Auala e aʻoaʻo ai e galue i luga o se komepiuta

O le tele o taimi, pe a ou faʻatūina pe toe faʻaleleia se komepiuta mo tagata faʻatau, e fesili mai tagata ia te aʻu pe faapefea ona aʻoaʻoina auala e galue ai i luga o se komepiuta - o aʻoaʻoga komepiuta e lesitala ai, o tusi tusi e faʻatau, ma isi. Faʻamataʻu, ou te matua le iloa pe faapefea ona tali lenei fesili.

E mafai ona ou faʻaalia ma faʻamatala le mafaufauga ma le faʻagasologa o le faia o se ituaiga o gaioiga ma se komepiuta, ae e le mafai ona ou "aʻoaʻo pe faapefea ona galue i luga o se komepiuta". E le gata i lea, e masani lava ona le iloa e le au faʻaaogaina le mea tonu latou te mananao e aʻoaʻo.

Na faʻapefea ona ou aʻoaʻo e galue ma se komepiuta?

Eseese. Na na o se mea manaia ia te aʻu, ma o le vave o le tasi po o le isi o aʻu amioga sa matua masalosalo lava. Na ou aveina ni mekasini komepiuta i totonu o le faletusi a le aoga (1997-98), fai atu i loʻu tama e kopi le tusi i le QBasic na sii mai se uo, polokalama i Delphi, aoaoina fesoasoani tuufaatasi (lelei, lelei Igilisi), o se taunuuga, na ou fuafuaina e fatuina se talanoaga i le aoga atoa DirectX meataalo. Ie Na na ona ou faia i loʻu taimi avanoa: Na ou aveina soʻo se mea e fesoʻotai i komepiuta ma faʻamalo atoa - ma na ou aʻoaʻoina. O ai na te iloa, atonu pe a ou 15-17 tausaga i le taimi nei, ou te fiafia e nofo i luga o Vkontakte ma, nai lo le mea ou te iloa ma mafai ona faia i le taimi nei, o le a ou iloa e uiga i tulaga uma i fesoʻotaʻiga lautele.

Faitau ma taumafai

Po o le a lava, o le fesootaiga o le tele lea o faamatalaga i itu uma o le galulue faatasi ma se komepiuta, ma afai e tulai mai se fesili, i le tele o tulaga, ua lava lea e ole atu ai ia Google poo Yandex ma filifili le aoaoga sili ona malamalama mo i latou lava. O nisi taimi, e ui i lea, e le iloa e le tagata faʻaaoga lana fesili. Na o lona fia iloa mea uma ma e mafai. Ona mafai lea ona e faitauina mea uma.

Mo se faataitaiga, ou te fiafia i le faaili Subscription - Igilisi Faitautusi, le sootaga lea e mafai ona e vaʻaia i laʻu "aoga" poloka i le itu taumatau. O le mafaufau i le toatele o tusitala ma le taulaʻi i le lolomiina o tala faʻamatalaga e uiga i le autu o le faaleleia o komepiuta, o latou faatulagaga, faʻaaogaina o polokalama, galue i luga o le Initaneti, faʻasalaga i lenei vaega ma faitau e le aunoa, e mafai ona aʻoaʻo tele pe a fiafia le tagata faitau i lenei mea.

Ma e le na o le pau lenei o punaoa. La latou initaneti atoa.