Bluestacks 4.1.11.1419


O le faʻaaogaina o le Windows Memory Diagnostic Utility o se polokalama laʻititi mai Microsoft, na faia mo suʻesuʻega sili atu o le manatuaina o le PC mo mea sese.

Faʻamanatuga o mafaufauga

O le masini komepiuta e sau i foliga o se ata pulou puʻe mo faʻamaumauga i luga o soʻo se mea e teu ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se komepiuta flash flash. O le suʻega e amata vave lava pe a fai seevae komipiuta.

O le umi o le suʻega e faalagolago i le tele o le RAM. Ua tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga le avanoa e taofi pe faʻamalo le siakiina. Afai o le suʻega na faʻaalia mai mea sese, o le a foliga mai e sese le faʻaoga ma e tatau ona suia. Mo se faʻamatalaga saʻo lelei o fasi leaga e tatau ona siaki taitasi.

Mama

  • Telefoni feaveaʻi ma soo se uʻamea;
  • O le galulue faatasi ma le aoga e le manaʻomia ai ni poto faapitoa ma tomai;
  • Lelei maualuga i le sailia o sese RAM;
  • Tufatufaina saʻoloto mai totogi.

Faʻafitauli

  • Le lava le faʻamalosi;
  • O suʻega e aunoa ma se malologa, lea e le mafai ai ona faʻasalalau;
  • E le faasaoina faʻamaumauga ile siaki i luga o se puʻupuʻu.

O le faʻaaogaina o le Windows Memory Diagnostic Utility o se polokalama faʻapitoa ma vave mo numera o le mafaufau faʻafitauli. Faʻailoa i le maualuga ma le saʻo o le iloa o mea sese.

RightMark Memory Analyzer Suʻega Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Vitio WinUtillities Memory Optimizer Mea Faʻailoa

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamaumauga o le Windows Memory Diagnostic - aoga mo le suʻesuʻeina o le RAM mo le i ai o ni faaletonu. E sau i le tulaga o se pusa puʻe.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Microsoft Corporation
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 0.4