Talosaga mo le pueina o telefoni i le iPhone

BlueStacks emulator o se meafaigaluega mo le galue i le polokalama Android. O le polokalama ei ai se faʻatautaia o le faʻaoga, ma e oʻo lava i tagata faʻapitoa e le faigofie ona malamalama i ana galuega. E ui lava i ona lelei, o loʻo i ai i le polokalame ni manaʻoga maualuga ma e masani ona feagai ma faʻafitauli eseese.

O se tasi o faafitauli masani masani o se mea e fesoʻotai i luga ole initaneti. E foliga mai o mea uma e faʻapipiʻi saʻo, ma o le polokalama e tuʻuina atu se mea sese. Tatou taumafai e iloa po o le a le mea.

Faʻaola BlueStacks

Aisea e leai ai se initaneti i Blustax?

Siaki mo le i ai o le Initaneti

Muamua, e tatau ona e siakia le mauaina o le Initaneti i lau komepiuta. Faʻamata se suʻesuʻega ma siaki pe a iai se avanoa i luga o le upega tafailagi. Afai e leai se Initaneti, ona e siakiina lea o fesoʻotaʻiga, vaʻai paleni, faʻafesoʻotaʻi lau 'auʻaunaga i le Initaneti.

A faʻaaogaina le Wi-Fi, toe toe faʻaaoga le telefoni. O nisi taimi e fesoasoani e vavae ma faʻafesoʻotaʻi le uaea.

Afai e le maua le faafitauli, ona e alu lea i le isi aitema.

Faʻaopoopoina BlueStacks faagasologa i le vailaau faʻasologa o tuusaunoaga

O le mafuaaga lona lua o lenei faafitauli e mafai ona avea ma puipuiga o le puipuiga o oe. Ina ia amataina, e tatau ona e faʻaopoopoina le faiga o le Blustax i le lisi o le inisiua antivirus. O loʻo ou faʻaaogaina nei Avira, o lea o le a ou faʻaalia ai.

Sa ou alu i Avira. Alu i le vaega "Scanner System"faamau i le taumatau "Seti".

Ona ou maua lea o se vaega i le laau "Puipuiga o le Real Time" ma tatala le lisi o tuusaunoaga. Ua ou maua ai i le taimi lena mea uma e tatau ai BluStaks.

Ou te faaopoopo i le lisi. Ou te tulei "Faaaoga". Ua saunia le lisi, o lea ua tatau ai ona matou toe amata BlueStacks.

Afai e faʻaauau pea le faafitauli, faʻaaoga uma puipuiga.

Afai o le faafitauli o loʻo i totonu o le antivirus, e sili atu ona lelei le suia, aua o taimi uma lava e te tape ai, e te tuʻu lau faʻaoga i se tulaga lamatia tele.

Afai e le fesoasoani lenei, ona matou faaauau ai lea.

Faʻasalaina le pa puipui

O lea ia tape le puipui puipui o le Windows - Palola. E mafai foʻi ona faʻalavelave i le faʻaogaina o le emulator.

Ulufale i totonu o le poloka saili "Auaunaga"suʻe le Faletupe i lea mea ma faʻamalo ai. Toe amata la matou emulator.

Faʻafesoʻotaʻi le lagolago

Afai e leai se fesoasoani fesoasoani, o le mataupu e ono tupu i le polokalama lava ia. Faʻafesoʻotaʻi le lagolago a tagata faatau E mafai ona e faia lenei mea e ala ile alu i le vaega BlueStacks setting. Le isi, filifili Lipoti se Faʻafitauli. Ua tatalaina se faamalama faaopoopo. O lea e te ulufale ai i le tuatusi imeli mo tali, lipoti le fatu o le faafitauli. Ona matou fetaomi atu lea "Auina atu" ma tulimatai i luma e faʻalogo i nisi faʻamatalaga.