinoina o le ata vitiō e aunoa ma le faʻatauina o se mea fou. Mafaufau i ni auala e faia ai lenei mea.

Matou te faateleina le faatinoga o le kata vitio

O le mea moni, e tele auala e faʻavave ai le kata vitio. Ina ia filifili le mea sao, e tatau ona e fuafuaina po o fea le ata ua faʻapipiʻiina i lenei PC. Faitau e uiga i ai i la tatou tusiga.

Faitau atili: Faʻapefea ona suʻeina le ata kata i luga o le Windows

I totonu o le maketi i totonu o le atunuu e lua tagata gaosi autu o kata taina - nVidia ma AMD. Ole eseesega o kāva NVIDIA ona o loʻo latou galulue faʻatasi ma tekonolosi eseese lea e sili atu ona saʻo le taaloga. O le kamupanī o le AMD cards e ofoina atu se tau sili atu le lelei o le tau. O le mea moni, o nei mea uma e tulaga faʻapitoa ma o ona faʻataʻitaʻiga ei ai ona lava uiga.

Ina ia faʻavavevave le faʻatalanoaga vitio, e tatau ona e fuafuaina po o fea o faʻamaoniga e aafia ai le tele o ana faʻatinoga uma.

  1. Uiga o le GPU - o le faʻasologa ata, o le pu i luga o le kata vitio e nafa ma le faʻatinoina o faʻaaliga. O le faailo autu o le ata fausaga autu o le faifai pea. O le maualuga o lenei tulaga maualuga, o le faatelevaveina o le faatinoga o ata.
  2. Le lautele ma le lautele o le manatuaina o le vitio pasi. O le aofaiga o le manatua e fuaina i megabytes, ma le lautele o le pasi - i totonu o paʻu.
  3. O le pepa pepa o se tasi o uiga autu, o loʻo faʻaalia ai le tele o faʻamatalaga e mafai ona faʻafeiloaʻi i le faʻasologa ata ma vice versa.

Ae mo le telefoni feaveaʻi, o le autu autu o le FPS - o le televave poʻo le numera o laupepa na suia i le 1 le lua. O lenei faailoga o loʻo faʻaalia ai le saoasaoa o faʻamatalaga.

Ae ae e te leʻi amata suia soʻo se mea, e tatau ona faʻafou le avetaʻavale. Masalo o le faafouina lava ia o le a faʻaleleia le tulaga ma e le tatau ona faʻaaogaina isi metotia.

Metotia 1: Faʻafou le Avetaʻavale

E sili le sailia o le avetaʻavale talafeagai ma sii mai mai le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa.

O le upega tafaʻilagi a le nvidia

AMD official official website

Ae o loʻo i ai se isi auala e mafai ona e iloa ai le talafeagai o avetaavale ua faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta ma maua se fesoʻotaʻiga tuusao e download ai le faʻamatalaga.

Faʻaaogaina o le avetaʻavale Slim Drivers, o le sailia o le avetaʻavale saʻo e sili atu le faigofie. A maeʻa faʻapipiʻiina i luga o le PC, e tatau ona e faia mea nei:

  1. I le amataga, o le polokalama o le a mataʻituina le komepiuta ma faʻapipiʻi avetaavale.
  2. A maeʻa lena, o le laina fou o le a iai se fesoʻotaʻiga e ave ai le avetaʻavale sili ona lata mai.


Faatasi ai ma lenei polokalama e mafai ona e faafouina e le gata i le avetaavale kata vitio, ae o isi foi meafaigaluega. Afai ua toe faafou le avetaʻavale, ae o loʻo i ai pea faafitauli i le saoasaoa o le kalama ataata, e mafai ona e taumafai e sui nisi tulaga.

