Mail.ru Meli mo le seti

E-mail mai Mail.ru i le asō o se tasi lea o taʻiala i le Initaneti. Mo tagata e ona galuega e fesoʻotaʻi ma le fefaʻasoaʻiga o faʻamatalaga i lenei 'auʻaunaga meli, o le kamupanī o le igoa lava e tasi na faʻatuina atu se talosaga mo masini feaveaʻi i le Android. E le gata i lea e te aʻoaʻoina pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina mo le faʻaoga lelei.

Matou te fetuunai mail mail.ru i le Android

Meli mai Meli mai Mail.Ru mo le Android e toetoe lava a tutusa foliga ma galuega e pei o le laupepa. O iinei e mafai ona e auina atu ata, ata vitio, pepa o fomu eseese, musika ma sili atu. O lenei sei o tatou agai saʻo i le faatuina o le talosaga.

Lautele

  1. Ina ia alu atu i le vaega o le fetuutuunai, fai le swipe i le itu taumatau, pe kiliki i luga o taʻavale e tolu i le tulimanu pito i luga o le mata, ma valaau ai le lisi o tusi talosaga. Ona faapipii lea o le faamau i foliga o se mea e fai.

  2. I le lisi "Faasilasilaga" faʻanofo le slider i le tulaga o loʻo galue, filifili se fati ese mai isi faailo ma seti le taimi e le logoina ai oe e le tusi e uiga i mataitusi fou. O oe foi e mafai ona aofia ai nisi o filiga ma filifili tuatusi imeli e le mafai ona o mai ai imeli e oʻo mai ma se faʻaaliga faʻalogo.

  3. Lisi tafatafa "Failautusi" e mafai ai e oe ona fatuina se isi pusa, i le faaopoopo atu i le seti. O se mea sili ona lelei mo le teuina o imeli taua. Ina ia fatuina, kiliki i luga le ki o se faʻaopoopoga.

  4. I le palakalafa "Filu" E mafai ona e faʻauluina lauga o le a otometi lava ona gaosia ma auina atu i le pusa faʻamaufaʻailoga pe makaina le faitau. Ina ia faia lenei mea, i luga o le itulau muamua, kiliki le ki i le fomu o se faaopoopo, ona faaopoopo lea o le tuatusi imeli ole i totonu o le laina o tusia ma filifili le gaoioiga e faaaoga i lalo.

  5. Lua siata e lua "Faʻapipiʻi Faʻatasia" ma "Upload Images" faʻafesoʻotaʻi le auina mai o faila ia te oe. I le muamua laupepa, filifili po o fea mataupu o le a download ai e le kalani imeli mea faaopoopo, i le lona lua, faʻamaonia pe faapefea ona maua mai ata: i luga o le lima pe aunoa ma se fesoʻotaʻiga lelei.

  6. Ma le isi, tusi mea e manaʻomia ile talosaga.
  7. Afai e te le manaʻo i se tagata ese e ulufale mai i le meli mail.Ru mail mai le masini, ona fai lea i le tab "Pusa & Mamelemaʻi" E mafai ona e faʻasalalau le upu faʻamaonia po o le ulufale mai o tamatamai lima. Ina ia faʻagaoioia le puipuiga o le PIN, siaki le pusa talafeagai ma faʻamaonia tulaga talafeagai.

  8. I le lisi "Faʻalogoina o le leo" filifili se gaioiga o le a tuʻuina atu ma se faʻamaoniga patino.

Faʻamatalaga

I le lua parakalafa e sosoo ai, e mafai ona e setiina se ata faʻamatalaga ma tusi ai le tusiga o le saini.

  1. Tatala mea "Saini"e tusi ai le mea mulimuli o le tusi.
  2. Alu i le lisi "Igoa ma le avatar" ma faʻasaʻo faamatalaga talafeagai.

Mamanu

O lenei vaega o faʻasalalauga e aofia ai faʻamaumauga mo le fetuunaiga o le ituaiga o lisi o tusi.

  1. Ina ia faʻaalia se ata o tagata e mauaina, siaki le pusa "Avatar senders". Meataitasi "Uluai laina" o le a fesoasoani ia te oe e faʻatautaia vave le lisi, talu ai o le laina muamua o le savali o le a faʻaalia i tafatafa o le mataupu autu. "Tusi a kulupu" tuufaatasia ia tusi ma se mataupu se tasi i filifili.
  2. Faʻatoaga mea "Tusi Tuatusi"ina ia mafai ai ona faʻafetaui le fesoʻotaʻiga o masini ma le puseli. O le mea lea, pe a tusia se tusi, e mafai ona e filifili se tagata e maua mai le tusi o le tusi o le tusi talosaga ma mai fesootaiga.
  3. O le tulaga mulimuli lea i tulaga o le tagata mai le meli mai Mail.Ru.

I le maeʻa maeʻaeʻa ma faʻaaogaina vaega uma, o le ae fiafia e galulue i le imeli i le Mail.Ru Mail application.