Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega Windows

E i ai taimi e tatau ai i tagata lolomi lolomi ona faamama a latou masini. O lenei faiga e le faigofie i taimi uma, e manaʻomia ai le faʻaeteete ma le malamalama i nisi o tulafono mo le faʻatinoga o lenei faiga. Mo se fesoasoani, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se auaunaga faapitoa, ae o le aso nei o le a matou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona ausia lenei galuega i le fale.

Clean Printer Canon printer

Afai e te amata fufuluina le masini, e tatau ona e paʻi uma i vaega uma e tatau ai ina ia mafai ai ona e foia faafitauli na tulai mai pe aloese foi mai o latou foliga i le lumanaʻi. O vaega taʻitasi e faʻamamaina i lona auala. I nisi tulaga, o le a sau meafaigaluega i le laveai, ae o le tele o manipasi e tatau ona faia ma le lima. Seʻio tatou tilotilo i mea uma i le faasologa.

Laasaga 1: Vaʻaia fafo

Muamua o mea uma o le a tatou feagai ma pito i fafo. O lenei mea o le a manaʻomia ai le faʻaaogaina o se ie susu susu. Aʻo leʻi amataina, ia mautinoa e tape le mana i le lomitusi, aua le faʻaaogaina se ie laititi po o se fasi pepa e mafai ona toso ai luga. E le gata i lea, o le faʻaaogaina o vailaʻau vailaʻau, penisini poʻo le acetone ua faʻasalaina. O ia faʻavavevave e faigofie ona mafua ai le ogaoga o gaioiga.

A maeʻa ona e saunia le ie, ia e savali ma le faʻaeteete i vaega uma o meafaigaluega e faʻaumatia ai le pefu, pusa ma mea mai fafo.

Laasaga 2: Mata tioata ma le Scanner cover

E tele faʻataʻitaʻiga o le lomitusi Canon ua faʻapipiʻiina i se scanner faʻatasi. O lona pito i totonu ma le tapuni e taua tele. O aʻafiaga e faʻaalia i luga ia i latou e mafai ona aʻafia ai le faʻaitiitia o le lelei o le faʻatinoina o foliga, pe o le a amataina foi le faaletonu i lenei faagasologa. I lenei, matou te fautuaina foi oe e faʻaaoga se ie mago, e aunoa ma se moa, ina ia latou le tumau pea i luga. Faamama le ipu ma le pito i totonu o le tapuni, ia mautinoa ua le toe peʻa pe pisia.

Laasaga 3: Fafaga Rollers

O le le lelei o le fafagaina o pepa e masani lava ona afaina i le faaleagaina o le taʻavale e nafa ma lana felauaiga. Na o le le fautuaina o ia e faʻamamā, aua e matua malosi lava le taimi e tafe ai. Faia na o pe afai e tatau ai:

  1. Faapipii i le lomitusi, liliu, ma aveese pepa uma mai le fata.
  2. Uu le faamau "Taofi" ma mataʻituina le faailo faʻafuaseʻi. E tatau ona faʻafitu faʻafitu, ona tuʻuina atu lea o le ki.
  3. Faatali seia oʻo i le faaiuga o le faʻamamaina. O le a muta pe a taofi le taʻavale.
  4. O lea ua tutusa lava ma le pepa. A maeʻa ona taofi, faʻapipiʻi se faaputuga faaputuga A4 pepa i le fata.
  5. Tatala le faʻavaa e talia ai pepa ina ia mafai ona tuleia i fafo.
  6. Toe taofi le ki "Taofi"ao le pulou "Alaga" o le a le toe faʻafituina.
  7. A maeʻa le pepa, faʻamamāina le mama.

O nisi taimi e le fofoina le mea sese i le pepa pepa i lenei metotia, o lea e tatau ai ona e fufuluina lima ia rolle. Faaaoga se laumei susu susu mo lenei mea. Faamama mea uma e lua e ala i le aapa atu i totonu o le fata pito i tua. E taua le aua nei paʻi atu i ou tamatamailima.

