VKontakte mo le iPhone


I aso nei, e leai se tele o fesoʻotaʻiga a tagata faʻapisinisi e ala i auaunaga lautele. O se tasi o taitai o le Runet o le upega tafaʻilagi lautele VKontakte. O aso nei o loʻo i ai se isi galuega faʻatinoga mo le iPhone, lea e mafai ona suia atoatoa le faʻavasegaga o le 'upega tafaʻilagi o le' upega tafaʻilagi.

Fesootaiga ma tagata faaaoga

O le autu o le VKontakte auaunaga o fesoʻotaiga ma isi tagata faʻaogaina lenei fesoʻotaʻiga lautele. I le vaega "Savali" E mafai ona e fatuina talatalanoaga lea e mafai ai ona aofia ai se tasi pe sili atu foi i le telefoni. I talatalanoaga, e faaopoopo i le auina atu o feau, e mafai ona e auina atu ata ma vitio e teu i luga o le masini, tusi ata, auina mai pepa mai le VK profile, se savali e uiga i lou tulaga, tuuina atu meaalofa ma sili atu.

Musika

Mo se taimi umi, e le mafai ona faʻalogo tagata faʻaoga i le musika e ala i le VKontakte application. Ina ua mavae se taimi umi, na toe foi mai le musika, ae i ai ni suiga laiti: e mafai foi ona e faalogo i ai mo se saolotoga, ae o le taimi lenei o le auaunaga o le a tuu ai le faasalalauga i le va o ala. Ina ia aveese faʻasalalauga, VK na faʻatau atu se saofaga i musika, o lona tau e 149 ruulu i le masina.

Saili ma faaopoopo ni uo

VKontakte o le auaunaga lea e mafai ai e oe ona faʻaauau pea le paʻi. Saili ma faaopoopo i lau vasega poʻo tamaiti o lau vasega, aiga, aiga vavalalata, uo, uo ma na o ni uo fou i au uo. Afai e te le iloa le ID ID poʻo le a le igoa tonu o loʻo i totonu o le upega tafaʻilagi, o le talosaga o loʻo i ai se suʻesuʻega faʻasolosolo e mafai ai ona e faʻamaonia ni mea patino, mo se faʻataʻitaʻiga, o le aai o le nofo, o le itupa, tausaga, tulaga o le faaipoipoga, ma isi.

Tala Fou

O le faʻaopoopoina o uo o le fiafia i uo, faʻapea foi i le lesitala i vaega ma nuʻu o le fiafia, o le ae nofouta pea i mea taua uma e ala i le fafagaina o tala fou. O le tulaga ese o le pito i tua o le faʻaalia lea o le tala e le o le aso o le faʻaopoopoga, ae o le mea e sili ona manaia ia te oe, e faavae i au fuainumera o le faʻaaogaina o le auaunaga. O le le fiafia i tala fou o nisi tagata faaaoga ma nuu, pe afai e tatau ai, e mafai ona natia i taimi uma.

Vaega ma nuʻu

O le faʻaaogaina o le auaunaga o le a sili atu ona manaia pe afai e te faʻaopopo i vaega na e tosina atu oe ma a latou mea e aofia ai: vaega faʻatasi ma tala, recipes, mea e tutupu i le lumanaʻi, nofoaga e fiafia i ai, soifuaga ola, fautuaga poʻo iloiloga o ata tifaga ma ata televise - mea uma ma sili atu iinei i le tele.

Faʻasologa o ata

Tuu ata i luga o lau itulau ma faapipii i latou i faila. O ata o ata o iai nei e mafai ona faʻaaogaina: e mafai ona e faʻamalo mea e le talafeagai, feaveaia ata mai le tasi album i le isi, fetuunai le faʻaoga mo tagata faʻaoga, ma isi.

Videotapes

VKontakte lauiloa mo lana potutusi vitio. Na e faia se vitio manaia? Ona lafo lea i lau talaaga. E le gata i lea, e mafai ona e suʻeina ma maimoa i ata ua uma ona tuʻuina atu i le tautua. Afai e tatau ai, faʻavasega i le saʻo ole sailiga, aso faaopoopo poʻo le kilisi le uumi e suʻe ai.

Pa puipui

I luga o le puipui, e faʻapipiʻi e tagata o latou manatu i aso uma, ata ma vitio, faʻaopoopo musika, fatuina palota, faia faʻamaumauga o faamaumauga mai isi tagata faʻapitoa poʻo nuʻu, ma sili atu. O le faʻaopopoina o pou fou i lou puipui, o au uo ma ē e lesitala o le a mafai ona e vaʻaia i latou i la latou faʻailoga tala fou.

Eteru

E lei leva talu ai, o se faamau na maua mai i le talosaga VKontakte. "Eteru", lea e mafai ai e oe ona faia faʻasalalauga faʻasalalauga mai lau masini. Ae ui i lea, o le filifilia o lenei ki, VKontakte o le a ofoina atu e sii mai ai se faʻaoga faapitoa. VK Olalea na mafai ai ona e faʻasalalau ola.

Tala

O se mea fiafia fou VKontakte o le lagolago o talafaasolopito. O se auala fou lenei e faʻasoa ai ata ma vitiō vitio o le a faʻaalia e au uo ma ē e lesitala mo se vaitaimi e 24 itula. A mavae lenei taimi, o ata ma vitio e otometi lava ona tape.

