Faʻasaʻo se siaki i Microsoft Excel

A faʻaaogaina foliga o le 'upega tafaʻilagi faʻasalalau VKontakte, e tusa ai ma fuainumera, o le toʻatele o tagata e feagai ma le faʻafitauli o le lafoina o feʻau poʻo se fesoʻotaʻiga atoa e manaʻomia le toe faʻaleleia vave. I totonu o lenei tusiga, o le a matou taʻuina atu ia te oe auala aupito sili ona faʻalelei o le toe faʻafoʻiina o faʻamatalaga leiloloa.

Toe maua mai o le VK correspondence

E taua le matau vave i le taimi nei, e tele ituaiga polokalama eseese mo le VK faʻapipiʻi lea e maua ai e tagata faʻapitoa le faʻamaonia o soo se tusi e toe faʻaleleia. Ae ui i lea, i le faʻatinoga, e leai se tasi o nei faʻaopoopoga e mafai ona faia mea e le mafai ona faia i meafaigaluega autu o le punaoa o loʻo fesiligia.

Ona o le mea o loʻo taʻua i luga, i totonu o lenei tusiga o le a tatou aofia ai na o tulaga masani e ono e le iloa.

Ina ia aloese mai faafitauli faaopoopo i le taimi o faatonuga, ia mautinoa oe maua le avanoa atoatoa i le itulau, e aofia ai le numera ole telefoni ma le puseli.

Matou te fautua atu e te suʻesuʻeina ni tala e aʻafia ai le faigamalaga i totonu o le 'upega tafaʻilagi a le VC.

Tagai foi:
E faʻapefea ona faʻaumatia savali VK
Faʻapefea ona tusia se feʻau VK

Metotia 1: Faʻafoʻisia le savali ile talanoaga

O lenei metotia o le faʻaaogaina lea o le avanoa e vave faʻafouina ai tusi lafoai i se faʻasalalauga se tasi. I lenei tulaga, o le metotia e na o le pau lava pe afai e te filifili e toe faʻaleleia le faʻamatalaga leiloa i le maeʻa ona maeʻa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te mafaufau i se tulaga e aofia ai le tusitusi, solo, ma le vave toe faʻaleleia tusi.

  1. Alu i le vaega "Savali" e ala i le lisi autū o le site VKontakte.
  2. Ma le isi, e tatau ona e tatalaina soʻo se talanoaga talafeagai.
  3. I totonu o le fanua "Tusi se savali" ulufale i le text ma kiliki "Auina atu".
  4. Filifili mataitusi tusitusi ma tape i latou e faʻaaoga ai le fetaui talafeagai i luga o le meafaigaluega pito i luga.
  5. O lenei ua e maua le avanoa e toe faʻaleleia ai feau na lafoina aʻo leʻi toe faʻaleleia le itulau poʻo le alu ese atu o le talanoaga i soʻo se isi vaega o le 'upega tafaʻilagi.
  6. Faaaoga le sootaga "Toe faʻafoʻisia"e toe faafoi le tusi ua tape.

Faamolemole ia matau o le tusi atonu e le oi le laina muamua mo le fou, ae o se mea i le ogatotonu o fesootaiga uma. Ae e ui lava i lea, e mafai foi ona toe maua le savali e aunoa ma ni faafitauli.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei metotia e aoga i na o nai numera o mataupu.

Metotia 2: Faʻafoʻisia le talanoaga

O lenei metotia e talitutusa lava ma le muamua, aua e talafeagai na o na mataupu pe a faʻafuaseʻi ona e faʻamalo le talanoaga ma filifili e toe faʻafou i le taimi.

  1. Avea i le vaega "Savali", saili le talanoaga na faʻafuaseʻi ona solo.
  2. I totonu o le poloka ma fesoʻotaʻiga faʻaaoga le sooga "Toe faʻafoʻisia".

E le mafai ona faia lenei mea pe afai, aʻo leʻi faʻaumatia le tusitusi, na tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga o le le mafai ona toe faʻafoisia le talanoaga i le lumanaʻi.

A uma ona faʻataunuʻuina taga, o le a toe foʻi le talanoaga i le lisi o talanoaga mataalia, ma e mafai ona faʻaauau pea fesoʻotaʻiga ma le tagata faʻaaoga.

