Antiradar i luga o le Android

O talosaga, lea o le a talanoaina i lenei tusiga, e ui lava e taua o le "anti-radar", ae o le mea moni lava e suia ai le matala o le radar. Latou te le faʻailogaina le faailo a leoleo (o le solia lea o le tulafono i Rusia ma fafo atu), ae lapatai atu o loʻo i ai se mea pueata po o se faʻataʻitaʻiga leoleo i luma atu, o le a laveaʻiina oe mai sala tupe le talafeagai. O le mea moni, o nei tusi talosaga e le aoga atoatoa, e pei o, faʻamatalaga eletise eletise eletise, ae i se tau latou te sili atu le taugofie.

O le aano o la latou galuega o loʻo i totonu o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga o faʻamatalaga i le va o avetaavale, o le, i le maitauina o se mea pueata poʻo se meli, maka i luga o le faafanua. Aʻo leʻi faʻaogaina lenei mea poʻo lena talosaga, ua fautuaina e suʻe le saʻo ole GPS e ala ile alu i fafo ma lau telefoni (faasologa faatagaina e oʻo ile 100 mita). O lenei mea o le a fesoasoani ia te oe e faʻaaoga ai GPS Test.

O le faʻaaogaina o faʻamalama i totonu o nisi atunuu e faʻasaina e le tulafono. A o lei malaga atu i fafo, ia mautinoa e siaki tulafono a le atunuu o loʻo e asiasi i ai.

HUD Antiradar

O lenei talosaga o le a le masalomia le talisapaia e le tele o le au pasi. O le galuega autu: lapataiga e uiga i kamera ma le radar DPS. O le igoa o le HUD e taua mo HeadUp Display, o lona uiga o "faailoga i luga o le matagi." Ua lava le tuu o le telefoni i lalo o le tioata, ma o le a e vaʻai i faʻamatalaga talafeagai talafeagai i ou luma. I tua atu o le uili e faigofie lava, talu ai e leai ni tagata faaopoopo e manaʻomia. Naʻo le toe foʻi i tua: o le vavalalata e mafai ona le iloa i le susulu o le tau.

O le faʻafanua o kamera faʻapipiʻi e aofia ai Rusia, Iukureini, Kazakhstan ma Belarus. Faʻafouina i luga o le 'upega tafaʻilagi i le free version e maua i le na o le tasi i le 7 aso O le tau o le totogi o le tau e 199 rubles, e totogi i le taimi (e aunoa ma se saofaga) ma e tele galuega aoga (e aofia ai le fesoʻotaʻiga i le leitio lipine e ala i le Bluetooth). A o lei faatauina mai le totogi, taumafai le polokalame mo 2-3 aso. Mo tagata faʻaaoga o le Samsung Galaxy S8, o le talosaga atonu e le lelei le galue.

Tusia HUD Antiradar

Antiradar M. Radar Detector

O se faʻatulagaga muliluala ma le mafai ona siaki toetoe lava o ituaiga uma o taʻavale leoleo. I le faaopoopo atu i ai, e mafai e tagata faʻapitoa ona faia ni lapataiga faʻapitoa e uiga i mea lamatia ma fefaʻatauaʻiga o leoleo mo isi avetaʻavale, ma maka saʻo i luga o le faʻafanua o le talosaga. E pei o le HUD Antiradar, o loʻo i ai se faʻaata faʻaata mo le faʻaalia o faʻamatalaga ile matagi. Pe a faatusatusa i le talosaga talu ai, o le inisiua e lautele atu: faaopoopo i Rusia, faafanua o Ukraine, Belarus, Kazakhstan, Armenia, Georgia, Azerbaijan, Siamani, Finelani. O le talosaga e mafai ona faʻaaogaina i masini eseese - mo lenei faʻamoemoega e sili atu le lesitalaina o se teuga tupe ina ia mafai ona maua ai faʻamatalaga patino.

A maeʻa le faʻatulagaga, o le a faʻaaogaina le 7-day trial mode. Ona e mafai lea ona faʻatau se faʻamatalaga totogi mo 99 ruuga poʻo faʻaauau pea ona faʻaaogaina, ae faʻasaina (na o le offline offline mode). Fiafia fou fou "Suʻega Taʻavale" faʻaalia le nofoaga o le pakaina o lau taavale ma e oʻo lava i se auala e uia ai.

Download Antiradar M. Radar Detector

Smart Driver Antiradar

O loʻo iai se lapisi tele (toetoe lava o atunuʻu CIS ma Europa) ma galuega. O le totogi totogi e galue e ala i le saofaga (99 rubles i le masina). Faʻasalaina e aunoa ma naʻo mea na e faʻaaoga e le tagata faʻapipiʻi. I le faaopoopo atu i le logoina e uiga i taʻavale ma nofoaga matautia, o loʻo avanoa se ata vitio e mafai ona faʻaaogaina e avea o se DVR (i le free version, e mafai ona e tusia le vitio i le 512 MB i le tele). Faʻamasinoga "Vave Amata" e faʻatagaina oe e faʻaopoopo se faʻamalo i le taimi lava e tasi e mafai ai e le Avetaavale Taʻavale ona tuʻufaʻatasia ma se taʻutaʻua poʻo ni faʻafanua.

