Dropbox 47.4.74

O le faʻafitauli o le maua o avanoa vaʻavalea saoloto e popole tele i le tele o tagata e faaaogaina le PC, ma e maua ei latou taitoatasi lana tali. E mafai e oe, i le mea moni, ona maua ni masini fafo, masini komepiuta ma isi masini, ae e sili atu le talafeagai, ma e sili atu le aoga mai se mea faitino, e faʻaogaina ai le faaputuga o mea e teu ai faʻamatalaga. O le Dropbox e na o se "ao", ma e tele galuega aoga i totonu o lona atinaʻe.

O le Dropbox o se faaputuga faaputuga lea e mafai e soo se tagata faʻapipiʻi ona teuina faʻamatalaga ma faʻamaumauga, e tusa lava po o le a le ituaiga poʻo le faatulagaga. O le mea moni, e foliga mai o faila i le ao e le o teuina i luga o le PC a le tagata faʻaaoga, ae i se auaunaga lona tolu, ae mafai ona maua i soo se taimi mai soʻo se masini, ae i le faasologa.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaaoga le Dropbox

Faʻamaumauga a le tagata lava ia

I le taimi lava e uma ai ona tuʻuina Dropbox i luga o se komepiuta ma le lesitalaina i lenei ao, e maua e le tagata faʻaaoga le 2 GB avanoa avanoa mo le teuina o faʻamatalaga, pe o pepa faakomepiuta, multimedia poʻo se isi lava mea.

O le polokalama lava ia o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le faiga faʻaogaina ma o se faila faifaipea, ma e tasi le eseesega - o elemene uma e faʻaopopo i ai e vave ona lafoina i totonu o le ao. E le gata i lea, o le talosaga ua tuʻufaʻatasia i le lisi o faʻasologa, ina ia mafai ai ona vave tuʻuina vave se faila i lenei teuina.

O le Dropbox ua faaitiitia i totonu o le fata, mai le mea e faigofie ai ona maua galuega autu ma fetuutuunai ia tulaga i lou fiafia.

I tulaga, e mafai ona e faʻamaonia se faʻailoga mo le faasaoina o faila, faʻaagaga le faʻatauina o ata i le ao pe a fesoʻotaʻi i se PC o se masini feaveaʻi. E faʻamalosia ai foi le gaioiga o le fatuina ma le faʻasaʻoina o mataʻitusi i totonu o le talosaga (teuina), mulimuli ane e mafai foi ona e faʻasoa se sootaga i latou.

Lotogatupe

Ioe, 2 GB avanoa avanoa mo le tagata lava ia e matua laitiiti. O le mea e lelei ai, e mafai ona faʻalauteleina i taimi uma, mo tupe ma faia faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, sili atu, valaaulia o au uo / paaga / tagata faigaluega e auai i le Dropbox ma fesoʻotaʻi mea fou i le talosaga (mo se faʻataʻitaʻiga, se atamai). O lea e mafai ai ona faʻalauteleina lau ao patino i le 10 GB.

Mo tagata taʻitasi e faʻapipiʻi i le Dropbox e ala i lau fesoʻotaʻiga, e te maua le 500 MB. Mafaufau i le mea moni e te le o taumafai e faia ni mea faʻalelei Saina, ma o loʻo e ofoina atu se mea e sili ona manaia ma faigofie, atonu o le a latou fiafia i ai, ma o le mea lea o le a sili atu lou avanoa mo oe lava.

Afai tatou te talanoa e uiga i le faatauina mai o se avanoa avanoa i le ao, ona maua lea o avanoa i na o le saofaga. O lea, e mafai ona e faʻatauina le 1 TB ole avanoa mo le $ 9.99 i le masina poʻo le $ 99.9 i le tausaga, lea, i le ala, e faʻatusatusa i le tau o se puʻupuʻu malulu ma le lava voluma. E naʻo lau mea totino o le a le toilalo lava.

Maua avanoa i faʻamatalaga mai soʻo se masini

E pei ona uma ona taʻua, o faila i le Dropbox i le PC e vave ona sii mai i le ao (faʻapipiʻiina). O le mea lea, o le avanoa i ai e mafai ona maua mai soʻo se masini e faʻapipiʻiina ai le polokalame pe faʻalauiloaina ai le laupepa (o loʻo i ai se avanoa) o lenei teuina.

Talosaga talafeagai: i le fale, na e faaopoopoina ni ata mai lau pati faʻapitoa i lau pusa o le Dropbox. I le oʻo mai i le galuega, e mafai ona e tatalaina le pusa talosaga i lau galuega PC pe e te ulufale i luga o le saite ma faʻaali nei ata i au paaga. Leai se masini komepiuta, leai se mea, se mea itiiti ma se taumafaiga.

Faiga faʻavae

I le tautala e uiga i le avanoa faifai pea i faila faila, e le mafai ona vaʻavaʻai faʻaalia se uiga manaia o Dropbox, e fai ma ona faʻavae. I aso nei, e mafai ona faʻapipiʻiina le polokalame o le cloud i toetoe o soʻo se masini e faʻaogaina ai se komepiuta poʻo se masini komepiuta feaveaʻi

E i ai lomiga o Dropbox mo Windows, macOS, Linux, Android, iOS, Windows Mobile, BlackBerry. E le gata i lea, i luga o soʻo se masini e fesoʻotai i le Initaneti, e mafai lava ona e tatalaina le itulau i luga o le initaneti o le talosaga i totonu o se masini.

