Mail.ru Agent 10.0.20131

Faʻatau mai i luga o oloa a le AliExpress ua lafoina i le lalolagi atoa. E mafai ona faʻaavanoa i le ofisa lata ane poʻo se faifeau tumaʻoti tuusao i le nofoaga sao - e faʻalagolago i se maliliega ma le tagata faʻatau. O lea e matua taua tele le faʻatumu lelei o le faʻamatalaga faʻamatalaga ina ia le alu i se isi mea le afifi o loʻo manaʻomia.

Faʻaopoopo le tuatusi

I luga o le AliExpress, e mafai ona e faʻaopoopo i tua lau faʻamatalaga i lau faʻamatalaga faʻamaumauga.

Metotia 1: Faʻamatalaga faʻamatalaga

O le faʻamuamua o faʻamatalaga o faʻamatalaga i le faʻailoga o faʻamatalaga e mafai ai ona e faʻaogaina lenei faʻamatalaga i le lumanaʻi, faʻapea foʻi le faʻaitiitia o le taimi o le siakiina.

  1. Manaomia le alu i "My Aliite". O lenei mea o loʻo i totonu o le 'upega tafaʻilagi e aliali mai pe ae faʻapipiʻi le pepusi o le kusi i luga o le vaega tutusa i le tulimanu pito i luga o le itulau. Aʻo leʻi manaʻomia ona e teu i totonu pe resitala faʻatasi ma le 'auʻaunaga.
  2. O le itulau o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le faʻailoga faʻapipiʻi e tatalaina. I le itu tauagavale e mafai ona e vaʻai i se lisi autu. Lenei e tatau ona e filifilia le meataitasi "Tuatusi o Vaa".
  3. Afai e leai se faʻamatalaga e faaopoopoina, o le a ofoina atu e le faiga e faia ai. A leai, o le tagata faʻaaoga o le a vaʻai muamua i totonu o faʻamatalaga. E mafai ona faʻasaʻoina. Ma le tali tutusa "Faaopopo le tuatusi fou" o le a faʻatagaina oe e faʻaopoopo nisi faʻamatalaga tuatusi mo le faʻaaogaina i le lumanai. O faʻamatalaga faaopoopo o faʻamatalaga o le a tumau, o le a mafai e le tagata faʻatau ona filifili mai filifiliga uma na faia i totonu o le auaunaga pe a fai se faʻatau.
  4. Pe a uma le kiliki "Faaopopo le tuatusi fou" O se faʻailoga masani e tatala ai lea e mafai ai ona e ulufale i faʻamaumauga e manaʻomia ile meli.

Metotia 2: Pe a fai se faʻatau

E mafai foʻi ona e faʻaopoopo pe faʻasaʻo le tuatusi ao faagasolo le taimi o le siaki.

Lesona: Faʻasalaga i luga o le AliExpress

Pe a uma ona kiliki se ki Faʻatau Nei (pe a faʻatau se oloa mai le lau) poʻo le "Poloaiga mai lenei tagata faatau" (i le resitalaina mai le Basket i le mea na tuʻu muamua ai le fanua) o le tagata faʻaaoga o le a faʻafesoʻotaʻi atu i le pepa o le poloaiga. Lenei, o le mea muamua o le a manaʻomia le tuatusi faʻapipiʻi.

E i ai foi ni filifiliga "Faaopopo le tuatusi fou" poʻo "Faʻamaonia". O le faʻasalalauga poʻo le faʻauigaina o le a faʻapipiʻiina i le faʻamaumauga mo le faʻaaogaina i le lumanai.

Faatumu le pepa o le tuatusi

E tatau ona e faʻataunuʻuina le faʻatinoga mo le faʻatumuina o le pepa faʻamatalaga faʻamaumauga ma le tausiga sili ma le lapataiga. Soo se mea sese iinei e mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni o le a tuʻuina atu le vaega i le mea sese. O lea la pe a uma ona faʻatumu le pepa e sili ona lelei le toe faʻaluaina o faʻamatalaga uma.

