Aisea e mumu ai le matauila i luga o le laupapa


O loʻo faʻaauauina pea le faʻaleleia o le faʻalapotopotoga faʻapitoa a le Instagram, i le mauaina o foliga fou ma matagofie. O se tasi o faʻafouga sili ona lata mai o tala e mafai ai e oe ona faʻamatala atu taimi aupito sili ona matagofie o lou olaga.

O tala o se tulaga tulagaese o le Instagram social network, lea e lolomiina ai e le tagata faʻaaoga se mea e pei o se faʻataʻitaʻiga e aofia ai ata ma vitio. O le mea taua o lenei galuega, o le tala faaopoopo o le a faʻaumatia atoa le 24 itula talu ona faʻasalalau.

E tusa ai ma le au atinaʻe, o lenei meafaigaluega e faʻamoemoe e lolomiina ata ma vitio o le olaga i aso faisoo. O nei faila e sili ona lelei mo na faila e le matagofie tele pe logoina e ulufale ai i lau telefoni autu, ae e le mafai ona e faʻasoaina atu.

Faʻaalia tala ile Instagram

  • O le talafaasolopito ua teuina mo se taimi faatapulaaina, e taua, e na o le 24 itula, o le a otometi ona tapeina ai e le faiga;
  • O le a e vaʻavaʻai saʻo lava oe na vaʻaia lau tala;
  • Afai e filifili le tagata faʻaaoga e "kopi" ma ave se faʻamalamalamaga o lou talafaasolopito, o le a vave ona e mauaina se faʻamatalaga e uiga i lenei;
  • E mafai ona e lafoina se ata i le talafaasolopito mai le manatua o le masini na o le aveina pe faʻapolopolo i le 24 itula mulimuli.

Fatu se tala i le Instagram

O le fatuina o se tala e aofia ai le faaopoopoina o ata ma vitio. E mafai ona e fatuina se tala atoa i le taimi e tasi, pe toe faʻatumu i ni taimi fou i le ao.

Faaopoopo ata i le talafaasolopito

E mafai ona e uuina vave se ata i le tala i luga o le masini pueata, pe download se ata na faia i luga o le gadget. E mafai ona e faʻaopoopo ata faʻapipiʻi ma faila, autafa, faʻataʻitaʻiga saoloto ma tusiga.

Tagai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo se ata i le tala o le Instagram

Faʻaopoopo le ata i le talafaasolopito

E le pei o ata, e mafai ona puʻeina ata vitio i luga o le mea pueata o se telefoni, o lona uiga, o le faaopoopoina mai le mafaufau o le masini e le aoga. E pei o faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia sina gaioiga i foliga o nusipepa, fasi pepa, ata, ma tusiga. Ma le isi, e mafai ona tape le leo.

Tagai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo le vitio i le tala o le Instagram

Faʻaoga filiga ma aʻafiaga

I le taimi tonu na filifilia ai le ata po o le vitio, o le a faʻaalia se faamalama matala i luga o le lau e mafai ai ona e faia se gaioiga puupuu.

  1. Afai e te vaʻai lou tamatamailima i le itu taumatau poʻo le agavale, o le a faʻaaogaina le filiga. E le mafai ona fetuunai le saturation iinei, aʻo faʻatinoina i se lomiga masani, ma o le lisi o aafiaga e matua tapulaa lava.
  2. Kiliki i luga o le mata i luga o le tulimanu pito i luga. O le a tatalaina se lisi o tagata taʻalo i luga o le lau, ma e mafai ona e filifilia le mea e fetaui ma oe ma faʻaaoga vave i le ata. E mafai ona feaveaʻi tagata taʻavale i le ata, e pei foʻi ona faʻafefiloi ma se pine.
  3. Afai e te nonoa le faʻamaufaʻailoga i le pito i luga taumatau, o le a faʻalauiloa le meafaigaluega i luga o le lau. O iinei e mafai ona e filifilia le meafaigaluega talafeagai (penitala, maka poʻo le neon marker), lanu ma, ioe, tele.
  4. Afai e tatau ai, e mafai ona faaopoopo i luga o le ata le upu manino. Ina ia faia lenei mea, i le tulimanu pito i luga taumatau, filifili le ata pito i sili ona taua, mulimuli ane o le a musuia oe e ulufale i le upu ona faasaʻo lea (toe fetuunai, lanu, tulaga).
  5. I le faia o fetuunaiga, e mafai ona maeʻa le lolomiina o se ata po o se vitio, o lona uiga, tuu le faila i le kilikiina o le ki "I le talafaasolopito".

Faʻaoga tulaga faalilolilo

I le tulaga o le tala fatuina e le o faamoemoeina mo tagata uma e faaaogaina, ae o nisi tagata faaaoga, Instagram e mafai ai ona e setiina oe lava.

  1. A uma ona faʻasalalau le tala, amata ona matamata i ai i le kiliki i luga o lau avatar i luga o le itulau faʻailoga po o luga o le autu autu, o loʻo faʻaalia ai lau faʻailoga tala fou.
  2. I le pito taumatau pito i lalo, kiliki i luga o le ata i le ellipsis. O le a faʻaalia se lisi faʻaopoopo i luga o le pusa e te manaʻomia e filifili ai le meataitasi "Tala Tala".
  3. Filifili se mea "Fafago au tala mai le". O le lisi o le aufaitalafaga o le a faʻaalia i luga o le lau, lea o le ae manaomia e filifili ai i latou o le a le mafai ona matamata i le talafaasolopito.
  4. Afai e tatau ai, i le lava faamalama, e mafai ona e fetuʻunaʻi le tomai e faʻaopoopo ai faʻamatalaga i lau talafaʻasolopito (tagata uma e faʻaaoga, tagata o loʻo lesitalaina oe, pe leai foi se tasi e mafai ona tusia ni savali), faʻapea foi, pe a tatau ai, faʻaagaoioia le laveaʻia o le talafaasolopito atamai atamai.

Faaopoopoina o se ata po o se vitio mai le talafaasolopito i le lolomiga

  1. I le tulaga o le ata ua faaopoopo i le tala (e le aoga i le vitio) e agavaa e alu i lau itulau faalilolilo, amata maimoa i le tala. I le taimi o le a taina ai le ata, kiliki i luga o le ata i le pito i lalo taumatau ma kiliki le mea Faasoa i le Lomiga.
  2. O le masani a le Instagram editor o le a tatala i luga o le mata ma le ata na filifilia, lea o le ae manaomia e faamaea ai le lomiga.

O faʻamatalaga taua nei o le lafoina o tala ile Instagram. E leai se mea faigata iinei, o lea e vave ai ona e auai i le faagasologa ma sili atu ona fiafia i lau aufaasupe ma ata fou ma vitio laiti.