Laasaga 4: Faamamaina o Papatusi

O le aveeseina o le palapala mai vaega i totonu o le lomitusi ua fautuaina ina ia faia i taimi uma, aua e mafai ona latou faia ni sima i luga o pepa ua maea ona lolomiina. Ma le lima e mafai ona faia lenei faiga e pei ona taua i lalo:

  1. Liliu le masini ma aveese pepa uma mai le fata pito i tua.
  2. Ave se pepa pepa A4, gaugau i le afa o le lautele, faʻasaʻo, ona tuʻu lea i le fata pito i tua ona o loʻo faʻasaga ia te oe le itu avanoa.
  3. Aua nei galo e tatala le pepa pepa maua, pe a le o le a amata le suega.
  4. Kiliki le ki "Taofi" ma taofiofi seia oʻo ina valu faʻafuaseʻi Ala, ona faʻasaʻo.

Faatali sei vagana ua tuʻuina atu pepa. Faʻalogo lelei i le nofoaga o le lafu, pe afai ei ai ni peni vaitusi, toe fai lenei laasaga. I le tulaga o le le toe faia o le taimi lona lua, solo ese le vaega o loʻo i totonu o le masini ma se lipine o le cotton poʻo le feoai. Ae leʻi faia lenei mea, ia mautinoa e tape le mana.

Laasaga 5: Cartridges

O nisi taimi e paʻu ese le vali i totonu o cartridges, o lea e tatau ai ona e faamama. E mafai ona e faʻaogaina le 'auʻaunaga o le' auʻaunaga tautua, ae o le galuega e faigofie ona foia i le fale. E lua auala e fufulu ai, e eseese i latou i le faigata ma le lelei. Faitau atili e uiga i faatonuga i lenei autu i totonu o la tatou isi tusiga i le sootaga lenei.

Faitau atili: Faʻamaeʻaina lelei o le pusa lolomi lolomi

Afai, pe a uma ona faʻamamā pe suia le vaitusi ink, o loʻo e iai se faʻafitauli i lona iloa, matou te fautua atu ia e faʻaaoga le taʻiala o loʻo maua i le mea o loʻo i lalo. O iina o le ae maua ai ni metotia e foia ai lenei faafitauli.

Faitau atili: Faʻasaʻo se mea sese ma le siakiina o se pusa lolomi

Laasaga 6: Faamamaina o Polokalama

O le avetaavale lolomi e aofia ai uiga eseese. I le lisi o mea e fai ai masini, o le ae maua ni meafaigaluega, pe a uma ona amata, o le a amata le fufulu mama o vaega. E mafai ona fai e le au fai meafaigaluega le mea nei:

  1. Fesoʻotaʻi le lomitusi i le komepiuta ma ia toe faʻaoga.
  2. Tatala i luga "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  3. Filifili se vaega "Meafaigaluega ma Lolomitusi".
  4. Suʻe lau faʻataʻitaʻiga i le lisi, kiliki-i luga ma kiliki "Seti Seti".
  5. Afai e le i ai le masini i le lisi, e tatau ona e faʻaopopo ma le lima. O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i le sootaga lenei:

    Vaʻai foi: Faʻaopoopoina se lomitusi i Windows

  6. Kiliki le lisi "Auaunaga" ma taʻavale se tasi o meafaigaluega faʻamamā o loʻo i ai.
  7. Mulimuli i le taʻiala taʻiala e faʻamaeʻa ai le faʻatinoga.

E mafai ona e faʻatinoina galuega uma ina ia ausia ai se taunuuga lelei. E le gata i lea, a maeʻa ona faia ia ituaiga o gaioiga, matou te fautuaina oe e faʻavasega le masini. O la matou isi tusiga o le a fesoasoani ia te oe e taulimaina ai.

Faitau atili: Faʻataʻitaʻia lelei le lomitusi

O lenei mea e faʻamaeʻaina ai le faagasologa o le faamamaina o masini lolomi. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le galuega e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi, o le a le faigata. O le mea autu o le mulimuli i faatonuga i le tonu ma le faʻaeteete e faia ai taga taʻitasi.

Tagai foi:
Toe faʻafouina le vaitusi vaitusi o le lolomiina o Canon MG2440
Toe faʻafou pampers i luga o se lomitusi Canon MG2440