  • "Igoa o le tagata talosaga"

    O lea e tatau ona e ulufale i le igoa, igoa ole igoa ma le lagolago a le tagata ole igoa o le a auina atu ai le vaega. E tatau ona tusia i le Latina, aua o le tele lava o tulaga, o kamupani mai fafo ma auaunaga e tufa atu o le a muamua ona tagofia le poloaiga. Cyrillic e le faʻaaogaina i soo se mea vagana ai i le CIS.

  • "Atunuu / Itumalo"

    O le ae manaomia le filifilia o lau atunuu mai filifiliga.

  • "Alatele, fale, fale nofo"

    E tatau ona e ulufale i le tuatusi tonu o lou nofoaga o nofo ai nei. Mulimuli i le faasologa o taualumaga o lou atunuu. E manaʻomia le tusitusi i le Latina.

  • "Region / Region / Region"

    E tatau ona e filifili mai le filifilia o le itu, le itulagi poʻo le itulagi o le nofo ai. O le lisi e faʻavae i luga o le atunuu ua filifilia.

  • "Aai"

    E tatau ona e ulufale i le igoa o lau taulaga. E tatau foi ona e tusitusi i le Latina, pe ulufale i le Igilisi Igoa o le aai, pe afai ei ai.

  • "Zip Zip"

    E tatau ona e ulufale i se code meli faapitoa i lou nofoaga e te nofo ai. I totonu o taulaga laʻititi, atonu o le tasi lea numera mo le nuʻu atoa, ao i ai i aai tetele o taʻitasi auala ei ai se faʻaaliga tulaga ese. Lalo o se taʻiala i le auala e maua ai lau zip code.

  • "Telefoni Telefoni"

    Faʻasologa atoa o le numera telefoni o loʻo iai nei. O le a faʻaaogaina e le aufaʻatau pe a iai se manaʻoga faanatinati e faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau, ae o le faʻaaogaina o lenei 'upega tafaʻilagi poʻo isi auala o fesoʻotaʻiga o le a le mafai.

I lalo ifo foi e mafai ona e tusitusi "Faʻaaoga e le faʻaaogaina"ina ia filifilia ai lenei tuatusi pe a tuu ni poloaiga fou. O le aoga e aoga i mataupu pe afai e tele ni pepa faʻatautaia a le tagata faʻatau ma faʻamatalaga meli, ae masani ona faʻatonu na o le tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e filifilia lau tuatusi fale.

Faasologa o Falemeli

E tuʻuina atu lenei pepa i pou taitasi ina ia faafaigofie ai le fesuiaiga o mataitusi poʻo pusa i le faagasologa o le felauaiga i le tagata e mauaina. O le a maua e le tagata faʻatau lana poloaiga i le ofisa, o lona faʻasologa tusi na ia faʻaalia i le tuatusi pe a tuʻuina le poloaiga.

Saili lau code zip ua faigofie tele. Ina ia faia lenei mea, e sili ona lelei le faʻaaogaina o le punaoa aloaia a le Falemeli Rusia.

Falemeli o le Falemeli a Rusia

O iinei o le a talosagaina ai oe e ulufale i lau tuatusi e vavaeeseina e komi i le faatulagaga lenei:

Atunuʻu, Itumalo / Region / Edge, Aai (poʻo le taulaga), Alatele, Fale

E mafai foi ona e faʻaaoga le faʻatulagaina o le faʻatulagaga o le faʻatulagaina o igoa Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le foliga o se aū i le laina o le initaneti o fesili ma faataga avanoa i le site i le geodata user.

O le mea e leaga ai, o le otometi e naʻo le aoga mo aai tetele. I le tele o tulaga, o le tuatusi e mafai ona fuafuaina le sao i le sese sese o le faʻalauiloaina o le aai.

O loʻo i ai isi faʻapogai o lenei faʻamatalaga, ae na o luga lava o faʻamaumauga a le Falemeli Rusia e vave faʻafouina i tulaga o suiga i le fausiaina o faʻamatalaga.

I le tulaga o le saʻo e faʻatumu le pepa ma faʻamatalaga tuatusi, o le a le tatau ona e popole i le mea moni o le vaega o le a alu i le itu sese. Afai i le faagasologa o le siakiina o le faasologa o loʻo i ai faafitauli, e tatau ona e siaki ma, pe a manaʻomia, fetuunai au faʻasalalauga. E mafai foi e le tagata faatau ona logoina e uiga i ai.