Razer Cortex: Gamecaster 8.3.20.524


Vaai faalemafaufau ua e tatalaina se itulau laupepa, ma o lo oi ai ni vitio e te fiafia i ai, musika ma ata e te manao e le gata ina taʻalo i totonu o le masini, ae ia teu foi i luga o lau komepiuta mo le faʻaaogaina o le offline. Faʻaopoopoina FlashGot mo Mozilla Firefox o le a mafai ai ona faia lenei galuega.

FlashGot o se faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox browser, o se tagata e faʻapipiʻiina lea e vaʻaia sootaga i faila ma ave i latou i lau komepiuta.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi FlashGot mo Mozilla Firefox?

1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le pito o le tusiga i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula ma kiliki le ki. "Faʻamau" e amata ai le faʻatulagaga.

2. O le ae manaʻomia le faʻatagaina ma le faʻapipiʻiina o le Lulu mo Mazila.

3. Ina ia mafai ona faʻatumu le faʻatulagaga, o le ae manaomia le toe toe faʻafouina o le masini.

Faʻafefea ona faʻaaoga FlashGot?

O le fatu o FlashGot o lenei meafaigaluega e mafai ai e oe ona e siiina faila o le aufaasālalau mai i soo se nofoaga i luga o le Initaneti. Afai e leai ni faʻamatalaga avanoa mo FlashGot, e le mafai ona faʻaalia le up-on icon, ae o le taimi lava e iloa ai, o le faʻaopoopoga o le a faʻaalia i le tulimanu pito i luga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te mananao e sii se faasologa o laasaga sili ona e fiafia i ai. Ina ia faia lenei mea, matou te tatalaina i totonu o le masini se itulau ma le vitio matou te mananao e sii mai, tuu i luga o le toe faafoi, ona kiliki lea o le atigilima faaopoopo i le tulimanu pito i luga.

Mo le taimi muamua, o le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau o loʻo e manaʻomia ai le faʻamaonia o le faʻailoga o le a faʻaolaina ai. A maeʻa lena, o le a le aliali mai se faamalama talitutusa, ma FlashGot o le a amata loa ona sii mai le faila.

O le a amata e le masini ona sii mai se faila (poʻo faila), lea e mafai ona e siaki i le lisi o mea e maua mai Firefox. A maeʻa le download, o le a avanoa le faila mo le toe fai.

O lenei, seʻi o tatou liliu atu lou mafaufau i faʻalapotopotoga a FlashGot. Ina ia mafai ona oʻo i le faʻaopoopoga o mea, kiliki i le lisi autu i le pito i luga taumatau o le masini ma filifili le mea i le lisi e aliali mai. "Faʻaopoopoga".

I le itu tauagavale, alu i le lisi "Faʻaopoopoga". I le taumatau i tafatafa o le FlashGot faʻaopoopo, kiliki le ki. "Faʻatonu".

O le a faʻaalia le laupepa o le FlashGot. I le lisi "Manatu taua" o loʻo i totonu o vaega autu o FlashGot. O iinei e mafai ona e suia le pule o le download (e ala i le faaletonu, ua fausia i totonu o le masini), faapea foi ma le faatulagaina o togi mo le faaopoopo-faaopoopo.

I le lisi "Menu" fetuʻunaʻi faʻalauiloa e ala i FlashGot. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia, e mafai e le faʻaopoopoga ona faʻaleleia mai tafaʻi uma i totonu o le masini.

I le lisi "Manatu" E mafai ona e taofiofia le amata amataina o faʻailoga, faʻapea foʻi ma le faʻaopoopoina o faʻaopoopoga o faila e lagolagoina e FlashGot.

Faʻasalaga i luga o tafaʻai totoe o loʻo fautuaina e tuua le faʻaletonu.

FlashGot o se faʻaopoopoga mamana ma faʻamalosi mo le siiina o faila e ala i le Mozilla Firefox browser. Ma e tusa lava pe mafai ona taina le faila i luga o le initaneti, e mafai lava e FlashGot ona teuina i le komepiuta. I le taimi nei, o le faʻaopoopoga e tufatufaina atu e aunoa ma se totogi, ae o luga o le upega tafaʻilagi a le au foaʻi foaʻi ua tatala, lea e talia foaʻi tauofo mai tagata faʻaoga mo le atinaʻe atili.

Tikiake FlashGot mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia