Faʻasaʻoina o se upufaʻamau i Windows XP

Afai ei ai ni tagata e galulue i le komipiuta, o le a toetoe lava o tagata uma e faaaogaina i lenei mataupu e manatu e puipuia a latou pepa mai fafo. Mo lenei, o le setiina o se uputatala i lau faʻamatalaga e atoatoa. O lenei metotia e lelei aua e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalama tʻatolu ma o le mea lea tatou te mafaufau i ai i aso nei.

Matou te seti le upega tafailagi i le Windows XP

O le faʻatulagaina o se upega tafailagi i luga o Windows XP e matua faigofie lava. Mo le faia o lenei mea, e tatau ona e mafaufau i ai, alu i tulaga tau tupe ma faʻapipiʻi. Seʻio tatou tilotilo totoa i le auala e faia ai lenei mea.

  1. O le mea muamua e tatau ona matou o ai i le Pasefika Pulea faʻaogaina. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Amata" ona sosoo ai lea ma le pule "Lisi Pulea".
  2. O lenei kiliki i le ulutala o le igoa. "Faʻamatalaga a Tagata Uma". Matou te iai i le lisi o faʻamatalaga o loʻo maua i lau komepiuta.
  3. Suʻe le mea tatou te manaʻomia ma kiliki faʻatasi i le kuluma taumatau.
  4. Windows XP o le a ofoina mai ia i tatou mea o loʻo avanoa. Talu ai matou te mananao e seti se faʻaupuga, matou te filifilia se gaioiga. "Fausia Upu". Ina ia faia lenei mea, kiliki i le tulafono talafeagai.
  5. O lea la, ua tatou oʻo atu i le faʻamalamalamaina saʻo o le fatuga. O iinei e tatau ona tatou faʻauluina le faʻaiuga faalua. I totonu o le fanua "Ulufale mai le upu fou fou:" matou ulufale i ai, ma i le fanua "Ulufale mai le upu faila mo le faʻamaoniga:" toe toe faigaluega. E tatau lenei mea ina ia mautinoa o le faiga (ma i matou lava) e mafai ona faʻamautinoa ua saʻo le ulufale o le tagata saʻo i le faasologa o faʻamaumauga o le a setiina e avea ma upu faʻaulu.
  6. I lenei laasaga, e aoga le taulaʻi faapitoa, talu ai ona o oe na galo lau faʻaupuga pe ua leiloa, o le a faigata tele ona toe faʻafoʻi le faʻaoga i le komepiuta. E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le mea moni e faapea, pe ae ulufale atu i tusi, o le faiga e iloa ai le va o le tele (laʻititi) ma le laʻitiiti (sili). O lona uiga, "i" ma "B" mo Windows XP o ni uiga eseese se lua.

    Afai e te fefe o le ae galo lau faʻaupuga, i lenei tulaga e mafai ona e faʻaopopo se faʻamatalaga - o le a fesoasoani ia te oe e manatua po o fea tagata na e ulufale i ai. Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o le a avanoa le faʻamatalaga i isi tagata faʻaoga, o lea e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete.

  7. A maeʻa ona faʻatumu uma vaega manaʻomia, kiliki le ki "Fausia Upu".
  8. I lenei laasaga, o le faʻaaogaina o le polokalama o le a uunaia ai i tatou e fai ni laupepa. "My Documents", "O laʻu musika", "O aʻu ata" patino, o lona uiga, e le mafai ona maua e isi tagata faʻaoga. Ma afai e te manaʻo e poloka avanoa i nei directories, kiliki "Ioe, fai ia i latou lava". A leai, kiliki "Leai".

O lea ua tumau pea e tapunia uma faamalama e le manaʻomia ma toe amata le komepiuta.

I se auala faigofie e mafai ai ona e puipuia lau komepiuta mai "mata faaopoopo". E le gata i lea, afai ei ai ou aia tatau, e mafai ona e fatuina upu faila mo isi tagata faaaoga o le komepiuta. Ma aua nei galo afai e te manao e taofiofia lau avanoa i au pepa, e tatau ona e teuina i totonu o se lisi "My Documents" poʻo luga o le komepiuta. Failautusi e te fatuina i luga o isi masini o le a avanoa lautele.