Fausia se faʻailoga i Photoshop


O le faʻaaogaina o mea faitino i Photoshop o se tasi lea o tomai taua e tatau ona i ai i se ata talafeagai. Ioe, e mafai ona aʻoaʻoina i se tulaga tutoʻatasi, ae o le fesoasoani i fafo e mafai ona faia vave ma sili atu le lelei.

I lenei lesona o le a tatou talanoaina auala e toe faʻaaoga ai mea faitino i Photoshop.

Faapea ua ia i tatou se mea faapena:

E mafai ona e suia lona telē i ni auala se lua, ae tasi le mea e tupu.

O le auala muamua o le faʻaaoga lea o le lisi o polokalama.

O loʻo matou vaʻavaʻai mo le faʻamau i luga o le meafaigaluega pito i luga. Faʻasaga ma faʻanofo le pepese i luga o le mea "Suiga". Mai le lisi pop-up, matou te fiafia i le tasi mea i lenei tulaga - "Sueina".

A uma ona e kiliki i le mea ua filifilia, o le faʻapusa e faʻaalia ma maka, e ala i le tosoina o mea e mafai ona e faʻalauteleina pe faʻapipiʻiina le mea i soo se itu.

Key Clamped MANATU e faʻatagaina oe e teu le aofaiga o le mea faitino, ma pe a oʻo i le taimi o le suiga e pipiʻi le isi Alto lona uiga o le faagasologa atoa o le a fesootai ma le ogatotonu o le faavaa.

E le faigofie i taimi uma le feaveaʻi i le lisi mo lenei galuega, aemaise lava talu ai e tatau ona fai soo.

O faʻatalanoaina o ata pue na o mai ma se galuega lautele e taʻua o selu FMTL + T. Ua valaauina "Faʻasaolotoina le Suiga".

O le agavaʻa o loʻo taʻoto i le mea moni e faʻapea, e le gata ina mafai ona e toe faʻaaogaina mea faitino, ae ia suia foʻi. E le gata i lea, a e kiliki le ki o le kuki saʻo, o loʻo i ai se faʻasologa o talaʻaga ma galuega faaopoopo.

Mo se suiga saoloto, o ki lava e tasi e faʻaaogaina mo se mea masani.
O mea uma nei e mafai ona tautalagia e uiga i le faʻafouina o mea faitino i Photoshop.