Talosaga manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le Windows 10

"Code code le iloa 505" - O se faʻamatalaga le lelei, lea na muai feagai ma tagata o Google Nexus series machine, faʻafouina mai le Android 4.4 KitKat i le version 5.0 Lolo. O lenei faafitauli e le i telefoni mai mo se taimi umi, ae ona o le tele o le faaaogaina o smartphones ma tablets with the 5th Android i luga o le laupapa, e mautinoa lava e tatau ona talanoa e uiga i filifiliga mo le toe faaleleia.

E faʻafefea ona faʻaumatia mea sese 505 i le Faleoloa Taʻavale

O le faʻailoga 505 o loʻo aliali mai pe a taumafai e faʻapipiʻi se tusi talosaga na faʻatupulaia e faʻaaoga ai le Adobe Air. O lona mafuaʻaga autu o le faʻaeseesega i le va o le polokalame faʻakomepiuta ma le polokalama faʻaoga. E iai ni vaifofo i lenei faafitauli, ma o le a talanoaina uma i lalo. Aʻo vaʻavaʻai i luma, matou te matauina faigofie ma malupuipuia e mafai ona valaʻauina na o le tasi auala e faʻaumatia ai le mea sese na faia. Tatou amata i ai.

Metotia 1: Faamau Faʻamaumauga Faʻamatalaga Faʻatino

O le tele o faʻamalologa o le Play Store e tupu pe ae taumafai e faʻapipiʻi pe faʻafouina se talosaga e foia e ala i le toe faʻaaogaina. Ae paga lea, o le 505 o loʻo tatou mafaufauina o se tuusaunoaga i lenei tulafono. I se faapuupuuga, o le aano o le faafitauli o loʻo i ai i le mea moni ua uma ona faʻaaogaina pepa talosaga mai le telefoni, sili atu, latou te tumau i le polokalama, ae e le o faʻaalia. O le mea la lea, e le mafai ona faʻaumatia, ma e le mafai ona toe faʻaleleia, talu ai o loʻo iai i totonu o le polokalama. O le mea sese lava e tasi e 505 e tupu tuusaʻo pe ae taumafai e faʻapipiʻi le masini faʻapipiʻi ua uma ona faʻaoga.

Ina ia foia le faafitauli, e muamua ona fautuaina e aveese le faʻaoga o le Faleoloa Fale ma Google Services. O faʻamaumauga e faʻapipiʻiina e lenei masini komepiuta i le taimi o le faʻaaogaina o le telefoni e mafai ona i ai se aʻafiaga leaga i le faʻatinoina o le tino atoa ma ona vaega taʻitasi.

Manatua: I la tatou faʻataʻitaʻiga, o se atamai ma le Android 8.1 OS (Oreo) e faʻaaoga. I luga o masini ma isi lomiga muamua o le polokalama, o le tulaga o nisi o mea, faapea foi ma o latou igoa, atonu e ese siisi, o lea ia vaavaai mo le latalata i le uiga ma le atamai.

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" ma alu i vaega "Talosaga". Ona alu lea i le lisi "Talosaga uma" (e mafai ona valaauina "Faʻatulagaina").
  2. Saili le Faleoloa Tausi i le lisi ma kiliki i lona igoa e tatala ai laina autu o le talosaga. Tusi i le mea "Teuina".
  3. Lenei le kiliki i luga o kuluma. "Tatala le natia" ma "Faʻamaumauga faʻamaonia". I le tulaga lona lua, o le ae manaomia le faʻamaonia o ou faʻamoemoega - na o le tap "Lelei" i totonu o le matala.
  4. A maeʻa nei laasaga, toe foʻi i le lisi o talosaga faʻapipiʻi ma maua i ai Google Play Services. Kiliki i le igoa o le talosaga, ona e alu loa lea "Teuina".
  5. E ese mai le tap "Tatala le natia" ma "Pulea le Nofoaga". I luga o le tatalaina, filifili le mea mulimuli - "Aveese faamatalaga uma" ma faʻamaonia ou faamoemoega e ala i le kiliki "Lelei" i totonu o se faamalama matala.
  6. Tuʻua le Android ile fale ma toe faʻaleleia lau masini. Ina ia faia lenei mea, taofi lou tamatamailima i luga o le ki "Mana"ona filifili lea o mea e tutusa i le faamalama e aliali mai.
  7. A maeʻa ona faʻapipiʻi le telefoni, e tatau ona e galue i se tasi o ata e lua. Afai o le talosaga na mafua ai le 505 sese ua aliali mai i luga o le polokalama, taumafai e tamoe. Afai e te le mauaina i luga o le matala poʻo le lisi, alu i le Faleoloa Taalo ma taumafai e faʻapipiʻi.

