Sui le faʻasalaga i le Yandex.Mail

O masini feaveaʻi faʻaonaponei, pe faʻapitoa telefoni feaveaʻi, i aso nei i le tele o auala e le sili atu nai lo o latou tuagane matua - komepiuta ma komepiuta. O le mea lea, o le galue ma pepa tusia, lea sa i ai muamua le aia tatau a le tagata mulimuli, ua mafai nei i masini ma Android. O se tasi o tali talafeagai mo lenei faʻamoemoe o Google Docs, lea o le a tatou talanoaina i lenei tusiga.

Fausia pepa o tusitusiga

Tatou amata la tatou iloiloga ma le mea sili ona manino o se tusitala o tusitala mai Google. O le faia o pepa aloaia e faia iinei e ala i le taina e ala i le faʻaaogaina o keyboard keyboard, o lona uiga, o lenei faagasologa e ese lava mai lena i luga o le komepiuta.

E le gata i lea, pe a manaʻomia, toetoe o soʻo se telefoni faʻaonaponei po o se laupepa i luga o le Android, pe a lagolagoina le OTG technology, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi se paipa ma le keyboard.

Vaʻai foi: Tuʻuina o se kiore i se masini Android

Faataitaiga Faataitaiga

I Google Docs, e le gata ina e fatuina se faila mai le vevesi, fetuutuunai i ou manaoga ma aumai i lou foliga manaoina, ae faʻaaoga foi se tasi o le tele o faʻataʻitaʻiga ua fausia. E le gata i lea, o loʻo i ai le avanoa e fatuina ai a oe lava pepa faʻataʻitaʻiga.

O i latou uma e vaevaeina i vaega masani, o ia mea uma e aofia ai le tele o numera avanoa. Soʻo se tasi oi latou e mafai ona avea oe ma faʻasalaga e sili atu nai lo le faʻamaonia poʻo, i se isi itu, faʻatumu ma faʻamaonia naʻo le lautele - e faʻalagolago i manaoga mo le galuega mulimuli.

Fetuunaiga o faila

O le mea moni, o le na o le fatuina o pepa o tusitusiga mo ia polokalama e le lava. Ma talu ai ona o le fofo mai Google ua tuʻuina atu i ai se faʻalauteleina o meafaigaluega mo le faʻataʻitaʻia ma le faʻatulagaina o tusitusiga. Faatasi ai ma i latou, e mafai ona e suia le tele ma le ituaiga o le vai papatisoga, lona ituaiga, foliga vaaia ma le lanu, faaopoopo i ai ma le vaeluaina, faia se lisi (numera, pulou, tele-laulau) ma sili atu.

O nei elemene uma o loʻo tuʻuina atu i pito i luga ma pito i lalo. I le taina o le faasologa, latou te nofo ai i le laina e tasi i le taimi, ma ia maua le avanoa i le meafaigaluega uma lava, na o lou manaʻomia e faʻalautele le vaega e te fiafia i ai pe paʻu i se elemene. I le faaopoopo atu i nei mea uma, o le Documents ei ai se seti o sitaili mo ulutala ma ulutala, e mafai foi ona suia uma.

Galue tuusao

E ui i le mea moni o Google Docs, ae o lenei mea o se 'upega tafaʻilagi, faʻatulagaina e galue i luga o le initaneti, e mafai ona e fatuina ma faʻasaʻoina faila i totonu e aunoa ma se avanoa i le Initaneti. O le taimi lava e te toe fesoʻotaʻi atu ai i le fesoʻotaiga, o suiga uma ua faia o le a faʻafetaui faatasi ma lau Google Google ma ia avanoa i luga o masini uma. E le gata i lea, o soʻo se pepa o loʻo teuina i le faaputuga ao e mafai ona tuʻuina offline - mo lenei faʻamoemoe, o se isi mea e tuʻuina atu i le lisi o lisi.

Fefaʻasoaaʻi ma Faʻatasi

Documents, e pei o isi tusi talosaga mai le Virtual Office of Kindness Corporation, o se vaega o Google Drive. O le mea lea, e mafai lava ona e avanoa avanoa i au faila i le ao mo isi tagata faʻaoga, pe a uma ona iloiloina a latou aia tatau. O nei mea e mafai ona aofia ai e le gata o le mafai ona matamata, ae faʻasaʻo foi i le faʻamatalaga, e faalagolago i le mea e te manatu e tatau ai.

Faʻamatalaga ma tali

Afai ua e tatalaina le avanoa i se faila faila mo se tasi, e mafai ai e lenei tagata ona faia ni suiga ma tuu ai faʻamatalaga, e mafai ona e faamasani ia oe i le faafetai mulimuli i se isi kosi i le pito i luga. E mafai ona makaina le faʻatagaga faaopoopo e faʻamaeʻaina (e pei o le "Ua foia le fesili") pe tali atu i ai, ma amataina se fesoʻotaʻiga atoa. Pe a galulue faʻatasi i galuega faatino, e le gata e faigofie, ae tele taimi e tatau ai, aua e maua ai le avanoa e talanoaina ai mea o loʻo i totonu o le pepa aloaia atoa ma / poʻo ona elemene taʻitasi. E maitauina o le nofoaga o faʻamatalaga taʻitasi e faʻamautuina, o lona uiga, afai e te vaʻaia le tusiga e faatatau i ai, ae le faʻamalamalamaina le faatulagaga, e mafai lava ona e tali i le pito i luga.