Metotia 2: Faʻasaʻo faatulagaga e faʻaitiitia ai le avega i luga o le kata

  1. Afai ei ai ni avetaavale a le NVidia ua faʻapipiʻiina, ina ia mafai ona e ulufale i le faatulagaga, kiliki-i luga o le komepiuta, mai le vevela ma alu i "NVidia Panel Panel".
  2. I le isi itu i le vaega o loʻo pulea le alu ile tab Filifiliga 3D. I le faamalama e tatala, sui nisi o tulaga, atonu e eseese i latou i ata eseese o kata vitio. Ae o tulaga faavae autu e faapenei:
    • faʻaaogaina o le anisotropic;
    • V-Sync (sync-vertical) - ese.
    • mafai ai ona faʻamalosia le gaosiga - leai.
    • anti-aliasing - tape ese;
    • O nei vaega uma e tolu e tele naua le manatuaina, o lona uiga e ala i le liliu ese, e mafai ona faʻaitiitia le avega i luga o le gaioiga, faʻavavevave le faʻaaliga.

    • fesuiaiga o mea (quality) - "galuega sili ona lelei";
    • O le mea sili lea e tatau ona faʻataʻatia. I le a le taua, e sao lava le saoasaoa o ata.

    • fesuiaiga o mea (suiga sese o le DD) - mafai;
    • O lenei nofoaga e fesoasoani i le saoasaoa i luga o faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai le sili ona lelei.

    • fesuiaiga o fuainumera (taulaʻi faʻataʻitaʻiga) - faʻaali;
    • fesuiaiga o fuainumera (anisotropic optimization) - aofia ai.

Faʻatasi ai ma ia tulaga, o le lelei o ata e mafai ona faʻaitiitia, ae o le saoasaoa o le faʻaogaina o le ata o le a faateleina e tusa ma le 15%.

Lesona: Faʻasalaina o le NVIDIA GeForce Video Card

Ina ia suia tulaga o le AMD graphics card, kiliki-i luga o le komepiuta, tatala le lisi ma ulufale i tulaga ma faatino se faasologa o faatinoga faigofie:

  1. Ina ia mafai ona vaʻaia le tulaga maualuga o faatulagaga o le system, filifili le mea e lisi ai le lisi i le vaega "Filifiliga".
  2. A maeʻa lena, tatala le lisi "Faʻatonu" ma i totonu "Taaloga", e mafai ona e faʻatutuina tulaga talafeagai, e pei ona faʻaalia i le ata sikolasipi.
    • solo le faamama faaliliu i le tulaga "Tulaga Faataatia";
    • faʻamalo "Faauluina o le telefoni";
    • fesuiaiga o fuainumera seti faatulaga i le tulaga "Galuega Faatino";
    • tape le faʻaogaina o fuataga maualuga;
    • Tessellation sigāʻau e faʻaalia "Faʻamalosia AMD".
  3. A maeʻa lena, e mafai ona e taufetuli ma le saogalemu le taaloga / faʻataʻitaʻiga ma suʻe le faila vitio. Faatasi ai ma le faaitiitia o le mamafa, e tatau ona vave galue le kata vitio ma e le tautau ata.

Lesona: Faʻaogaina o le AMD Radeon Graphics Card

Afai e manaʻomia lou faateleina o le saoasaoa e aunoa ma le faʻaitiitia o le lelei o ata, e mafai ona e taumafai se tasi o metotia o le overclocking.

O le lofia o se kata vitio o se auala sili ona matautia. Afai e faʻasolo saʻo, e mafai ona mumu le pepa faʻailoga. O le faʻafefe poʻo le faʻafefe o le vaʻaia o se faʻaopoopoga i luga o laina telefoni feaveaʻi o le autu ma le pasi e ala i le suia o le faiga o le gaosiga. O le galue i luga aʻe o laina eletise maualalo e faʻaitiitia ai le ola o le kata ma mafai ona oʻo atu ai i le faʻaleagaina. E le gata i lea, o lenei metotia e aveesea ai le tusi saisai i luga o le masini, o lea e tatau ai ona e faʻaeteete ma le faʻaeteete i mea lamatia uma aʻo le i faia.