Metotia 3: Matou te faitauina feʻau e faʻaaoga ai le E-Mail

I lenei tulaga, o le ae manaʻomia le avanoa i le pusa meli, lea na vave ona fesoʻotai i lau faʻamatalaga patino. Faʻafetai i lenei fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona e faia e tusa ai ma se faʻatonuga faapitoa, afai e te leʻi faia muamua muamua, o le ae maua se kopi o faʻamatalaga na maua.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le tuatusi imeli VK

I le faaopoopo atu i mea o loʻo i luga, ina ia mafai ona oʻo mai savali i lau i-meli ma le manuia, o le a manaʻomia oe e faʻatulagaina saʻo ia faʻamatalaga o le i-meli.

  1. A uma ona faʻamaonia o loʻo i ai sau faʻamaumauga meli talafeagai, tatala le lisi autu o le VK site ma alu i le vaega "Faʻatonu".
  2. Faʻaaogaina o le lisi o taʻavale i le itu taumatau o le itulau le fesuiaiga i le tab "Alerts".
  3. Faʻasalaʻi i totonu o lenei itulau i le pito i lalo, agai i lalo i le poloka ma faʻamau "Aleriga i le imeli".
  4. I le itu taumatau o le aitema Tatalo Tele taimi kiliki le sootaga ma seti e avea ma parakalafa "Ia logoina i taimi uma".
  5. O lenei o le a tuʻuina atu ia te oe se lisi sili atu ona lautele, o mea e te manaʻomia e teu ai mea uma e te manaʻo e maua ni faʻamatalaga o suiga.
  6. E tatau ona tuʻu le filifiliga i luma o le vaega. "Savali a le tagata lava ia".
  7. O isi gaioiga e manaʻomia ai oe e alu i le pusameli na fesootaʻi i le itulau.
  8. Kopi o tusi e lafoina pe afai o lau faalilolilo patino ua i ai se tulaga tuusao.

  9. Mai lau pusa meli, siaki imeli lata mai fou na maua mai "[email protected]".
  10. O le autu o le tusi o se poloka lea e mafai ona e vave faitauina ai se savali, saili le taimi o le auina atu, ma tali atu i ai pe alu i le itulau a le tagata auina mai luga o le upega tafaʻilagi VK.

E mafai ona e seti le auina atu o feau i le numera telefoni, ae ui i lea, o le a tatou le aafia ai lenei faagasologa ona o manaoga mo le totogiina mo auaunaga ma le tulaga maualalo e faigofie.

I le maeʻa ai o mea uma e tusa ai ma faatonuga, o le a mafai ona e faitauina feau na faʻaumatia, ae auina atu o se imeli i le i-meli.

Metotia 4: Faʻasalalau Faʻaulu

O le auala mulimuli e mafai ai ona toe maua mai savali mai se talanoaga mamao VKontakte o le faʻafesoʻotaʻi lea o le isi pati ma se talosaga e lafo ni savali e te fiafia i ai. I lenei tulaga, aua le galo e faamanino auiliiliga, ina ia i ai i le tagata o loʻo felafoaʻi le mafuaaga e faaaluina ai le taimi i le toe auina atu o feau.

Iloilo faapuupuu le faagasologa o le auina atu o se feau e fai ma sui o se tagata e ono tulai mai.

  1. Aʻo e i luga o le faʻasalalauga faʻatasi ma se kiliki se tasi, o faʻamatalaga talafeagai uma e faʻamaonia.
  2. Ole numera o savali e mafai ona atofa i le taimi e tasi e leʻo faʻatapulaʻaina.

  3. I le pito i luga, faʻaaoga le ki "Agai i luma".
  4. Ma le isi, filifili le fetusiaiga ma le tagata o loʻo manaʻomia le tusi.
  5. E mafai foi ona faʻaaoga le ki. "Tali"pe afai o le toe lafoina e manaʻomia ile tasi talanoaga.
  6. E tusa lava po o le a le metotia, o le mea mulimuli e faapipiiina savali i le tusi ma auina atu pe a uma ona kiliki le ki "Auina atu".
  7. A maeʻa uma tagata vavalalata faʻamatalaina ona maua lea o se tusi na faʻaumatia muamua.

I le faaopoopo atu i lenei metotia, e taua le maitauina o loʻo i ai se mea faʻapitoa VkOpt i luga o le Initaneti, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina le talanoaga atoa i se faila gafatia. O lea, e mafai ona e fai atu i le isi pati e lafo mai na o se faila, ina ia mafai ona e mauaina uma mataitusi mai le tusi.

Vaʻai foi: VkOpt: Ata fou mo fegalegaleaiga lautele. VK network

I nei fofo talafeagai i le faafitauli o le toe faʻafoʻaiga o talanoaga. Afai ei ai ni ou faʻafitauli, ua matou sauni e fesoasoani. Le manuia!