Ad Muncher 4.94

A maeʻa ona faʻaopoopo se laulau i totonu o le MS Word, e masani lava e tatau ona faʻanofo. E faigofie ona fai lenei mea, ae o tagata e leai ni tomai e ono i ai nisi o faʻafitauli. O le auala e faʻafeiloaʻi ai le laulau i totonu o le Upu i so o se nofoaga i luga o se itulau poʻo se pepa o le a matou faamatalaina i lenei tusiga.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Upu

1. Tuu le taula i luga o le laulau, i le pito i luga pito i luga e aliali mai se ituaiga o ata . O le faailoga lenei o le laulau o loʻo fusifusia, e tutusa ma le "taula" i mea faʻataʻitaʻi.

Lesona: Faʻafefea ona taula i le Upu

2. Kiliki i luga o le faailoga lenei i le itu taumatau o le kuki ma faʻagasolo le laulau i le taʻiala manaʻomia.

3. Faʻasaga le laulau i le nofoaga o loʻo manaʻomia i luga o le itulau poʻo le pepa, faʻasaʻo le faamaumatau i le itu taumatau.

Siʻitia o se laulau i isi polokalama fetaui

O se laulau na fatuina i le Microsoft Word e mafai ona siitia i soo se isi lava polokalama talafeagai pe a manaʻomia. E mafai ona avea lenei polokalame ma se polokalame mo le faia o faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, PowerPoint, poʻo soʻo se isi lava polokalama e lagolagoina le galulue faatasi ma laulau.

Lesona: E faʻafefea ona sii se laulau Upu i PowerPoint

Ina ia siitia se laulau i se isi polokalame, e tatau ona kopi pe tipi ese mai se pepa o le Upu, ona pasi atu lea i totonu o se faamalama o se isi polokalama. E sili atu faʻamatalaga auʻiliʻili pe faʻapefea ona faia lenei mea i le tatou tusiga.

Lesona: Kopi o laulau i le Upu

I le faaopoopo atu i le aveesea o laulau mai le MS Word, e mafai foi ona e kopiina ma faapipii i totonu o se nusipepa tusitusi se laulau mai se isi polokalame talafeagai. E le gata i lea, e mafai foi ona e kopiina ma faapipii le laulau mai soʻo se 'upega tafaʻilagi i luga ole faʻalauteleina ole aofaʻi ole Initaneti.

Lesona: Faʻafefea ona kopi se laulau mai le saite

Afai e fesuiaʻi le foliga poʻo le fesuiaiga pe ae faʻapipiʻi pe lafo se laulau, e mafai ona e faʻatulagaina i taimi uma. Afai e tatau ai, ia vaʻai ia matou faʻatonuga.

Lesona: Faʻatulagaga o se laulau faʻatasi ai ma faʻamaumauga i le MS Word

O lena mea uma, o lea ua e iloa le auala e faʻafeiloaʻi ai le laulau i totonu o le Upu i so o se itulau o le pepa, i se pepa fou, faʻapea foi i soʻo se isi polokalama talafeagai.