Faʻafefea ona faʻaleleia DirectX? Aʻo: e le mafai ona amataina le polokalama, o le d3dx9_33.dll faila e misi

Talofa

O le aso nei e aafia ai le au taaalo. E masani lava, ae maise lava i luga o komepiuta fou (poʻo le taimi foi e te toe faʻaleleia ai Windows), pe ae amataina taaloga, sese e pei "E le mafai ona amataina le polokalame ona e le i ai i le komepiuta le faila d3dx9_33.dll. Taumafai e toe faʻaleleia le polokalama ..." (silasila Ata 1).

I le auala, o le faila d3dx9_33.dll e masani lava ona tupu i se isi vaega: d3dx9_43.dll, d3dx9_41.dll, d3dx9_31.dll, ma isi. O na sese o lona uiga o loʻo misi le PC i le D3DX9 (DirectX). E talafeagai le manaʻomia ona faʻafouina (faʻaeʻe). I le auala, i le Windows 8 ma le 10, e ala i le lē mafai, o nei vaega DirectX e le o faʻapipiʻiina ma o mea sese faapena i luga fou o faiga faʻapipiʻi e le masani ai! O lenei tusiga o le a tilotilo i auala e faʻafou ai DirectX ma faʻaumatia nei mea sese.

Fig. 1. Faʻailoga masani o le leai o ni faletusi o DirectX

Faʻafefea ona faʻaleleia DirectX

Afai e le fesoʻotaʻi le komepiuta i le Initaneti - faʻafouina le DirectX e fai si faigata. O se filifiliga faigofie o le faʻaaogaina lea o nisi o ituaiga o le taaloga, i le tele o taimi, e ese mai le taaloga, o le saʻo saʻo o le DirectX o loʻo i luga ia i latou (tagai Ata 2). E mafai foi ona e faʻaaoga le afifi e faʻafou ai le avetaʻavale Driver Pack Solution, lea e aofia ai le faletusi DirectX atoa (mo nisi faʻamatalaga e uiga i ai:

Fig. 2. Faʻaaogaina o le taaloga ma DirectX

Filifiliga lelei - pe a fesoʻotaʻi lau komepiuta i le Initaneti.

1) Muamua e tatau ona e faʻapipiʻi se masini faʻapitoa ma taʻavale. Lisi i lalo.

//www.microsoft.com/ru-ru/download/details.aspx?id=35 o le faʻapitoa faʻapipiʻi Microsoft mo le faʻafouina o DirectX i luga o se PC.

- Taʻiala DirectX (mo i latou e fiafia i se faʻamaumauga faapitoa o le faletusi).

2) O le isi, o le DirectX installer o le a siakiina lau polokalama mo le i ai o faletusi ma, pe a talafeagai, faʻaleleia, o le a uunaia oe e faia lenei mea (silasila Ata 3). O le faʻatulagaina o faletusi e faʻalagolago lava i le saoasaoa o lau Initaneti, talu ai ona o le a maua mai pusa o loʻo misi mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft.

I le averesi, o lenei taotoga e 5-10 minute.

Fig. 3. Faʻapipiʻiina o Microsoft (R) DirectX (R)

A maeʻa ona faʻapipiʻi DirectX, o le a le toe i ai i le komipiuta mea sese (e pei o le Ata 1) (i luga o laʻu PC, o lenei faafitauli "ua mou atu").

Afai o le mea sese ma le leai o le d3dx9_xx.dll ua aliali mai ...

Afai e manuia le faʻamatalaga, e le tatau ona aliali mai lenei mea sese, ae ui i lea, o nisi tagata e faʻaaogaina le faafeagai: o nisi taimi e tutupu ai mea sese, e le faʻafouina e le Windows DirectX, e ui lava e leai ni vaega i le polokalama. O le mea moni, e mafai ona e toe faʻaofiina le Windows, ma e mafai ona e faia faigofie ...

1. Muamua tusia i lalo le igoa tonu o le faila misi (pe a oʻo mai se matala sese i luga o le mata). Afai e aliali mai le mea sese ma e vave ona mou ese atu - e mafai ona e taumafai e faia se faʻatautaia (e uiga i le fatuina o screenshots iinei:

2. A maeʻa lena, e mafai ona sii mai se faila faapitoa i le Initaneti i le tele o nofoaga. O le mea autu e manatua e uiga i lapataiga: e tatau ona i ai i le faila le faʻaopoopoga DLL (ae le o le EXE), e masani lava o le faila ole na o ni nai megabytes, e tatau ona siakiina le faila faila i se polokalama antivirus. E mafai foʻi ona i ai le faʻamaumauga o le faila o loʻo e suʻeina, ma o le a le lelei le taʻaloga ...

3. I le isi itu, e tatau ona kopiina lenei faila i le komipiuta o polokalama a le Windows (tagai Ata 4):

  • C: Windows System32 - mo le 32-bit Windows system;
  • C: Windows SysWOW64 - mo le 64-bit.

Fig. 4. C: Windows SysWOW64

PS

Ua ou maua uma lava. Taʻaloga lelei uma. O le a ou matua faafetai lava mo auivi faaopoopo i le tusiga ...