Faailoga tusi

Ina ia aua le faamaumauina faamaumauga, ata, vitio po o itulau e te fiafia i ai, faaopoopo i lau tusi tusi. Ina ia mafai e se tagata faʻaaoga poʻo se vaega o VK ona faʻaalia i lenei vaega, ia na o le tatalaina o le lisi o le talaaga o le fiafia ma filifili "Faaopoopo i tusi tusi". Mo mea uma lava, ia na o le kiliki i le faamau. E pei lava.

Taaloga

Vaavaai ma faʻapipiʻi i lau iPhone ia taʻaloga e te manaʻo i ai - e faʻapipiʻi ese ia taaloga mai le Faleoloa Store, ae faʻaaogaina fuainumera faʻaaoga uma i le VKontakte profile.

Lautusi uliuli

I le taimi o lo matou faʻaaogaina o le VKontakte auaunaga, o le toatele oi matou ua oʻo mai i le faʻaaogaina o tagata e faʻaaogaina le faʻaaogaina o tagata, ma e mafai ona puipuia mai le faaopoopo atu i le tagata uliuli. E mafai e tagata faʻapipiʻi ona vaʻaia lou igoa ma lau avata faʻataʻavalevale - a leai o le a faʻatapulaʻaina le avanoa.

Meaalofa

Ina ia tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga VK se faailoga o le gauai atu i ai pe leai foi, ua faʻatinoina e le talosaga le faʻatinoga "Meaalofa", o se faletusi o ata faʻafou lanu e faʻafouina, o le tele o ia mea e tufatufa atu i luga o le totogifuapauina. I le meaalofa filifilia e mafai ona e faʻaopopoina soʻo se tusitusiga. Afai e tatau ai, o lou faasinomaga e mafai ona natia mai tagata uma sei vagana ai le tagata e mauaina, ma mai mea uma, e aunoa ma se faʻasesega, e aofia ai le e ona lau meaalofa. Totogi e faia e palota, lea e mafai ona faʻatauina i totonu o le tusi talosaga.

Tagata taofiofi

E leʻi leva talu ai nei, na avea ai tagata taʻavale ma taʻutaʻua faapitoa, o se ituaiga o sui mo taʻaloga masani, ae i le tele o lanu lanu. VK ei ai se fale faʻamalosi e faʻatagaina ai oe e faʻatau seti o au pele e sili ona e fiafia i ai pe leai foi se totogi. Totogiina o tagata taofiofi e faia i palota, lea e mafai ona faʻatau i totonu o le tusi talosaga.

Tupe faʻaalu

O se mea faigofie e mafai ai ona e faʻasoa saʻo mai lau faletupe saʻo i savali patino. O le uiga ese o lenei galuega o le e le manaʻomia ona e iloa le numera o le kiliva a le tagata - o le a ia filifili po o fea e alu ese ai tupe. E le gata i lea, afai o oe o se tagata e faʻaaogaina se pepa faletupe a le MasterCard poʻo le Maestro totogi tupe, o le a le totogia e le tautua se totogifuapauina mo le faia o le fesiitaiga. I isi tulaga uma, o le komisi o le a 1%, ae e le itiiti ifo i le 50 ru.

Liliu faʻamatalaga

Afai e manaʻomia sina taimi e te nofo filemu ai, e aunoa ma le mauaina o faʻamatalaga manino mai VKontakte, ona faʻaopoopo lea o le galuega Aua le Faatea, lea e mafai ai e oe ona faʻamalo soʻo se faʻamatalaga mai le talosaga mo se vaitaimi atofaina. A maeʻa le taimi, o le a toe mauaina faʻamatalaga.

Tulaga faalilolilo

Faʻasalaina avanoa i faʻamatalaga a le tagata lava ia e ala i le faʻatulagaina o tulaga faʻapitoa Afai e tatau ai, naʻo uo e mafai ona vaʻai i faʻamatalaga patino mai lau itulau, ma o le avanoa i vaega patino o le auaunaga e mafai ona tatala atu ia te oe.

Mama

  • Nice interface, faia i le faiga faʻavae a VKontakte;
  • Maualuga galuega, lea e leʻi oʻo i le faʻaleagaina o le faʻaaogaina o le talosaga;
  • Galuega sima ma faʻafouga faʻafou e suia ai galuega o loʻo i ai nei ma faʻaopopo i ai fou.

Faʻafitauli

  • E leai se avanoa e fatuina ai vaega ma nuʻu;
  • O feʻau faʻasalalau atonu e faʻatuai ona faʻatuai.

O le aso VKontakte mo le iPhone o se faʻataʻitaʻiga o talosaga, lea e tatau ona avea ma fesoʻotaʻiga lautele mo iOS. O le maualuga o galuega e faʻapitoa faʻatasi ma le faigofie i le galuega ma le mea manaia. E faʻaauau pea ona faʻaleleia e le au atinaʻe ia faʻafouga, faʻafetai i le, tatou te faʻamoemoe, o le a le pine ae leai se aoga o le talosaga.

Tikiake VKontakte mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Faleoloa Store