I lena tulaga, afai o laasaga o loʻo i luga e le fesoasoani i le faʻaaogaina o le mea sese 505, e tatau ona e alu atu i nisi auala sili atu nai lo le faʻamamaina o faʻamaumauga o polokalama. O i latou uma o loʻo faamatalaina i lalo.

Metotia 2: Faʻatonu Google Apps

O le tele o tagata faʻaaoga, oeo loʻo faʻapipiʻi ai tagata o le Nexus-device, e mafai ona "siitia" mai le Android 4.4 i le 5th version of the system operating system, lea e taua, e le tusa ai ma le tulafono, o lona uiga, e ala i le faapipii masani. O le tele o taimi, faʻaletupe mai isi tagata atunuʻu, aemaise lava pe a faʻavaeina i luga o CyanogenMod, e le o aofia i Google Google talosaga - ua faʻapipiʻiina o se archives ZIP eseese. I lenei tulaga, o le mafuaʻaga o le mea sese 505 o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia i luga ole OS ma le polokalama.

O le mea e lelei ai, e matua faigofie lava ona foia lenei faafitauli - ua lava le toe faʻaleleia o Google Apps e faʻaaoga ai le faʻaleleia o mea. O le vaega mulimuli atonu o loʻo i ai i le OS mai isi tagata atiae, e pei ona faʻaaoga e faʻapipiʻi ai. Mo nisi faʻamatalaga i luga o le mea e sii mai ai lenei pusa talosaga, pe faapefea ona e filifilia le fetaui talafeagai mo lau masini ma faia le faʻapipiʻiina, e mafai ona e mauaina i se isi tusitusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi (link below).

Faitau atili: Faʻamauina Google Apps

Motugaafa: Afai ua na o le faʻapipiʻiina o se OS masani, o le fofo pito sili ona lelei o le toe faʻafouina lea e ala i le toe faʻaleleia, muamua faia se taotoga, ona toe togiina lea o le isi Google Extension Application.

Vaʻai foi: E faʻafefea ona faʻalauiloa se atamai e ala i le Toe Faʻaleleia

Metotia 3: Faʻafou Faʻatonu

O auala ua faamatalaina i luga o le aveesea o mea sese ma le code 505 e le o taimi uma e aoga, ma o le Metotia 2, o le mea e leaga ai, e le mafai lava ona mafai ona faatino. E i ai i se tulaga leai se faamoemoe, e pei o se fua faʻafuaseʻi, e mafai ona e taumafai e toe faʻafoʻi lau telefoni i fausaga fausaga.

Faitau atili: Toe faʻafouina faʻavae i luga o se telefoni ma le OS OS

E taua le malamalama o lenei faiga e aofia ai le toe faafoiina o le masini feaveai i lona uluai setete. O faʻamatalaga uma o tagata faʻaaoga, faila ma faʻamaumauga, faʻapipiʻiina talosaga ma faʻatulagaga na faia o le a solo. Matou te fautua malosi atu ia e toe faʻaleleia faamatalaga taua uma. O le fesoʻotaʻiga i le tusiga i luga o le autu talafeagai o loʻo tuʻuina atu i le faaiuga o le auala lenei.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻatulagaina faʻavae i luga o le smartphone a Samsung

Metotia 4: Toe faʻafoʻi mai le faʻasologa

Aʻo leʻi faʻafouina le telefoni i le Android 5.0, ua faia se faʻamaumauga, e mafai ona e taumafai e toe foʻi i tua. O lenei mea o le a fesoasoani e aveesea ai le mea sese 505, ae o lenei filifiliga e le mo tagata uma. Muamua, e le o tagata uma e lafoaʻiina faʻamatalaga aʻo leʻi toe faʻafouina pe faʻapipiʻi fausiaina faʻamaumauga. Lona lua, o le a sili atu le manao o se tasi e faʻaaoga le OS OS, e oʻo lava i nisi o faafitauli nai lo KitKat sili atu, tusa lava po o le a le mausali.

