Fausia se ata manino i le initaneti


O nisi taimi ei ai se mea sese pe a sii mai faila. tusi i le disk i uTorrent. E tupu lenei mea ona o faʻatagaga i luga o le atofaʻi e filifilia e faʻapolopolo le faila e gata. E lua auala mai lenei tulaga.

Muamua auala

Katia le tagata faʻataʻitaʻi le vaitafe. I luga o lona ala pipi, kiliki-saʻo ma alu i "Meatotino". O le a faʻaalia se faamalama e tatau ona e filifilia se vaega. "Fesootaiga". E tatau ona togi le mea "Taofi lenei polokalame i le avea ma pule".

Faasao suiga e ala i le kiliki "Faaaoga". Kuni le faamalama ma tamoe i luga.

A maeʻa nei laasaga e toe faʻaalia le mea sese "avanoa faafitia le tusi i le disk"ona mafai ai lea e se tasi ona suʻe i se isi metotia.

Manatua pe afai e le mafai ona e maua se gasologa tusi, e mafai ona e taumafai e suʻe se faila. utorrent.exe. I le avea ai o se tulafono, o loʻo i totonu o le pusa "Polokalama Polokalama" luga o le masini masini.

Lua ala

E mafai ona e foia le faafitauli e ala i le suia o le tusi filifilia na filifilia e teu ai le faila o le avetaavale e sii mai ai faila.

E tatau ona e fatuina se pusa fou, e mafai ona faia i luga o soʻo se masini. E tatau ona faia i le aʻa o le pu, ao lona igoa e tatau ona tusia i le Latina tusi.

A maeʻa lena mea, tatala avanoa o le tagata o talosaga.

Tatou kiliki i luga o igoa "Failautusi". Matou te faailogaina vaega taua e ala i siaki (silasila i le screenshot). Ona kiliki ai lea o luga o le ellipsis o loʻo i lalo ifo o latou, ma i totonu o le matapiuta fou filifili le lisi fou download na matou faia muamua.

O le mea lea, ua matou suia le faila lea o le a faʻaolaina ai faila fou.
Mo gaioiga gaosi e tatau foi ona atofa se isi pusa e teu ai. Filifili uma downloadga, kiliki i luga saʻo ma mulimuli i le auala "Meatotino" - "Tulei i".

Filifili la matou pusa fou download ma faʻamaonia suiga e ala i le kiliki "Lelei". A uma nei gaioiga, e le tatau ona toe tulaʻi faafitauli.