Faʻamaumauga o le Liliugatusi o le Initaneti

I le taimi nei Javascript (gagana tusitusi) i luga o nofoaga sa faʻaogaina i soo se mea. Faʻatasi ai, e mafai ona e faia le 'upega tafaʻilagi itulau sili atu le olaola, sili atu ona aoga, sili atu ona aoga. O le faʻaaogaina o lenei gagana e lamatia ai le tagata faʻaaoga i le le lelei o le faʻatinoga o le 'upega tafailagi, o lea e aoga ai le siakiina pe mafai ona faʻamaonia le javascript i lau sailiga.

Le isi, mafaufau i le auala e mafai ai e le Javascript ona faia i totonu o se tasi o lauiloa sili ona lauiloa Internet Explorer 11.

Faʻasologa JavaScript i Internet Explorer 11

  • Tatala le Internet Explorer 11 ma kiliki le ata i le tulimanu pito i luga o lau 'upega tafaʻilagi. Auaunaga i le foliga o se mea e faʻaaogaina (poʻo se tuufaatasiga o ki Alt + X). Ona i luga o le lisi e tatala, filifili le aitema Mea e teu ai mea

  • I le faamalama Mea e teu ai mea alu i le tab Saogalemu

  • Le isi, kiliki O le isi ...
  • I le faamalama Taimi maua le mea Scenarios ma fesuiaiga Tusitusi Faagaoioi i le faiga Enable

  • Ona kiliki lea o le faamau Ok ma toe amataina lau PC e teu ai tulaga ua filifilia

Javascript o se gagana ua mamanuina e faigofie ona faʻapipiʻi ai tusiga i polokalama ma faʻaoga, e pei o upega tafaʻilagi. O lona faʻaaogaina e tuʻuina atu ai le mea o loʻo i ai galuega, o lea e tatau ai ona e faʻatagaina le Javascript i luga o le initaneti, e aofia ai Internet Explorer.