Tuʻu le avanoa

O le mea moni o le mataupu faavae atoa o le Dropbox e faʻavae i luga o le fesoʻotaʻiga, lea, e pei ona e iloa, e tatau ona i ai sau fesoʻotaiga I le Initaneti, o le a valea le tuʻuina e aunoa ma le manaʻoga i totonu o faafitauli i le Initaneti. O le mafuaʻaga lea na mataʻituina ai e le au atinaʻe o lenei oloa le avanoa e maua ai le tuusao i faʻamatalaga. O ia faʻamatalaga o le a teuina i le masini ma le ao, o lea e mafai ai ona e faʻaaogaina i soo se taimi.

Galulue faʻatasi

O le Dropbox e mafai ona faʻaaoga e galulue faʻatasi ai i luga o galuega faatino, ua na o le tatalaina o se avanoa fefaasoaaʻi i se faila poʻo ni faila ma faʻasoa se sootaga i latou faʻatasi ma i latou e te fuafua e te faigaluega ai. E lua filifiliga - fatuina se pusa fou "fefaasoaaʻi" pe fai se tasi ua i ai muamua.

O le mea lea, e mafai e le gata ona galulue faʻatasi i soʻo se galuega faʻatino, ae ia vaʻavaʻai foi i suiga uma na faia, lea, i le ala, e mafai ona faʻamalo pe a manaʻomia. E le gata i lea, o le Dropbox o loʻo teuina se talafaasolopito faalemasina o faʻataʻitaʻiga o tagata, e maua ai se avanoa i soo se taimi e toe faʻafoisia ai mea na faʻafuaseʻi ona solo pe faʻamalo saʻo.

Puipuiga

Vagana ai le tagata o lo o umia Dropbox, e leai se tasi e mafai ona maua faʻamatalaga ma faila o loʻo teuina i totonu o le ao, sei vagana ai pepa o loʻo fefaʻasoaaʻi. Ae ui i lea, o faʻamatalaga uma e ulufale mai i lenei faaputuga faaputuga o loʻo tuʻuina atu i luga o se laina faʻamaufaʻailogaina malupuipuia ma le 256-bit encryption.

Fofo mo le fale ma le pisinisi

O le Dropbox e tutusa le lelei mo le faaaogaina patino ma le pisinisi. E mafai ona faʻaaoga e avea o se faila faʻasoa faila faila pe avea ma se mea faigaluega pisinisi lelei. Faʻaiʻu mulimuli i luga o se totogi totogi.

O avanoa o Dropbox mo pisinisi e toetoe lava leai se gataaga - o loʻo i ai se faʻatonuga mamao, atonu o le tapeina ma le faaopoopoina o faila, toe faʻaleleia (ma tusa lava pe o le a le umi na faʻaumatia ai), faʻaliliuina atu faʻamatalaga i le va o faʻamatalaga, faʻateleina le saogalemu ma sili atu. O nei mea uma e avanoa e le o se tagata e tasi, ae i se vaega galue, o ia taʻitasi e mafai e le pule e ala i le vaega faapitoa ona tuʻuina atu faatagaga talafeagai pe manaʻomia, i le mea moni, faʻapea foʻi ma le faʻasaina.

Faʻapitoa:

  • Lelei auala o le teuina o faʻamatalaga ma faʻamaumauga faʻatasi ma le mafai ona maua avanoa tumau ia i latou mai soʻo se masini;
  • O mea faʻapitoa ma faigofie e ofoina atu mo pisinisi;
  • Faiga faʻavae

Faʻafitauli:

  • O le polokalame mo le PC lava ia e toetoe lava leai se mea ma e na o se pusa masani. Faʻamatalaga o mea e faʻaaogaina ai faʻamatalaga (mo se faʻataʻitaʻiga, fefaʻasoaaʻiga) e naʻo luga o le upega tafailagi;
  • Laititi laʻititi o le avanoa avanoa i le saʻolotoga.

Dropbox o le muamua ma masalo o le sili ona lauiloa i le ao i le lalolagi. Faʻafetai atu ia te ia, o le ae maua i taimi uma le faʻamatalaga, o le mafai ona fefaʻasoaai faila ma isi tagata faʻaoga ma e galulue faʻatasi. E mafai ona e sau i le tele o filifiliga mo le faʻaogaina o le faaputuga faaputuga nei, e le gata mo le tagata lava ia ma le pisinisi, ae o le mea mulimuli e filifili mea uma e le tagata faʻaaogaina. Mo nisi, e na o se tasi lava faila, ae mo se tasi o se mea faʻalagolago ma lelei mo le teuina ma le faʻasoa faʻamatalaga faʻamatalaga.

Tikiake Dropbox mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona aveese le Dropbox mai le komepiuta Faʻafefea ona faʻaogaina le upega o le Dropbox PDF Foafoa Cloud Mail.ru

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Dropbox o se fale talisapaia masani, o se meafaigaluega faʻalagolago mo le teuina o faila ma pepa faʻateleina avanoa ma le galulue faatasi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Dropbox Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 75 MB
Gagana: Rusia
Version: 47.4.74