ZyXEL Keenetic Start router configuration

I smartphones and tablets with the Android operating system, e le itiiti ifo i le tasi le suʻesuʻega e tuusao mai le pusa. I luga o nisi masini o Google Chrome, i luga o isi o le gaosiga a le gaosiga po o le paaga. O i latou e le maua le toʻa i le fofo masani e mafai ona faʻapipiʻi soo se isi lava upega tafaʻilagi mai le Google Play Market. E na o mataupu lava e lua poʻo le sili atu o ia talosaga e faʻapipiʻiina i luga o le polokalama, e tatau ona faʻapipiʻi se tasi oi latou o se mea e le mafai. E faʻapefea ona faia lenei mea, o le a matou faamatalaina i lenei tusiga.

Seti le upega tafaʻilagi le talafeagai ile Android

E tele naua suʻesuʻega ua atiaʻe mo masini Android, e ese uma mai le tasi i le isi, e tofu lava ma ona lava lelei ma mea le lelei. Ae e ui i eseesega i fafo ma galuega, o se gaioiga faigofie e pei o le atofaina o mea e le masani ai e mafai ona faia i ni auala eseese se tolu. O le a tatou faʻamatalaina e uiga ia i latou taʻitasi i auiliiliga i lalo.

Metotia 1: Faʻamaumauga Faʻatonu

O le auala sili ona faigofie o le atofaina o tusi talosaga i le faaletonu, e le gata i le upega tafaʻilagi, e faia tuusaʻo e ala i le faʻaogaina o faatulagaga o polokalama. Ina ia filifilia le mea autu autu, fai mea nei:

  1. I soo se auala e mafai ona tatala "Faʻatonu" lau masini feaveaʻi. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le alalaupapa i luga o le matala poʻo le faʻaaogaina o lea lava mea, ae i totonu o le lisi o mea e fai ai lisi, poo se faʻamaufaʻailoga tutusa i le faʻalapotopotoga faʻalauteleina faʻalauiloa.
  2. Skip i le vaega "Talosaga ma Faʻamatalaga" (e mafai foi ona taʻua o le faigofie "Talosaga").
  3. Suʻe le mea oi totonu "Faʻatonu Autu" ma faʻaaogaina. I luga o nisi o lomiga o le Android, e faia lenei mea e ala i se isi vaega, faʻaaogaina e pei o se ellipsis vertical poʻo se mea. "Sili atu".
  4. Filifili se mea "Talosaga Lelei".
  5. O iinei e mafai ai ona e setiina se 'upega tafaʻilagi le talafeagai, faʻapea foi ma le atofaina o isi' 'autu' faʻapitoa, e aofia ai le faʻaogaina o le leo, faila, faila, savali, ma isi. Filifili se mea Saini.
  6. O le a e vaʻaia se itulau ma se lisi o mea uma e faʻapipiʻiina i luga o upega tafaʻilagi. Faʻasaga i le tasi e te manaʻo e seti o se mea le lelei ina ia faʻaalia le faailoga tutusa i le itu taumatau.
  7. O lenei e mafai ona e saogalemu e alu i le faasee i le Initaneti. O fesoʻotaʻiga uma i faʻamatalaga, faʻasalalauga i feʻau ma avefeau vave o le a tatalaina i le masini o lau filifiliga.
  8. O lenei metotia e mafai ona taʻua saʻo o se tasi o mea aupito sili ona faigofie ma faigofie, aemaise lava talu ai e mafai ai ona e atofaina e le gata i le 'upega tafaʻilagi autu autu, ae faʻapea foi isi faʻaaogaina faʻaaogaina.

Metotia 2: Tautuʻuga o le Initaneti

O le tele o 'upega tafaʻilagi, faʻatasi ai ma le Google Chrome masani, faʻatagaina oe e tofia oe lava o se mea le faʻaaogaina i ona lava tulaga. E faia lenei mea i ni nai kiliki i luga o le lau o le masini feaveaʻi.

Manatua: I la tatou faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaalia le telefoni feaveai o Yandex Browser ma Mozilla Firefox, ae o le algorithm o loʻo faʻamatalaina i lalo e talafeagai i isi tusi talosaga e iai lenei uiga.

  1. Tatala le masini e te manaʻo e faʻaigoaina e avea ma masini autu. Saili se faamau i luga o le meafaigaluega e tatala ai le lisi, o le tele lava o nei mea e tolu i le itu taumatau, pito i lalo poʻo luga. Kiliki i luga.
  2. I le lisi, saili le mea "Faʻatonu"lea e mafai foi ona valaauina "Filifiliga"ma alu i ai.
  3. Faʻasalalau i le lisi o avanoa avanoa, maua ai se mea "Seti e pei o se mea e le faʻaaogaina" poʻo se mea tutusa i le uiga ma kiliki i luga.

    Manatua: I le Yandex Browser item "Seti e pei o se mea e le faʻaaogaina" o loʻo i ai i le lisi autu o suʻesuʻega, o loʻo faʻaalia i le itulau o le fale.