Avanoa suʻesuʻe

Afai o se tusitusiga o loʻo aofia ai faʻamatalaga e manaʻomia ona faʻamautuina i mea moni mai le Initaneti pe faaopoopo i se mea latalata i le autu, e le tatau ona faʻafesoʻotaʻi le masini feaveaʻi. Nai lo lena, e mafai ona e faʻaaogaina le suʻesuʻega sili ona maua i le Google Docs menu. O le taimi lava e suʻesuʻeina ai le faila, o le a aliali mai i luga o le lauulu ni sailiiliga laiti, o taunuuga e ono i ai i nisi itu e fesoʻotaʻi ma mea o lau galuega. O mataupu o loʻo tuʻuina atu i ai e le gata ina tatalaina mo le maimoaina, ae faʻapipiʻi foi i le poloketi o loʻo e faia.

Faaofi faila ma faʻamaumauga

E ui lava i le mea moni o talosaga a le ofisa, e aofia ai Google Docs, e taulai muamua i le galue i tusitusiga, o nei "tusi tusi" e mafai ona faaopoopo i isi taimi. Faʻasino atu i le "Faʻaofi" menu (o le "+" button i le pito i luga o le meafaigaluega), e mafai ona e faʻaopoopo sootaga, faʻamatalaga, ata, laulau, laina, paʻu itulau ma la latou numera, faʻapea foʻi ma vaefaamatalaga i le faila faila. Mo i latou taʻitasi o loʻo i ai se mea eseese.

E fetaui ma le MS Word

I le taimi nei, o le Microsoft Word, e pei o le Ofisa i lona atoaga, e tele lava isi auala, ae o le tulaga masani lava taliaina. O faila o faila na faia ma lana fesoasoani e faapena foi. Google Docs e faʻatagaina oe e le gata ina tatala .docx faila na fatuina i totonu o le Upu, ae ia faasaoina foi galuega faatino i nei faatulagaga. O le faatulagaga tutusa lava ma le tulaga lautele o le pepa aloaia i ia tulaga e lua e le suia.

Spell checker

Google Documents o loʻo i ai se siaki mea e fausia-in, lea e mafai ona faʻaaogaina e ala i le lisi o tusi talosaga. E tusa ai ma lona tulaga, e le oʻo lava i se tali tutusa i totonu o le Microsoft Word, ae o le a galue pea e saili ma faasaʻo mea sese masani, ma ua maeʻa nei.

Faʻamatalaga avanoa

Ona o le le mafai, o faila na fatuina i Google Docs o loo i totonu o le GDOC format, lea e le o se mea lautele. O le mafuaaga lena e mafai ai e le au atinaʻe ona tuʻuina atu le avanoa e faʻatau atu ai (faʻasaoina) pepa e le gata i totonu, ae faʻapea foi i le tulaga masani, faʻamaumauga mo Microsoft Word DOCX, faʻapea foi i le TXT, PDF, ODT, RTF ma le HTML ma le ePub. Mo le tele o tagata faaaoga, o lenei lisi o le a sili atu nai lo le.

Faʻaopoopo le lagolago

Afai, mo nisi mafuaʻaga, e foliga mai e le lava a Google Docs ia oe, e mafai ona faʻalauteleina i le fesoasoani o faʻapitoa faʻaopoopoga. Alu e sii mai ma faʻapipiʻi lata mai e ala i le lisi autu o le telefoni feaveaʻi, o le vaega e tasi o le a taʻitaʻia oe i le Google Play Store.

O le mea e leaga ai, i le aso, e na o le tolu ni faʻaopoopoga, ma na o le tasi oi latou o le a fiafia mo le toatele - o se scanner document lea e mafai ai ona e numeraina ni tusitusiga ma teu i le PDF format.

Mama

  • Faʻavae faʻatau tufatufa;
  • Gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga i luga o faʻatautaia telefoni feaveaʻi ma le telefoni;
  • Leai se mea e teu ai faila;
  • Le mafai ona galulue faʻatasi i galuega faatino;
  • Vaʻai suiga i talafaasolopito ma talanoaga atoa;
  • Tuufaatasia ma isi auaunaga a le kamupani.

Faʻafitauli

  • Faʻasalalauga e faʻataʻitaʻia ma faʻavasegaina filifiliga;
  • E le o se mea e sili ona talafeagai, o nisi o filifiliga taua e faigata tele ona maua;
  • Fesoʻotaʻi atu i se Google account (e ui lava e le mafai ona taʻua lenei mea o se mea le lelei mo le kamupani lava ia o le igoa lava e tasi).

Google Docs o se tusi sili ona lelei mo le galue ma faila faila, lea e le gata o loʻo tuʻuina atu i le seti o mea faigaluega mo le fatuina ma le faʻasaʻoina, ae maua ai avanoa avanoa mo le galulue faatasi, lea e taua tele i le taimi nei. Ona o le mea moni, o le tele o fofo faatauva ua totogiina, e leai lava se isi mea e mafai ai.

Faʻasaʻo Google Docs mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market