Muamua e te manaʻomia le suʻesuʻeina o mea o le kata. E tatau ona totogi le tausiga faʻapitoa i le mana o le tino malulu. Afai e amata ona e fufulu i se vai vaivai, e i ai se tulaga lamatia tele o le a maualuga le vevela nai lo le taliaina ma o le ata vitio o le a na o le mu lava. A uma lena, o le a le mafai ona toe faʻafoʻisia. Afai e te filifili e faʻalavelave ma faʻapipiʻi le ata vitiō, ona faʻaaogaina lea o mea aoga o loʻo i lalo ia te oe e fai saʻo.

O ia seti o eletise e mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻiina o vailaau vili ma galue i le vevela ma le voltage e leʻo le BIOS, ae i le faamalama Windows. O nisi tulaga e mafai ona faʻaopoopoina i le amataga ae le o le tamoe faʻatasi.

Metotia 3: NVIDIA Inspector

O le NVIDIA Inspector aoga e le manaʻomia le faʻatulagaina, ua lava lea e faʻapipiʻi ai ma faʻataʻitaʻi.

NVIDIA Inspector Official Website

Le isi, fai le mea lenei:

  1. Seti le tau "Uati Uati" tutusa ma, mo se faataitaiga, 1800 MHz. Talu ai e faʻatatau lenei tau aogā "UPU o le GPU", o lona tulaga o le a suia foi ma le otometi.
  2. Mo le faʻaaogaina o tulaga, kiliki "Faʻaaogisi Clocks & Voltage".
  3. Ina ia alu i le isi laasaga, ia suʻe le kata vitio. E mafai ona faia lenei mea e ala i le taʻalo i se taʻaloga poʻo se faʻatinoga gafatia e manaʻomia ai le maualuga o laina o le vitio. e faʻaaoga foʻi se tasi o polokalame mo le suʻega ata. Faitau atili e uiga i lenei mea i la matou tusiga.

    Lesona: Faʻapefea ona siaki le kata vitio mo le faʻatinoga

    I le taimi o suʻega, e taua le mataʻituina o le vevela - afai e sili atu i le 90 tikeri, ona faʻaitiitia ai lea o tulaga na e suia ma toe faʻataʻitaʻi.

  4. O le isi laasaga o le faateleina lea o le eletise. Faʻailoga "Voltage" e mafai ona siitia i se tau aogā o le 1.125.
  5. Ina ia mafai ona faʻaogaina le faatulagaga i le faila faatulagaina (o le a faia i luga o le komepiuta), e tatau ona e faʻamaonia le taga e ala i le kilikiina o le ki "Fausia Faʻasologa Puipui".
  6. E mafai ona e faʻaopopo i le pusa o le amataga ma o le a le amataina i le lima i taimi uma.

Faitau foi: Overclocking NVIDIA GeForce

Metotia 4: MSI Afterburner

MSI Afterburner e sili ona lelei mo le puʻeina o se vitio vitio i luga o se komepiuta, pe afai e le lokaina lenei galuega ile tulaga ole masini i le BIOS. O lenei polokalama e lagolagoina le toetoe lava o faʻataʻitaʻiga uma o le NVIDIA ma le AMD.

  1. Alu i le faasologa o mea e ala i le kiliki i luga o le afi i le ogatotonu o le lau. I luga o le itu malu, filifili "Faʻateʻaina le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le ', e mafai ona e suia le saoasaoa o le saoasaoa e faʻatatau i le vevela.
  2. O le isi, sui suiga o le fatuga masani ma le manatuaina o le vitio. E pei o le metotia muamua, e mafai ona e faʻaogaina le paʻifaga. "O le Ui" ma "Time Clock" e tatau ona e sui i se mea i le 15 MHz ma kiliki i le siaki e lata ane i le mea e faʻaaoga ai mea na filifilia.
  3. O le faʻataʻitaʻiga mulimuli o le a tofotofoina e faʻaaoga ai taaloga poʻo polokalama faʻapitoa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻapipiʻi lelei MSI Afterburner

Faitau atili e uiga i le overclocking AMD Radeon ma faʻaaoga MSI Afterburner i la tatou tusiga.