O tali i fesili e tulaʻi mai e mafai ona maua i le vaega lagolago i faʻamatalaga aoga. O mamanu faʻapitoa ua fuafua e faʻaaoga le talosaga faʻatasi ma le tagata folau. I le taimi o le faigamalaga, e le manaʻomia le fesoʻotaʻiga i luga ole initaneti, e lava le faʻafouina o le faʻavae ao le i tuua.

Faʻasaʻo le Smart Driver Antiradar

Antiradar MapcamDroid

E pei foi o isi talosaga, e lua auala e maua i MapMapDroid: talaʻaga ma le radar. O le talaaga e faʻaaogaina mo le galuega tutusa ma le avetaʻavale, o le radar e faʻaaoga mo lapataiga vaaia ma leo. O loʻo avanoa le talosaga mo faʻamatalaga mo le sili atu ma le 80 atunuu. O le saolotoga ei ai se faʻamaumauga faʻamaumauga e na o le lapatai e uiga i ituaiga autu o kamera. O le faʻasalaga e fesoʻotaʻi ai galuega faʻatulagaina, lapataiga e uiga i auala leaga, patipati vevela, siaki taavale, ma isi.

Mo lapataiga, o loʻo faʻaogaina e le talosaga faʻamatalaga na lafoina i luga o le auala o avetaavale Mapcam.info. O le faʻaleleia o le faʻaogaina o le polokalama e mafai ai ona e faʻamalamalamaina ituaiga o lapataiga mo ituaiga taʻavale taitasi.

Download Antiradar MapcamDroid

GPS AntiRadar

O le saolotoga e mo naʻo faʻataʻitaʻiga naʻo, leai ni faʻaopoopoga avanoa e maua. O le faʻatau mai o se tupe faʻaalu, e maua ai e le aufaʻailoga le tele o faʻamatalaga i le database, o le gafatia e galulue faʻatasi ma le kovana, galuega o le faʻaopoopo ma le faʻasaʻoina o ata fou.

Faʻapitoa: faʻamatalaga vavalalata, gagana Rusia, faʻatulagaga talafeagai. O lenei tusi talosaga e fetaui mo tagata e faʻaaogaina meafaigaluega e itiiti lava galuega.

Tikiake GPS AntiRadar

Vaavave vave

Navigator faʻatasi ma se faafanua o kamela. E mafai ona e faʻaaogaina mo le saʻolotoga i le avetaʻavale avega, faʻaopopo au mea faitino, talia lapataiga. Afai e te kiliki i luga o le atigipusa ataata, o le ata e tolu-ata o le nofoaga na faʻapipiʻi ai ona matala. O le toe faʻafoʻi tele o le tele o faʻasalalauga, e aofia ai le faʻataʻitaʻiga atoa, ae e faigofie lava ona faʻaumatiaina e ala i le faatauina mai o tupe faʻaalu mo le 69.90 ruʻu - o le tau e tauva tele pe a faatusatusa i isi talosaga.

Pe a oʻo i le tulaga "Widget" I luga o le lau, 2 pusa laititi e iai faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa ma le telefoni lata ane o le a faʻaalia pea i luga o isi faamalama. O faʻamalo leo e mafai ona le mafai. E pei ona i ai i le polokalame Antiradar M, o loʻo i ai se sailiga suʻesuʻega mo se paka taʻavale.

Tikiake Siata Vaʻaia

TomTom Taavale Taavale Femalagaaʻi

Vaavaaia le maimoaina o kamera i luga o le faafanua, lapataiga leo ma le leo ao taʻavale, faʻatasi ai ma le widget, e pei ona i ai muamua i le talosaga. Lelei, matagofie matagofie, leai se faasalalauga, faamatalaga faavae ua faaliliuina i le gagana Rusia. O le toe faafoi autu - e na o le initaneti e fesoʻotaʻi ai.

I le auala avetaʻavale, e le gata o le saoasaoa o loʻo iai i le taimi nei, ae faʻapea foi lona tapulaʻa i lenei vaega. O se talosaga atoatoa e leai se totogi e mafai ona tauva ma isi meafaigaluega tutusa ma se totogi totogi.

Tikiala TomTom Taavale Taavale Femalagaaʻi

Yandex.Navigator

Meafaigaluega multifunctional mo fesoasoani i auala. E mafai ona e faʻaoga uma i luga o le initaneti ma le tuusao (pe afai e te muaʻi sii mai se faafanua o le eria). Lapataiga leo e avanoa mo le saoasaoa, ata puʻe ma mea tau fefaʻatauaiga i le auala. Faatasi ai ma le fesoasoani a le leo, e mafai ona e mauaina ni faʻamatalaga fou mai isi avetaavale ma fatuina auala e aunoa ma le tuʻuina o le uili o le uili.

O lenei free free app na faʻamauina e le tele o avetaavale. O loʻo i ai le faʻasalalauga, ae e le o vaaia. Faʻamatalaga faigofie i nofoaga - e vave ona e maua mea e te manaʻomia, aemaise lava pe a le masani le aai.

Download Yandex.Navigator

Manatua, o le faʻaogaina o nei tusi talosaga e 100% le faalagolago i le maualuga o le fesootaiga GPS, o lea ia aua le faalagolago tele ia i latou. Ina ia aloese mai sala, ia mulimuli i tulafono o le auala.