Faʻafefea ona toese tupe mai QIWI


Windows Handy Backup - se polokalame e mamanuina ma toe faʻafouina faʻamatalaga i luga o masini faʻapitonuʻu, tautua ma fesoʻotaiga i le lotoifale. E mafai ona faʻaaogaina i luga o PC fale ma i totonu o le vaega faʻapisinisi.

Tua i tua

O le polokalama e mafai ai e oe ona fai kopi kopi o faila taua ma teu ai i luga o lau pulou malosi, faʻasalalauga vaʻavaʻai poʻo luga o se masini mamao. E mafai ona e filifilia mai i le tolu metotia faʻaoleo.

  • Faauma. I lenei faiga, pe a amataina se galuega, o le a kopiina se kopi fou o faila ma (poʻo) faʻasologa, ma ua tineia le tuai.
  • Faʻateleina I lenei tulaga, na o suiga aupito lata mai i le faila o le faila e lagolagoina i le faʻatusatusaina o faila ma a latou kopi mo suiga.
  • I auala eseese, faila fou po o vaega o latou ua suia talu mai le faʻamaumauga mulimuli mulimuli ua faasaoina.
  • O le faʻafefiloi faʻafefiloi e aofia ai le faia o filifili o le kopiina atoa ma eseese.

Pe a fatuina se galuega, ua fautuaina e le polokalame le tapeina o faila uma i le pusa e taunuu ai, faapea foi ma le faasaoina o kopi o sauga muamua.

Faʻapipiʻi kopi e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o se fale teu oloa e teu ai avanoa avanoa ma puipuia faʻatasi ai ma faʻamatalaga ma upu faʻamaonia.

Fausia se ata puʻe

O le polokalama, faʻaopoopoga i le lagolagosua i faila ma laupepa, e mafai ai ona faia ni kopi atoatoa o disasiga faigata, e aofia ai polokalama, faatasi ai ma mea uma, aia avanoa ma upufaoloa ua faasaoina.

Task Scheduler

I le Windows, Handy Backup o loʻo i ai se faʻatulagaga o loʻo faʻatulagaina e mafai ai ona e faʻatonutonuina faʻamaumauga i luga o se faʻatulagaga, faʻapea foi le mafai ona fai le galuega pe a fesoʻotaʻi le uila USB flash.

Se ituaiga o tusi talosaga ma matala

O nei tulaga e mafai ai e oe ona filifili polokalame o le a faʻaalia pe a amataina se faʻamaumauga pe maeʻa, ma faʻaalia ai le faʻamaonia o galuega maeʻa poʻo mea sese ile imeli.

Faʻatasi

O lenei taotoga e faʻaaogaina e faʻafetaui ai faʻamatalaga i le va o faʻamaumauga o faʻamaumauga eseese, o lona uiga, ia aumai a latou (data) i se foliga tutusa. E mafai ona i ai faʻasalalauga i luga o le komepiuta i le lotoifale, luga o le 'upega tafaʻilagi poo luga o FTP faila.

Faʻaolaina

E mafai e le polokalame ona toe faʻaleleia i ni auala se lua.

  • Faʻatoa, e faʻatusatusa i le kopi lava e tasi, toe faʻafoʻisia kopi uma ma faʻamaumauga.
  • Faʻasalaga faʻaopoopoga suiga aupito sili ona lata mai i le faila ma toe faʻafoe na faila na suia talu mai le tuatusi muamua.

E mafai ona e faʻapipiʻiina se faʻamaumauga e le gata i le nofoaga muamua, ae faʻapea foi i soʻo se isi nofoaga, e aofia ai i luga o se komepiuta mamao poʻo le ao.

Auaunaga

Windows Handy Backup, pe a manaʻomia, faʻapipiʻi se auaunaga i luga o se komepiuta e mafai ai e oe ona faʻatino galuega e aunoa ma fefaʻatauaiga a le tagata ma faʻafaigofieina le puleaina o tala e aunoa ma le fetuunai o le saogalemu o le polokalama.

Lagolago Faʻamau

O le polokalama o loʻo tausia ai se faʻamatalaga auiliili o galuega. O faʻatulagaga o loʻo i ai nei ma le ogaoga o taga o taga e avanoa mo le maimoaina.

Faʻapipiʻi le disk

Faatasi ai ma lenei tulaga, e mafai ona e fatufatuina ala o faasalalauga e aofia ai se siosiomaga e toe faʻaleleia ai e faavae i Linux. O faila e manaʻomia mo le faʻamaumauga e le aofia i totonu o le pusa tufatufaina ma e faʻapipiʻi ese mai le faʻasologa o le polokalame.

O le faʻalauiloaina o le siʻosiʻomaga e tupu i le taimi o le pusa mai lenei faʻasalalauga, o lona uiga, e aunoa ma le manaʻomia e amata le OS.

Poloaiga

"Poloaiga Poloaiga" faʻaaogaina e faia kopi ma toe faʻaleleia galuega e aunoa ma le tatalaina o le faamalama o le polokalama.

Mama

  • Lafoaʻi soo se faʻamatalaga o loʻo i totonu o le komepiuta;
  • Le malosi e teu ai kopi i le ao;
  • Faʻatuina o se siosiomaga e toe faʻaleleia ai i luga o se taavale afi;
  • Faʻasaoina lipoti;
  • Faʻamatalaga Email;
  • Faʻamatalaga ma fesoasoani i le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Ua totogi le polokalama, ma mai lea taimi i lea taimi ofo e faatau le atoaga o le lomiga.

O le Windows Handy Backup o se polokalama faʻavaomalo ua mamanuina mo le kopiina o faila, laupepa, database ma faʻamatalaga atoa. Ina ia galulue faatasi ma le polokalame, e le tatau ona e iloa le nofoaga o le faʻamatalaga, ae na o latou ituaiga poʻo le faʻamoemoe. Lagolago e mafai ona teuina ma faʻatinoina i soo se mea - mai se komepiuta i le lotoifale i se server FTP mamao. O le faʻatulagaina o fuafuaga e mafai ai e oe ona faia ni faʻamaumauga masani e faʻaleleia ai le faʻalagolago i le polokalama.

Faʻasaʻo le Windows Handy Backup Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafouina lima Toe maua le EaseUS Todo Tatala Iperius Tomai Faʻalagolago Malosi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Windows Handy Backup o se polokalama mo le lagolagoina ma le toe faʻaleleia o faʻamaumauga o loʻo i totonu o le PC. Faʻatau faʻamaumauga i ao, e mafai ona faʻanofo mai se taavale afi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Novosoft Development LLC
Tau: $ 14
Toa: 67 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.11.0.37