  4. A uma ona filifilia le mea na manaʻomia i le lau o lau telefoni po o lau laupepa, o le a faʻaalia se tamai faamalama e tatau ona e tapuni ai le faʻailoga "Faʻatonu".
  5. O lenei gaioiga o le a toe tuusaʻoina oe i le vaega o le faatulagaga. "Talosaga Lelei", lea na faʻamatalaina i le auala muamua. O le mea moni, o isi gaioiga e tutusa ma le 5-7 mea na faʻamatalaina e i luga: filifili le mea Saini, ma i luga o le itulau e sosoo ai ua e setiina se faailoga i luma o le tusi talosaga e te manao e faʻaaoga e avea ma masini telefoni feaveaʻi.
  6. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei metotia e leʻo ese mai le faʻaaogaina o faatulagaga e ala i le faatulagaga o le polokalama. I le iʻuga, o loʻo e maua pea lava oe i le vaega lava e tasi, na o le pau lava le eseesega e mafai ona amata ona e faia taga talafeagai i le taimi nei e aunoa ma le tuua o le masini.

Metotia 3: Mulimuli i le sootaga

O le auala mulimuli o le faʻapipiʻiina o se upega tafaʻilagi le talafeagai, lea tatou te faʻamatalaina, ei ai o latou tulaga tutusa e pei o le muamua oi latou na tatou mafaufau i ai. I le mulimuli i le algorithm o loʻo faʻamatalaina i lalo, e mafai ona e filifilia o le autu o soʻo se talosaga e lagolagoina ai lenei foliga.

Manatua o lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina pe afai e le o faʻamalamalamaina le masini le faʻaaogaina i lau masini pe faatoa maeʻa ona e faʻaofiina se mea fou mai le Faleoloa Taʻavale.

  1. Tatala se tusi talosaga e iai se fesoʻotaʻiga malosi i se 'upega tafaʻilagi, ma kiliki i luga e amata ai le suiga. Afai e aliali mai se faamalama ma se lisi o mea e avanoa, kiliki "Tatala".
  2. O se faamalama o le a aliali i luga o le lau o loʻo talosagaina oe e filifili se tasi o mea faʻapipiʻi e tatala le fesoʻotaʻiga. Kiliki i le tasi e te manaʻo e seti e fai ma le faaletonu, ona tapuni lea o le igoa "Taimi Uma".
  3. O le a tatalaina le sootaga i lau sailiga filifilia, o le a faauigaina foi o le autu autu.

    Manatua: O lenei metotia atonu e le galue i tusi talosaga e iai a latou lava polokalama mo le matamataina o sootaga. Faatasi ai ma na Telegram, VKontakte ma le tele o isi.

  4. Faʻaaogaina lenei metotia patino, o lona uiga, e tatau ai, e le tupu i taimi uma. Ae i mataupu na e faatoa uma ona e faʻaogaina ai se masini fou poʻo nisi mafuaaga, ua toe faʻaleleia le faʻaaogaina o talosaga talosaga, o le faigofie, sili ona faigofie ma vave.

Faʻasalaga: Faʻatuina se masini komepiuta e matamata i sootaga i totonu

I luga, matou te taʻua ai i totonu o nisi tusi talosaga o loʻo i ai se faiga e vaʻaia ai fesoʻotaiga, e taʻua o WebView. Ona o le lē mafai, a le Google Chrome poʻo le Android WebView tool integrated i totonu o le polokalama ua faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona suia lenei parakalafa, ae ui i lea, o le a muamua ona e manaʻomia ia maua se mea e sili atu i le fofo masani.

E le lagolagoina e tagata taʻavale popoto lenei tulaga, o lea e tatau ai ona e fiafia i tali mai tagata e le o lauiloa. O le isi filifiliga e mafai ona fai o ni mea e siakiina e fausia i totonu o le Android shell mai le tele o gaosi oloa poʻo faʻamaumauga masani. I ia tulaga, atonu o se mea e filifili mai ai.

Manatua: Ina ia faia laasaga ua faʻamatalaina i lalo, e tatau ona faʻaalia le lisi i le masini feaveaʻi. "Mo Atinaʻe". E mafai ona e iloa pe faʻapefea ona fai lenei mea i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai e le au faipisinisi ona filifili i le Android

Ma, ina ia suia le tagata matamata i itulau WebView, pe a maua sea ituaiga filifiliga, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" ma alu i vaega "Faiga"o loʻo i lalo.
  2. I totonu, filifili le aitema "Mo Atinaʻe".

    Manatua: I le tele o versions Android, e saʻo le lisi o le fausiaina i le lisi autu o nofoaga, e lata i lona iuga.

  3. Tusi i lalo le lisi o avanoa avanoa e maua ai le mea. "WebView Service". Tatala.
  4. Afai i totonu o le vaega ua filifilia o isi avanoa e matamata ai, e ese mai ia i latou ua tuufaatasia i totonu o le polokalama, filifili le mea e sili ona fiafia i ai e ala i le setiina o le leitio e faʻafeagai ma le tulaga galue.
  5. Mai le taimi nei, o fesoʻotaʻiga i tusi talosaga e lagolago ai tekinolosi WebView o le a tatalaina i luga o le faʻavae o le auaunaga o lau filifiliga.
  6. E pei ona taʻua i luga, e mamao lava mai taimi uma e mafai ai ona suia le faʻailoga tusitusi i totonu o talosaga. Ae afai ei ai se avanoa i luga o lau masini, o le ae iloa nei pe faapefea ona faʻaaogaina pe a manaʻomia.

Faaiuga

Matou te mafaufau i mea uma e mafai ona fai mo le faʻapipiʻiina o le masini e le faʻaaoga i masini Android. O le fea e filifili e maualuga atu ia te oe, e faavae i au oe lava manaʻoga. Matou te faʻamoemoe o loʻo fesoasoani lenei tusiga ia te oe.