Faʻafefea ma fea e sau ai le Windows 8 pe afai ei ai sau ki

O le faatauina mai o le Windows 8 mo le faalauiloa mo 469 rubles ma le faapipiiina, sa ou iloaina ai na ou faia ni mea sese. O se taunuuga, na tulai mai le fesili: o fea e tatau ona ou toe sii maia le Windows 8 Pro, ma mafaufau ua ou faatauina mai ma ua i ai laʻu ki oloa. O le mea lautele, na ou maua se fesoʻotaʻiga e sau i loʻu ofisa i luga o le upega tafailagi a Microsoft, ae na foliga mai ia te au e le o se mea faigofie le faʻaaogaina ma e mafai ona mafua ai ni faafitauli mo nisi, ma o lea ou te manatu e le tele naua e faamatala ai iinei.

Tagai foi:

  • O nofoaga e sii mai ai le ata ISO o le Windows 7 Ultimate (Ultimate) mo le saolotoga
  • Faʻafefea ona faʻafefe download le Windows 8 (e aunoa ma se ki)
UPD: O le taimi nei ua faigofie le faʻapipiʻiina o le Windows 8 ma le 8.1 mai le 'upega tafaʻilagi, e tatau lava ona e alu i le itulau aloaia tutusa //www.microsoft.com/ru-ru/software-download/windows8

Auala le talafeagai

Afai na e faʻatauina le Windows 8 i le initaneti ma mai le 'upega tafaʻilagi aloaia aloaia a Microsoft, ona maeʻa ai lea, ona e mauaina lea o se tusi i lau pusa meli:

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Windows 8

E i ai le numera o le numera, ma o le a e manaʻomia ina ia mafai ai ona toe maua le Windows 8, e aunoa ma le faʻaaogaina o se fesoasoani mo le toe faaleleia.
  1. Alu i le www.mswos.com ma faʻatumu uma auiliiliga o lau faʻatonuga, ia ulufale atu i le faʻamaumauga o faʻamaoniga ma kiliki "Faʻasalaga".
  2. O le iʻuga, o le ae mauaina oe i luga o le itulau ma faʻamatalaga e uiga i au faʻatau, i le mea e mafai ona e maua ai lau Windows 8 poʻo le downloadina o le masini komepiuta i lau komepiuta. I le taimi lava e tasi, pe a uma ona oso, e pei foi i le tulaga o le Windows 8 Upgrade Assistant, o le a mafai ona e fatuina se masini komepiuta pulou USB poo se DVD ma se OS laiseneina.

Auala faigofie e download ai le Windows 8 pe a manaʻomia

E pei ona ou tusia, na ou manaʻomia nei mea uma ina ua ou toe faʻaofiina le Windows 8. Na ou faʻaaogaina le metotia na faʻamatalaina i luga, ae i loʻu manatu e le faigofie tele - tele gaioiga, o le manaʻomia ona maua se tusi ma se lisiti mo le Windows 8. E le gata i lea, O le a le aoga pe afai e te faʻatauina se masini komepiuta e le mai le upega tafaʻilagi a Microsoft, ae mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se faleoloa. I le taimi lava lea na leiloa le atigipusa, ae taofi le ki o le oloa.

O le mea lea, pe ae downloadina le auala muamua, e download mai le upega tafaʻilagi a le Windows8-Setup.exe 5-megabyte mai le 'upega tafaʻilagi a le Microsoft i le komepiuta, lea, i le isi itu, e teuina lau version o le Windows 8 pe a uma ona e ulu atu i le oloa. Na ou faasaoina lenei faila i laʻu komepiuta ma, afai e tatau (pe a uma ona ou mauaina), vave ma aunoa ma ni faafitauli ou te fatuina ai se vaega o Win8 Pro laiseneina (ma, pe a ou malamalama i ai, faatasi ai ma faamatalaga uma).

E mafai ona e maua le faila i le auala muamua ma sefe mo le lumanaʻi.

A maeʻa le faʻailoina o le faila, o le a uunaia oe e ulufale i le ki o lau kopi o le Windows 8, ma o le a fesiligia oe pe o le a tonu le mea e te manaʻo e fai - fatuina se ata ISO, se komepiuta USB flash, pe na o le faʻapipiʻiina o le Windows 8. Ma amataina mea uma, e tatau ona e faʻatali.

Ou te faʻamoemoe o lenei tusiga o le a faigofie ai le olaga mo le toʻatele. Vaʻai foi: E faapefea ona e siiina le uluai ISO Windows 8, 7 ma le Windows 10 mai le ofisa aloaia.