UPlay 57.0.5659.0

Le tele o atinaʻe taʻaloga, e le o se mea e ofo ai, le manaʻo e tufatufaina a latou oloa. Faʻamasino oe lava, muamua, e mafai ai e oe ona teu i luga o komisi, aua pe a tufatufaina e ala i auaunaga tolu-tolu ma faleoloa oe manaomia le totogiina o se tupe mama i lē e ona. Lona lua, o nisi o kamupani e telē tele, o le numera o taʻaloga i totonu oa latou faletupe e na o se mea laitiiti lava, ae o loʻo teu lava faleoloa.

Ubisoft - naʻo se tasi o na mea. Faʻasalaga, Assassin's Creed, The Crew, Watch_Dogs - o nei mea uma ma le tele o isi, e aunoa ma se faʻaopoopoga, o le lauiloa lauiloa o taʻaloga na faʻatagaina e lenei kamupani. Ia, sei o tatou tilotilo pe o le a le faʻamaoni o Ubisoft ua taʻua o le uPlay.

Matou te fautua atu e vaʻai: isi polokalama mo le siiina o taaloga i luga o le komipiuta

Faletusi o taaloga

E tatau ona ou fai atu, o le mea muamua e te mauaina pe a uma le faʻalauiloaina o le polokalama o le talafou, ae matou te fiafia i taaloga, saʻo? O le mea lea, matou te agai vave loa i le faletusi. E tele ni vaega. O le muamua e faʻaalia uma au taaloga. I le lona lua - na o le faʻapipiʻi. O le lona tolu atonu e sili ona manaia - 13 oloa maua fua na nonofo iinei. Ou te manatu o lenei filifiliga e fetaui lelei, aua e mafai lava ona faaopoopo i le lisi a oe lava ia taaloga saoloto, o lea aisea e le faia ai mo i tatou i le au atinaʻe latou lava. E leai ni meafaigaluega e faʻavasega ai, ae e mafai ona e suia le faʻaaliga o le faʻavaa (lisi poʻo ata), faʻapea foʻi ma latou tele. O loʻo i ai foi se sailiga ua faia.

Fale Taalo Taaloga

O le faʻasologa o mea e le o faʻateleina ai oe i le taimi lava lena o faʻasologa o filifiliga. E te vaʻavaʻai vave lava i taga o taʻaloga sili ona lauiloa a le kamupani. O le mea moni, e mafai ona e alu i le lisi lautele, i le mea o loʻo avanoa ai panini e faʻaleleia ai le fesili - tau ma le ituaiga. E leai se totogi, ae o le numera laʻititi o vaega, e le o le fefe. A maeʻa le filifilia o le taaloga e manaʻomia, o le a ave oe i lona itulau, o faʻamatalaga, vitio, faʻamatalaga, DLC ma tau e maua.

Taaalo i taaloga

O le siiina ma le faʻapipiʻiina o se mea e sili atu ona faigata nai lo le tauvaga, ae i le faagasologa, e mafai ona e faʻamalamalama le nofoaga o le taaloga ma fetuunai nisi vaega faʻaopoopo. Ioe, e mafai e le polokalama ona otometi ona faʻalauiloaina ia taaloga na faʻapipiʻiina i lau komepiuta.

Tala i totonu-taaloga

Ma le isi, talatalanoa pele, o fea e aunoa ma ia. Toe faʻafeiloaʻi uo, feʻau, talanoa i le leo. Ma o mea uma mo le a? E saʻo mo le faigofie ma sili atu le malie ao taʻalo.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Matagofie

Ma o iinei o le galuega lea e matuai ofo lava. E te iloa o le taimi nei i le toetoe lava o taaloga uma o loʻo i ai mea ausia - achivki. Mo se faʻataʻitaʻiga, faia 100 fufuluina - ia maua. E manino lava, o nisi o achivki e seasea mananao e puʻeina i le ata. E mafai ona e faia ma le lima, ae e mafai foi ona e tuuina atu lenei galuega i le polokalama, lea e matua faigofie lava. O ata o le a faʻapolopoloina i se pusa muamua na faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta.

Mama

• Faʻamatalaga vave teu oloa
• Taaloga taʻavale vave i le faletusi
• Fuafuaga sili
• Faʻaaogaina

Faʻafitauli

• Faʻasalaga le aoga pe a suʻesuʻe

Faaiuga

O le mea lea, uPlay o se polokalama talafeagai ma matagofie mo le sailiga, faʻatau, download ma fiafia i taaloga mai Ubisoft. Ioe, o le polokalama e leai ni mea aoga, ae o le mea moni e leʻo manaʻomia tele iinei.

Download uPlay mo le leai o se totogi

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Stencyl Amataga Polokalama taʻavale atamai Faʻapipiʻia o faafitauli i le window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
uPlay o se free, faigofie ma faigofie mo le sailiga ma le downloading o taaloga na atiae e le kamupani lauiloa Ubisoft.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: UbiSoft Entertainment
Tau: Faʻatau
Toa: 60 MB
Gagana: Rusia
Version: 57.0.5659.0