O le a le mea e fai pe afai e le faʻapipiʻi faʻaopoopoga i Google Chrome


Pe a muamua ona faʻaaogaina e le aufaitau Apple oloa, e laʻititi pe a leiloloa, mo se faʻataʻitaʻiga, ao faʻaaogaina le iTunes. Ona o le mea moni o iOS e matua ese lava mai isi fausaga faʻatautaia, e masani ona i ai i tagata faʻamatalaga fesili pe faapefea ona ausia lenei mea poʻo lena galuega. O le asō o le a tatou taumafai e iloilo auiliili auala e sii ai musika i le iPhone e aunoa ma le faaaogaina o iTunes.

Atonu e te iloa o le faʻaaogaina o iTunes e manaomia e galue ai ma gaosi Apple i lau komepiuta. Talu ai ona o le vavalalata o iOS, puʻeina musika i lau masini e aunoa ma le faʻaaogaina o lenei polokalama o se faʻafitauli.

Faʻafefea ona e siiina musika i le iPhone e aunoa ma iTunes?

Metotia 1: Faʻatau Musika i le iTunes Store

O se tasi o faleoloa e sili ona tele i luga o le initaneti iTunes Store e faʻaalia ai o tagata faʻaaogaina Apple o le ai ai iinei e maua uma musika talafeagai.

E tatau ona ou fai atu o tau i lenei faleoloa e sili atu nai lo le tagata i le musika, ae, i se faaopoopoga, i se faaopoopoga e te maua ni tulaga taua tele:

  • O musika uma e faʻatauina e naʻo oe lava, ma e mafai ona faʻaaogaina i komepiuta Apple uma e te i ai i totonu o lau Apple ID account;
  • O au musika e mafai ona sii uma i le masini, ma e tu i totonu o le ao, ina ia le nofo ai i se avanoa faatapulaa i le masini. Tuuina atu le telefoni feaveai, o lenei metotia o le teuina o musika ua avea ma mea sili ona manaia mo tagata faaaoga;
  • I le fesoʻotaʻiga ma le faʻamalosia o faiga e faʻafefe ai pagota, o lenei metotia o le mauaina o musika i lau iPhone e sili ona lelei.

Metotia 2: Talia musika i le teuina o le ao

Mo le aso nei o loʻo i ai se aofaʻi tele o auaunaga i le ao, o loʻo taumafai uma i latou e faʻataunuʻu tagata fou i le tele o gigabyte o le vanimonimo ma mea manaia fiafia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻuina atu le atinaʻeina o le Initaneti telefoni feaveaʻi, 3G ma le 4G telefoni fesoʻotaʻiga e avanoa mo tagata e naʻo le penny. Aisea e le faʻaaogaina ai lenei mea ae le faʻalogo i musika e ala i soʻo se faaputuga faaputuga e te faʻaaogaina?

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi ao Dropbox O le faʻaaogaina o le iPhone o se tagata faigofie, ae e mafai ona faʻalogo i au musika e sili ona e fiafia i ai.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaoga le faʻaogaina o le malulu o Dropbox

Ae paga lea, talu ai ona o le vavalalata o le iOS, o le a le mafai ona e faʻapipiʻiina lou puʻega musika i lau masini mo le le faʻalogologologo, o lona uiga e te manaʻomia se avanoa faifaipea i le fesoʻotaiga.

Metotia 3: download musika e ala i musika faapitoa musika

O Apple o loo tauivi malosi ma le gaoi, ma o le mea lea i totonu o le Faleoloa i aso uma ua atili ai ona faigata le sailia o auaunaga musika lea e mafai ai ona maua le musika i lau masini e aunoa ma se totogi.

Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e sii musika i lau masini mo le le faʻalogologo i le faʻalogologo, e mafai ona e maua auaunaga faʻasoa, mo se faʻataʻitaʻiga, le talosaga "Music Vkontakte", o le faaiuga aloaia mai le upega tafaʻilagi Vkontakte.

Faʻatau le talosaga Music.Vkontakte

O le autu o lenei talosaga e mafai ai e oe ona faʻalogologo i musika uma mai le upega tafaʻilagi Vkontakte mo le saolotoga (luga o le initaneti), pe afai e te manaomia e sii musika i lau masini e faʻalogo ai e aunoa ma le faʻaoga i le Initaneti, o le ae 60 minute o faasalalauga musika mo le leai o se totogi. Ina ia faalautele lenei taimi, o le ae manaʻomia le faʻatau mai o se saofaga.

E taua le matauina, e pei foi o isi auaunaga talitutusa, o musika e teuina mo le le maua o le faalogoina e le o teuina i totonu o le "Music" talosaga, ae i se talosaga lona tolu, i le mea moni, lea na faatino ai le siiina. O se tulaga talitutusa e iai ma isi auaunaga talitutusa - Yandex.Music, Deezer Musika ma tutusa.

Afai ei ai a oe lava filifiliga mo le siiina o musika i se masini Apple e aunoa ma le iTunes, faʻasoa lou malamalama i faʻamatalaga.