Faʻafefea ona faʻapipiʻi Windows XP i luga o VirtualBox

Google Play Market, o se tasi o vaega aupito sili ona taua o le polokalama o le Android, e le o taimi uma e galue lelei ai. O nisi taimi i le faagasologa o lona faaaogaina, e mafai ona e feagai ma ituaiga uma o faafitauli. Faatasi ai ma i latou ma le le lelei o le sese i le code 504, o le aveeseina lea o le a tatou taʻuina i le asō.

Faʻailoga sese: 504 i le Faleoloa Taʻavale

O le tele o taimi, o le faʻamaonia ua faʻaalia e tupu pe a faʻapipiʻi pe faʻafouina talosaga faʻapitoa Google ma nisi polokalama faʻa-tolu lea e manaʻomia ai le lesitalaina o le teugatupe ma / poʻo le faʻatagaina i latou. O le algorithm fofo-faafitauli e faalagolago i le mafuaaga o le faafitauli, ae ia ausia le sili ona lelei, e tatau ona e galue i se auala atoatoa, e ese mai le mulimuli i fautuaga uma tatou te tuuina atu i lalo seia oʻo ina mou atu le sese i le code 504 i le Google Play Market.

Vaʻai foi: O le a le mea e fai pe afai e le faʻafouina ia talosaga i luga o le Android

Metotia 1: Faʻamatalaga i Initaneti

E mafai lava ona leai se mafuaaga taua i tua o le faafitauli o loʻo tatou mafaufau i ai, ma e le o faʻatulagaina le talosaga pe leai foi na o le leai o se initaneti i luga o le masini pe e le faʻalagolago. O le mea lea, muamua lava, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi pe maua se nofoaga e maualuga ma lelei le 4G, ona toe amataina lea o le download o le talosaga lea na tupu ai le sese 504. Fesoasoani ia te oe e fai nei mea uma ma faʻaaogaina foi faʻafitauli faʻapitoa i le Initaneti O mataupu nei i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona mafai ai 3G / 4G i le Android
Faʻafefea ona faateleina le saoasaoa o le Initaneti i le Android
Aisea e le fesoʻotaʻi ai se masini Android i se 'upega tafailagi Wi-Fi
O le a le mea e fai pe afai e le galue le Initaneti feaveaʻi i le Android

Metotia 2: Seti le aso ma le taimi

O se mea e foliga mai e le taua, e pei o se taimi faatulagaina ma le aso, e mafai ona i ai se aafiaga le lelei i luga o le galuega a le polokalama atoa o Android. O le le faʻaaogaina ma / poʻo le faʻafouina o le talosaga, faʻatasi ma le code 504, ua na o se tasi o taunuuga talafeagai.

O telefoni feaveaʻi ma pepa ua leva ona fuafuaina le sone taimi ma o le aso nei e otometi lava, e aunoa ma se manaʻoga e le manaʻomia, e le tatau ona suia ia tau le aoga. O la matou galuega i lenei laasaga o le siakiina pe ua faʻapipiʻi saʻo.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" lau masini feaveaʻi ma alu i "Aso ma le Taimi". I luga o lomiga o loo i ai nei a Android o loo i ai i le vaega. "Faiga" - mulimuli i le lisi o avanoa.
  2. Ia mautinoa o le aso, taimi ma le taimi o le a fuafuaina e le fesoʻotaʻiga, ma afai e le o le tulaga lenei, ia mafai ona maua le faʻamalo otometi e ala i le liliu o suiga talafeagai i le tulaga o loʻo galue ai. Faatoaga "Filifili se taimi taimi" e le tatau ona avanoa mo suiga.
  3. Toe faʻafouina le masini, faʻalauiloa le Google Play Store ma taumafai e faʻapipiʻi ma / poʻo le faʻafouina o le talosaga lea na tupu muamua ai se mea sese.
  4. Afai e te toe vaʻaia le feʻau i le code 504, alu i le laasaga e sosoo ai - o le a sili atu lo matou faʻatino.

    Vaʻai foi: Suia le aso ma le taimi i le Android

Metotia 3: Aveʻese le faʻaoga, faʻamaumauga, ma faʻamalo faʻamalo

O le Google Play Store o se tasi o sootaga i le filifili e taʻua o Android. O le fale teu oloa, faatasi ai ma le Google Play ma le Google Services Framework, i luga o se umi umi o le faaaogaina, ua sili atu i le lapisi otaota - tepa ma faamatalaga e mafai ona faalavelave i le masani ai o le faagaoioia o le polokalama ma ona vaega. Afai o le mafuaaga o le mea sese 504 taʻoto saʻo i lenei, e tatau ona e faia laasaga nei.

  1. I totonu "Faʻatonu" telefoni feaveai matala "Talosaga ma Faʻamatalaga" (pe naʻo "Talosaga", faʻalagolago i le lomiga o le Android), ma o iai i totonu o le lisi o talosaga uma faʻapipiʻi (mo lenei mea o loʻo i ai se isi mea).
  2. Saili le Faleoloa Google i lenei lisi ma kiliki.

