Aveese fesoʻotaʻiga mai le tusi tuatusi o le Viber

O le faʻamamaina o le tusi tuatusi o le komipiuta mai faʻamatalaga e le manaʻomia o se auala faigofie. Laasaga e tatau ona ave e aveesea ai le keli faafesootai i le avefeau ua faʻapipiʻi i luga o le masini Android, o le iPhone ma le komepiuta / komepiuta o loʻo taʻavale i lalo o Windows o le a faʻamatalaina i lalo.

A o lei tapeina ia mea mai "Faʻafesoʻotaʻi" i Vibera e tatau ona amanaia o le a le mafai ona faʻasalalau e le gata mai le avefeau, ae o le a le toe foi mai le tusi tuatusi o le masini lea na faʻatinoina ai le faʻasalaga!

Vaʻai foʻi: Faʻaopoopo faʻasalalauga i Viber mo Android, iOS ma Windows

Afai e te fuafua e faʻaumatia le faʻamatalaga e uiga i le isi tagata auai o le avefeau poʻo le manaʻoga e taofi le fefaʻasoaʻiga o faʻamatalaga e ala mai i Viber, o le fofo sili ona lelei o le a le sola ese mai le fesoʻotaʻiga, ae ia taofia.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona taofia se faʻafesoʻotaʻiga i Viber mo Android, iOS ma Windows
E faʻapefea ona tatala se faʻafesoʻotaʻiga i Viber mo Android, iOS ma Windows

Faʻafefea ona aveese se faʻafesoʻotaʻiga mai i Viber

E ui i le mea moni o le faʻatinoga o le aufaipisinisi Viber mo Android ma iOS e tutusa lava, e ese lava le eseesega o le faʻatinoga o talosaga, e pei o laasaga e foia ai le faafitauli mai le ulutala mataupu. E tatau foi ona tatou mafaufau i le avefeʻau i le PC, aua o le galuega ma faʻafesoʻotaʻi i lenei lomiga e gata.

Android

Ina ia aveese se tusi mai le tusi o le lauga i le Viber mo le Android, e mafai ona e faʻaaogaina le valaau o le galuega tutusa i le avefeau lava ia pe faʻaoga meafaigaluega o loʻo faʻapipiʻi i le OS mobile.

Metotia 1: Meafaigaluega Faʻatonu

I le tagata o talosaga i le Viber, o loʻo i ai se filifiliga e mafai ai e oe ona solo ese le ulufale lea ua le tatau ai mai le tusi o le lauga. Avanoa i ai e matua faigofie lava.

  1. Tatala le avefeʻau, ma taʻalo i luga o le pito i luga o le lau, alu i le lisi "FESOOTAIGA". Suʻe le tagata na faʻaumatia le avefeau e ala i le taʻavale e ala i le lisi o igoa poʻo le faʻaaogaina o le sailiga.
  2. O se taamilosaga uumi i le igoa o le valaau o le lisi o taga e mafai ona faia i le fesoʻotaʻiga. Filifili galuega "Aveesea"ona faʻamaonia ai lea o ou faʻamoemoega e ala i le kilikiina o le ki o le igoa tutusa i le faamalama o le polokalama.

Metotia 2: Android Contacts

Aveesea o se keli faafesootai e faʻaaoga ai meafaigaluega a le Android, e pei lava o le valaʻauina o le filifiliga talafeagai i le avefeau, e le aumaia moni se faʻalavelave. O le mea lenei e tatau ona e faia:

  1. Le tamoe i le talosaga ua tuʻufaʻatasia i le OS OS "Faʻafesoʻotaʻi", saili i totonu o faamaumauga o loʻo faʻaalia e le faiga le igoa o le avefeau o loʻo i ai faʻamaumauga e te manaʻo e fufulu. Tatala auiliiliga e ala i le taina o le igoa o le isi tagata faaaoga i totonu o le tusi tuatusi.
  2. Valaʻau i luga se lisi o taga e mafai ona fai e ala i le taina o togi e tolu i le pito i luga o le lau e faʻaalia ai le pepa o le au faipisinisi. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Aveesea". E manaʻomia le faʻamaoniga e faʻaumatia ai le faʻamatalaga - tap "MUAMUA" i lalo ole talosaga talafeagai.
  3. I le isi, o le a otometi le amataina o le fesoʻotaʻiga - faʻamalo ona o se taunuuga o laasaga e lua o loʻo i luga, o le a leʻa le faamaumauga ma mai le vaega "FESOOTAIGA" i le savali o le Viber.

iOS

I le auala tutusa e pei ona i ai i le Android le siosiomaga ua taʻua i luga, o tagata e faaaogaina Viber mo le iPhone e lua auala e faʻamalo ai le lisi o fesoʻotaʻiga a le avefeʻau mai faʻamatalaga e le manaʻomia.