Mo le toe faʻafouina o le lomiga muamua o le faiga faʻaogaina mai le faʻamaumauga (ioe, pe'āfai e avanoa) o le a fesoasoani ia te oe le tusiga o loʻo tuʻuina mai i le sootaga i lalo. O le a aoga le faamasani i lenei mea i le tulaga e te fuafua e faʻafou pe faʻapipiʻiina i luga o lau telefoni soʻo se mea faʻamalosi e ese mai i le taimi nei.

Faitau atili: Lagolago ma toe faʻafouina Android

Tali mo tagata atiae ma tagata faʻapitoa i latou

O fofo o loʻo i luga i le faafitauli, e ui lava e le faigofie (e le o le faitauina muamua), e mafai lava ona faia e tagata masani. I lalo ifo, o le a tatou talanoa e uiga i metotia sili ona faigata, ma o le muamua e mafai ona faʻaaogaina e le atinaʻe (o le a le mafai ona manaʻomia le totoe). O le mea lona lua e fetaui lelei mo tagata lautele, tagata e faʻalagolago ia latou lava tagata e mafai ona galulue faatasi ma le faʻamafanafanaga.

Metotia 1: Faaaoga le kopi tuai o le Adobe Air

I le taimi lava e tasi ma le faʻasalaga o Android 5.0, na toe faʻafouina ai foi le Adobe Air, lea, e pei ona taʻua i le amataga o le tusiga, e fesoʻotai tonu ma le mea na tupu 505. O le mea tonu lava, o le toilalo ma se ituaiga o igoa filifilia e mafua mai i le polokalame na fausia i le 15th version o lenei polokalama. Fausia i luga o le faavae (14th) talosaga sa galue ma le mausali ma e aunoa ma ni faaletonu.

Pau lava le mea e mafai ona fautuaina i lenei mataupu o le sailia lea o le Adobe Air 14 APK faila i luga o punaoa faʻapitoa a le 'upega tafaʻilagi, download ma faʻapipiʻi. Mulimuli ane i lenei polokalame, o le ae manaomia le fatuina o se APK fou mo lau talosaga ma lafoina i le Faleoloa Taaloga - o lenei mea o le a faʻaaoga ai le faʻaalia o se mea sese i le taimi o le faʻatulagaga.

Metotia 2: Aveese le faʻafitauli faʻafitauli i le ADB

E pei ona taʻua i luga, o le talosaga e mafua ai le sese 505 e ono le mafai ona faʻaalia i totonu o le polokalama. Afai e te faʻaaoga na o mea faigaluega OS, o le a le mafai ona e mauaina. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faʻaogaina le fesoasoani a le komipiuta PC faapitoa - Android Debug Bridge poʻo ADB. O se tulaga faaopoopo o le i ai o aʻa-aia i luga o le masini feaveaʻi ma le pule o le faila faila ua maua ai le aʻa.

Muamua e te manaʻomia le suʻeina o le igoa atoa o le talosaga, lea, e pei ona matou manatuaina, e le faʻaalia i le le mafai ona faʻaaogaina i le polokalama. Matou te fiafia i le igoa atoa o le faila APK, ma o se faila faila e igoa ia ES Explorer o le a fesoasoani ia i matou i lenei. E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se isi lava polokalama faʻapitoa, pe afai e maua ai le mafai e maua ai le aʻa o le OS.