    Tusi i le mea "Teuina"ona sosoo ai lea ma tapuni i faamau Clear Cache ma "Tape faamaumauga". I le faamalama pop-up ma le fesili ua tuuina mai lau maliega e faamama.

  3. Toe foʻi i le itulau "E uiga i le app"ma kiliki le ki "Aveese Faʻamamau" (e mafai ona natia i le lisi o mea e tolu - tolu togitogi tuitui o loʻo i le pito i luga taumatau) ma faʻamaonia ou manaʻoga malolosi.
  4. Ia toe fai laasaga # 2-3 mo le Google Play Services ma Google Services Framework, o lona uiga, faʻamaonia lo latou natia, tape faʻamaumauga ma tape faʻamatalaga. E i ai ni nai faʻaaliga taua iinei:
    • Pātene mo le faʻamateina o nei Auaunaga i le vaega "Teuina" toesea, i lona tulaga "Pulea lou nofoaga". Kiliki i luga ona sosoo ai lea "Aveese faamatalaga uma"i le pito i lalo o le itulau. I le faamalama pop-up, ia faamaonia lau maliega e tape.
    • O le Google Services Framework o se faiga faʻapipiʻi lea e natia mai le lisi o talosaga faʻapipiʻi uma. Ina ia faʻaalia, kiliki i luga o togi faʻamau e tolu i le itu taumatau o le laulau. "Faamatalaga Faʻamatalaga"ma filifili mea "Faʻaalia le faʻaogaina o faiga faʻavae".


      O isi gaioiga e faia i le auala lava lea e tasi i le tulaga o le Play Market, sei vagana ai o faʻamatalaga mo lenei atigipusa e le mafai ona aveesea.

  5. Toe faʻafou lau masini Android, faʻatautaia le Google Play Store ma siaki se mea sese - atonu o le a faʻamautu.
  6. O le tele o taimi, faʻamaonia Google Play Market ma Google Play Services, faʻapea foʻi ma le toe foʻi mai i le uluai kopi (e ala i le tapeina o le faʻamatalaga), e faʻaumatia le tele o le "numera" sese i le Faleoloa.

    Vaʻai foi: Faʻasaoina le code code error 192 i le Google Play Market

Metotia 4: Toefaʻatonu ma / pe tape le faʻafitauli faʻafitauli

I le tulaga o le 504 sese ua le faʻamavaeina, o le mafuaʻaga o lona tupuga e tatau ona sailia saʻo i totonu o le talosaga. E foliga mai o le a fesoasoani e toe faʻaleleia pe toe faʻaleleia. O le vaega mulimuli e faʻaaogaina i vaega faʻasolosolo Faʻasinomaga o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o le faiga faʻaogaina ma e le o le faʻavaeina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese le mea YouTube i luga o le Android

  1. Aveese se faʻamatalaga faʻafitauli faafitauli pe a fai o se kamupani lona tolu,

    poʻo le toe faʻaleleia e ala i le toe faia o laasaga mai laasaga # 1-3 o le metotia muamua, pe afai e faʻasaga.

    Vaʻai foi: Aveesea o talosaga ile Android
  2. Toe amata lau masini feaveaʻi, ona tatala lea o le Google Play Store ma faʻapipiʻi le polokalama mamao, pe taumafai e toe faʻaleleia le mea e le faʻaaogaina pe afai e toe faʻaaogaina.
  3. Ae a faʻapea na e faia uma taga mai metotia muamua e tolu ma mea na matou fautuaina atu iinei, o le mea sese code 504 e toetoe lava ina mou atu.

Metotia 5: Aveese ma faaopoopo se Google account

O le mea mulimuli e mafai ona faia i le tau faasaga i le faafitauli o loʻo tatou mafaufauina o le aveeseina o le Google account na faʻaaogaina e avea ma autu i luga o se telefoni po o se papa ma lona toe faʻaleleia. Ae e te leʻi amataina, ia e mautinoa e te iloa lou igoa (imeli poʻo numera feaveaʻi) ma le upega tafailautusi. O le algorithm lava lea e tasi o taga e manaʻomia ona faia, ua uma ona talanoaina i mataupu eseese, ma matou te fautua atu ia e faitauina.

Faʻamatalaga auiliili:
Aveese se Google Google ma toe faʻaopoopo
Saini i totonu o lau Google i luga o lau masini Android

Faaiuga

E le pei o le tele o faafitauli ma toilalo i le Google Play Market, o se mea sese ma le code 504 e le mafai ona taʻua faigofie. Ae ui i lea, i le mulimuli i fautuaga na faʻatulaga e matou i lenei tusiga, ua faʻamautinoa oe e mafai ona faʻapipiʻi pe faʻafouina le talosaga.

Vaʻai foi: Faʻasalaga o mea sese i le Google Play Market