Metotia 1: Meafaigaluega Faʻatonu

E aunoa ma le tuua o le Viber i le iPhone, e mafai ona e aveesea faʻasalaga e le manaʻomia pe leai foi i ni nai faʻamau i luga o le lau.

  1. I le tagata talosaga o le avefeʻau mo le iPhone alu i le lisi "Faʻafesoʻotaʻi" mai le lisi i le pito i lalo o le lau. Suʻe le faʻamaumauga e faʻamutaina ma tapuni i le igoa o le isi sui VibER.
  2. I luga o le telefoni faʻamatalaga o le auʻaunaga i le Viber, tapuni le penitala i le pito i luga (valaau le "Suiga"). Kiliki le mea "Aveese le Faʻasalaga" ma faʻamaonia lou faʻamoemoe e faʻaumatia le faʻamatalaga e ala i le paʻi "Aveesea" i le pusa talosaga.
  3. I lenei, o le tapeina o le faamaumauga a le isi tagata auai o le avefeau mai le lisi o avanoa i lau tagata o tausia le Viber mo le iPhone ua maeʻa.

Metotia 2: iOS Tusi Resitala

Talu mai mea o loʻo i le module "Faʻafesoʻotaʻi" i totonu o iOS, o faʻamaumauga a isi tagata e maua mai le avefeau e faʻafefegaʻiina; e mafai ona e faʻamalamalamaina faʻamatalaga e uiga i le isi tagata auai Viber e aunoa ma le amataina o le polokalama o tagata o loʻo faʻatogaina.

  1. Tatala lau tusi faʻamatalaga IP. Saili le igoa o le tagata e te manaʻo e faʻamalo, tapuni e tatalaina ai faʻamatalaga auiliili. Taumatau i le pito i luga o le mata o se fesoʻotaʻiga "Faʻamaonia"tago atu ia te ia.
  2. Lisi o filifiliga e mafai ona faʻaaogaina i le keli o fesoʻotaʻiga, tusi i le pito i lalo, pe a maua le mea "Aveese le Faʻasalaga" - paʻi i ai. Faʻamaonia le manaʻomia e faʻaumatia le faʻamatalaga i le kilikiina o le ki o loʻo faʻaalia i lalo. "Aveese le Faʻasalaga".
  3. Tatala VibER ma e mafai ona e mautinoa o le faamaumauga o gaoioiga faʻaoga mamao o loʻo lisi atu i luga e le oi totonu "Faʻafesoʻotaʻi" avefeau.

Windows

O le Viber client application mo le PC o loʻo faʻaalia i se faʻaitiitiga o le gaioiga pe a faʻatusatusa i filifiliga a le avefeau vave mo masini feaveaʻi. E leai ni meafaigaluega e galue ai ma le tusi tusi iinei (sei vagana ai le mafai ona matamata i faʻamatalaga faʻamatalaga faaopoopo i luga o se smartphone / papa).

    O le mea lea, ina ia ausia le soloia o le faamaumauga e uiga i le isi tagata auai o le avefeau i le kalani mo le Windows, e na o le synchronization e mafai ona otometi lava ona faia i le va o le masini feaveai ma le Viber mo le komepiuta. Na o le tapeina o le fesoʻotaʻiga e faʻaaoga ai le masini Android poʻo le iPhone faʻaaogaina se tasi o metotia ua fautuaina atu i luga i le tusiga, ma o le a mou ese atu mai le lisi o le avefeʻau na faʻaaogaina i luga o le komepiuta poʻo le komepiuta o loʻo maua i le pepa o le tagata.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e matua faigofie lava ona tuʻuina saʻo le lisi o fesoʻotaʻiga a le avefeʻau VibER ma aveese faʻamatalaga le talafeagai mai ai. A maeʻa ona faʻaaogaina auala faigofie, soʻo se tagata e faʻaaogaina le auaunaga e mafai mulimuli ane ona faia le taotoga i ni nai sekone.