  1. A uma ona tuʻuina ma faʻatino le talosaga, tatala lana lisi autu - ia na o le tapuniina o faʻamaufaʻailoga e tolu. Faʻasaga le mea-a le-Root-Explorer.
  2. Toe foʻi i le matala o le Matalama autu, o le a faʻaalia ai le lisi o lisi. Le pito i luga o faʻaali faʻaali "Sdcard" (pe a fai e faʻapipiʻi) sui i "Meafaigaluega" (e mafai ona valaauina "Aʻa").
  3. O le a faʻapipiʻi le faʻamaumauga o le aʻa, o fea e te manaʻomia e alu ai i le ala lenei:
  4. / polokalama / app

  5. Saili le lisi o tusi talosaga iina ma tatala. Tusi i lalo (sili i se faila i luga o le komepiuta) lona igoa atoa, talu ai o ia ma ia o le a tatou galulue atili.

Tagai foi:
E faʻapefea ona tape faʻatautaia i le Android
Faʻafefea ona aveese faʻaaoga polokalama

I le taimi nei, talu ai ua matou maua le igoa atoa o le talosaga, matou te agai vave loa loa. O lenei faʻatinoga e faʻatinoina e ala i le komepiuta e faʻaaoga ai le polokalama faʻapitoa o loʻo taʻua i luga

Tulaʻi le polokalame ADB

  1. Faʻalogo mai le tusiga i le fesoʻotaʻiga i luga o le Android Debug Bridge ma faʻapipiʻi i lau komepiuta.
  2. Faʻatulaga mea e tatau ai mo le fegalegaleaiga saʻo o lenei polokalama ma le avetaavale atamai i totonu o le polokalama, e faʻaaoga ai le faʻaaogaga mai le tusiga i le sootaga i lalo:
  3. Faitau atili: Faʻamauina le ADB-avetaavale mo le telefoni-smartphone

  4. Faʻafesoʻotaʻi lau masini feaveaʻi i lau PC e faʻaaogaina ai le USB cable, muamua le faʻamalosia le mode debug.

    Vaʻai foi: Faʻafefea faʻafaigofie le mode debug i le Android

    Amata le Android Debug Bridge ma siaki pe a faʻamatalaina lau masini i le masini. Ina ia faia lenei mea, ia tusia le poloaiga lenei:

  5. masini adb

  6. Afai na e faia mea uma saʻo, o le numera o le telefoni o lau telefoni o le a faʻaalia i le faʻamafanafanaga. Ole taimi nei e tatau ona toe toe amata lau masini feaveaʻi i se tulaga faapitoa. E faia lenei mea e ala i le poloaiga lenei:
  7. Adb toe amata le bootloader

  8. A uma le toe faʻafouina o le telefoni, ulufale i le poloaiga e faʻamalosi le aveeseina o le faʻafitauli o le faafitauli, lea o loʻo i ai foliga nei:

    adb uninstall [-k] app_name

    app_name O le igoa lenei o le talosaga na matou aʻoaʻoina i le laasaga muamua o lenei metotia e faʻaaoga ai le pule o faila faila lona tolu.

  9. Faʻasese le telefoni mai le komepiuta pe a maeʻa ona faia le poloaiga i luga. Alu i le Faleoloa Taaloga ma taumafai e faʻapipiʻi se tusi talosaga na muamua faʻaosoosoina ai se mea sese 505.

I le tele o tulaga, o le faʻamalosia o le aveeseina o le tagata solitulafono o le faafitauli e mafai ai ona e faʻaumatia. Afai e le fesoasoani lenei mea ia te oe, e tumau pea ona faʻaaoga le metotia faalua, tolu poʻo le fa mai le vaega muamua o le tusiga.

Faaiuga

"Code code le iloa 505" - e le o le faafitauli sili ona taatele i le Faleoloa Taaloga ma le Android operating system atoa. Masalo mo lenei mafuaaga e le faigofie i taimi uma ona faʻaitiitia. O metotia uma na talanoaina i le tusiga, sei vagana ai le muamua, e manaʻomia ai le tagata faʻaaoga ia i ai ni tomai ma tomai, e le o ia mea e mafai ona faʻaleagaina ai le faʻafitauli. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga na fesoasoani ia te oe e maua ai le auala sili e foia ai le sese na ma mafaufau i ai, ma amata ona galue malosi lau smartphone ma e aunoa ma ni faaletonu.