Lesona: Faʻaogaina o le AMD Radeon Graphics Card

Metotia 5: RivaTuner

O faʻataʻitaʻiga o le televave o loʻo fautuaina le polokalame RivaTuner o se tasi o fofo aupito sili ona lelei ma aoga mo le faʻaleleia o le faatinoga o le vitiō vitiō, mo le PC PC ma mo le komepiuta.

Faʻalogo RivaTuner mo se totogi fua

O se tasi o itu matagofie o lenei polokalama e mafai ona e suia le taimi ole poloka o le poloka ata vitio, e tusa lava po o le a le tele o le GPU. I le faatusatusa atu i metotia ua uma ona talanoaina, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei meafaigaluega, e mafai ona e faateleina le taimi e aunoa ma le faatapulaaina, pe afai e faatagaina ia mea tau komepiuta.

  1. A maeʻa, ona tatala lea o se faamalama lea e te filifilia ai se tafatolu e sosoo ma le igoa o le kata vitio.
  2. I le lisi matūua, filifili "Faʻamaumauga o Faʻatonu"mafai ai filifiliga "Taʻavale avetaavale overclocking"ona kiliki lea o le ki "Faauigaga".
  3. Ona mafai lea ona e faateleina le telefoni i le 52-50 MHz ma faʻaaoga le tau.
  4. O isi gaioiga o le a suʻeina ma, pe afai e manuia, faʻalautele le tele ma laina manatua. O lea e mafai ai ona e fuafua pe o le a le tele o laina e mafai ona galue ai le kalama ata.
  5. A maeʻa ona maua le tele o laina, e mafai ona e faʻaopoopoina faʻamaumauga i le avetaavale e ala i le siakiina o le atigipusa i talaane "Faʻatulagaina o taʻavale mai Windows".

Metotia 6: Taʻaloga Taalo Taalo

Mo tagata taaalo, o le Raza Game Booster polokalama e mafai ona aoga tele. E lagolagoina le toe faʻavasegaina faʻamaonia o le vitio vitio ma le tusi lesona. A uma ona e ulufale atu i le polokalama o le a mataʻituina uma taaloga faʻatulagaina ma fai se lisi e tamoe ai. Mo le saoasaoa o le saoasaoa, e tatau lava ona e filifilia le taaloga e manaʻomia ma kiliki i luga o lana ata.

  1. Ina ia faʻamaopoopo faʻamafanafanaga, kiliki le laupepa. "Meafaigaluega" ma filifili se mea Debug.
  2. I le faamalama e tatala, tusi lima i luga o pusa pe taʻavale aunoa.

E faigata le taʻuina atu o le aoga o lenei metotia, ae o nisi itu e fesoasoani tele i le televave o le saoasaoa o ata i taaloga.

Metotia 7: GameGain

GameGain o se polokalama faʻapitoa mo le faateleina o le saoasaoa o taʻaloga e ala i le faʻamautuina o le faʻaogaina o komepiuta komepiuta uma, ma se ata vitio foi. O se faʻamatalaga manino o le a fesoasoani ia te oe e vave faʻatutuina uma ala talafeagai. Ina ia amata, fai lenei mea:

  1. Faʻamuta ma taʻavale GameGain.
  2. A maeʻa le faʻalauiloa, filifili le faʻamatalaga o Windows o loʻo e faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le ituaiga o polokalama.
  3. Ina ia faʻamalieina le polokalama, kiliki "Faʻatinoina nei".
  4. A maeʻa le faʻagasologa, ona oso aʻe lea o se faamalama ma taʻu atu ia te oe e te manaʻomia le toe faʻafouina o le komepiuta. Faʻamaonia lenei taga e ala i le kiliki "Lelei".

O metotia uma o loʻo i luga e mafai ona fesoasoani e faʻaleleia le faatinoga o se kata vitio e ala i le 30-40%. Ae afai e tusa lava pe a maeʻa ona faʻatinoina uma galuega o loʻo i luga, e le lava le malosi mo faʻataʻitaʻiga vave, e tatau ona e faatauina se kata vitio ma ni mea e sili atu ona talafeagai i le hardware.